Naslovni baner
Ponuda Tema

Godišnji Horoskop Za Vodolije - 2022. Godina

   Skladnost, živahnost i sklonost ka lepoti i umetnosti... Vodoliju vrlo često drugi ljudi ne shvataju. Ona nije misteriozna, kao na primer Škorpija, ali deluje ćudljivo.
    Jedino ko može da razume promenljivu i ćudljivu Vodoliju je druga Vodolija. Promenljivo ponašanje Vodolije potiče od njenog elementa - vazduha. Naglašen intelekt, te izraženi dinamični mentalni procesi, veoma su vidljive karakteristike ovog znaka.
UVOD

    Očekuje vas nova i snažnija ljubav, jača posvećenost, sve ove mogućnosti biće vam na dohvat ruke. Zapamtite, međutim, da odluke donosite na osnovu svojih istinskih želja. Drugim rečima, iako je lepo imati mnogo toga ispred sebe, pobrinite se da izaberete ono što vam odgovara i ono što ispunjava vaše potrebe.
Ostanite pozitivni i iskreni prema sebi i trebali biste biti u redu.
    Za mnoge Vodolije, poslednjih nekoliko godina bilo je teško, ali dobra vest je da je ovaj period odgovornosti i mogućeg osećaja usamljenosti skoro završen. Pitanja odnosa, i ličnih i poslovnih, trebalo bi da počnu da se ublažavaju od kraja avgusta, pa nadalje. Čini se da je vaše angažovanje sa drugima u proteklih nekoliko godina značilo naporan rad i odgovornost, ali i priliku da se formiraju duboki i čvrsti temelji za vašu buduću saradnju sa njima. Ovo svakako nije bilo lako, ali bićete dugoročno nagrađeni.
    Kada je u pitanju vaše fokusiranje na odnose, postoji mogućnost da dođe do neke vrste zabune od sredine februara do sredine marta, kao i tokom druge polovine juna i početka jula, što će zahtevati vaše pažljivo delovanje. To je zato jer može biti teško da radite na fleksibilnosti veze i to na način koji će funkcionisati lako i za vas i za vašeg partnera. Ova situacija može i psihički da vas optereti, pa pripazite na zdravlje.
    Ova napetost će vas ostaviti nakon avgusta, ostavljajući vas u boljoj situaciji da optimističnije posmatrate svet i svoj život. Čini se da ćete tokom ove godine moći da se oslonite na podršku prijatelja, društva kome pripadate i dece. To će verovatno biti najveći izvor vaše sreće. To će biti najizraženije u martu, aprilu i maju.
    Ova godina će biti dobra za one koji su ubraku. Dobićete podršku svog supružnika kako biste postigli bogatstvo i dostojanstvo. U ovom trenutku, svakom sporu i borbi koji su bili među vama, će doći kraj. Istovremeno, potrudićete se da ojačate odnos sa voljenom osobom. Preporučuje vam se da sledite savete supružnika i roditelja kada smatrate da niste u mogućnosti da izaberete pravi put. Imaćete naklonost sreće većinom godine, iako uticaj Saturna može da donese i izvesne prepreke. Finansijski ćete uravnotežiti svoj život čak i ako o ve godine budu veći troškovi.
    Kada je obrazovanje u pitanju, ova godina će za učenike i studente biti vrlo pozitivna. Imaće podršku učitelja, koji će im pomagati kad se za to ukaže prilika.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

    Reč retrogadan, što bi značilo 'da ide unazad' nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.
    Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlj, do posla.
    Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.
    Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali - samo ako ste pažljivi.
    Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

ŠTA DA RADITE:

Razmislite o svakom dostupnom rešenju problema sa kojima se suočavate - jedno od njih mora na kraju da bude ono pravo.
Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati da izađete izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rešenje.
Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rešenje, veća je verovatnoća da će ono uspeti.
Budite u toku sa kašnjenjima i otkazivanjima tokom putovanja.
Pripazite na svoj automobil. Proverite lampice upozorenja, zakažite servis.
Napravite rezervne kopije podataka na računaru i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.
Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite tim i jednom zauvek pokušate da ga rešite.

NEMOJTE DA RADITE:

Nikako ne padajte pod uticaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbeći.
Nemojte da se osamite kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da rešite problem. Ne možete sve sami!
Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi naduvavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.
Ne planirajte neke velike prezentacije ili izrašujte neke važne dokumente. Ako već ne možete da izbegnete ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.
Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.
Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminišete velike greške.
Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu doneti i velika razočarenja.

    Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.
    Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.

TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

Obavezno uključite alarm pre spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gde trebate. Tada morate da žurite, a žurba može da vam donese nevolju.
Slušajte tihu muziku, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmeh na lice.
Planirajte da se malo 'otkačite' od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vreme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računar i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.
Praktikujte vežbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primer: udahnite vazduh 4 sekunde, a izdahnite vazduh 8 sekundi, ali polako.

NEMOJTE DA RADITE:

Ne gledajte vesti ili nasilne TV emisije pre spavanja, i sve ono što vas može uznemiriti.
Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu pre spavanja.
Ne planirajte razne ekstravagancije sa jelom u kuhinji. U ovom period - što jednostavnije to bolje po vas.
Ne pijte kafu i bilo šta sa kofeinom što vam može otežati da zaspite.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

14. Januar 2022. (Vodolija) - 04. Februar 2022. (Jarac)
10. Maj 2022. (Blizanci) - 03. Jun (Bik)
10. Septembar 2022. (Vaga) - 02. Oktobar (Devica)
29. Decembar 2022. (Jarac) - 01. Januar 2023. (Jarac)

PERIODI RETROGRADNOG KRETANJA OSTALIH PLANETA:

VENERA
01. Januar 2022. (Jarac) - 29. Januar 2022. (Jarac)

MARS
30. Oktobar 2022. (Blizanci) - 01. Januar 2023. (Blizanci)

JUPITER
28. Jul 2022. (Ovan) - 23. Novembar 2022. (Ribe)

SATURN
04. Jun 2022. (Vodolija) - 23. Oktobar 2022. (Vodolija)

URAN
01. Januar 2022. (Bik) - 18. Januar (Bik)
24. August 2022. (Bik) - 01. Januar 2023. (Bik)

NEPTUN
28. Jun 2022. (Ribe) - 04. Decembar 2022. (Ribe)

PLUTON
29. April 2022. (Jarac) - 08. Oktobar 2022. (Jarac)

ZDRAVLJE

    Ova 2022. godina je odlična po vaše zdravlje, posebno ako budete vodili računa o svom telu. Raspored planeta nije jedini razlog za ovu dobru vest, već i vaš stav u pogledu poboljšanja vašeg blagostanja. Bićete voljini da odete kod lekara, da poboljšate stanje svojih zuba, na primer, da isprobate različite vežbe za telo koje vam mogu pomoći i fizički i psihički, da pribegnete ritualima koji mogu pozitivno napuniti vaše telo i učiniti ga zdravima, promene u vašoj ishrani i tako dalje. Odlučni ste da brinete o sebi, o tome kako se osećate i kako provodite svoje vreme, pa čak i kako izgledate.
    Međutim, neke Vodolije mogu zbog radnih obaveza u prvoj u prvoj polovini godine da imaju nemaran odnos prema svom zdravlju. Zvezde vas upozoravaju da obratite pažnju na opvakvo ponašanje, jer na svaki negativan signal iz tela se mora blagovremeno reagovati. Planirani lekarski pregled početkom godine pomoći će u sprečavanju mogućih zdravstvenih problema. Uravnotežen režim rada i odmora garantuje dobro zdravlje i efikasnost. Leti trebate biti oprezni pri vežbanju, ne treba preterivati ni u čemu, jer su moguće povrede udova i leđa.
    Da bi očuvali svoje zdravlje, savetuje vam se planiranje odmora za letnje ili jesenje mesece. Do tada će sva bitna pitanja biti rešena i biće vremena za miran odmor. Onima koji imaju problema sa organima za disanje biće korisno da se odmore u primorskim odmaralištima ili u planinskim područjima. U ostalom, putovanja van grada i turistička putovanja su povoljna, u zavisnosti od individualnih interesa. Međutim, savetuje vam se da se upuštate u neke ekstremne avanture,   posebno u zimskim mesecima.
    Moguće je akumulirati previše napetosti zbog poslovnih obaveza, a to može uticati na vas psihički život. Budite oprezni u vezi sa prehrambenim navikama i ishranom. Neko stariji iz vaše porodice bi mogao da se razboli, pa dobro vodite računa o svojoj porodici. Neke situacije mogu dovesti do glavobolje, visokog krvnog pritiska, srčanih problema i dijabetesa. Međutim, zdravstveno stanje Vodolija će se brzo poboljšati od avgusta.
    Ova 2022. godina može biti dobar period za rešavanje vaših loših navika. Odbacujući ih, ne samo da ćete osetiti nalet snage, već ćete se osetiti i kao pobednik. Vaša lična slika je jedan od prioriteta ove godine, pa ćete čak dobiti i komplimente da izgledate bolje, da ste puni energije, da vam je ten svetliji itd. Drugim rečima, vaše zdravstveno stanje će više biti vaša zasluga nego zvezda. Nastavite i imaćete divnu godinu.

VI OVE GODINE

    Godine 2022. donosi ubrzan životni stil i zanimljivim događajima. Romantični ideali i vrednosti su u središtu vašeg fokusa. Ljubavne afere, umni poslovi i nove stvari sa kojima ćete doći u dodir, mogu se očekivati u svakom trenutku. Možete da očekujete da ćete pronaći mnogo mogućnosti koje vas očekuju tokom vašeg putovanja kroz 2022. godinu koja donosi mnoštvo važnih promena, ali bez brige, one će imati pozitivan efekat na vas.
    Ove godine ćete morati dobro razmisliti o svojim dugoročnim planovima, imaćete mnogo toga da naučite, a radoznalost koja je karakteristična za vaš znak biće vam od velike pomoći. Od februara ćete proći kroz promene u svom ličnom životu. Veličina ovih promena u velikoj meri zavisi od vaših ličnih planeta. Pred kraj proleća primetićete velike promene u svom romantičnom životu. Ili će vaša stabilna veza dostići novi nivo, ili ćete upoznati nekoga potpuno novog i posebnog. Budite svesni činjenice da ćete u ovom periodu imati veoma aktivan društveni život, pa ćete upoznati mnogo ljudi.
    Ne verujte olako svima i ne donosite ishitrene odluke kada su u pitanju nova poznanstva. Neki od njih neće biti iskreni i poverljivi prijatelji ili eventualni budući partneri. U vašem porodičnom horoskopu predviđa se period promena, a u kom će one pravcu ići, to zavisi od vašeg ponašanja.
    Početak godine može da bude prepun nekih poteškoća u razumevanju sa partnerom. Na proleće će sitne i svakodnevne nevolje postati dosadne. Neke Vodolije doći će u iskušenje da se zabave malo 'sa strane', ali vam se savetuje da ne podlegnete takvom iskušenju. Laži i prevare neće vam doneti zadovoljstvo, ako i pomislite tako u prvom trenutku. Ukoliko vaš partner sazna za vaše švrljanje sa strane, biće teško vratiti odnos na stari kolosek. Savetuje vam se da se umesto avanture, opustite zajedno sa vašim partnerom. Daleko od dosadne svakodnevice, supružnici će drugačije gledati na probleme, moći će da razgovaraju iskreno i uspostave potreban mir u vezi.
    Moguće su poteškoće u komunikaciji sa rodbinom vašeg bračnog partnera, koje mogu biti povezane sa vašim materijalnim pitanjima. Savetuje vam se da u takvoj situaciji pokažete taktičnost i diplomatičnost, što je uslova da problemi nestanu. Mnoge Vodolije koje su u vezi ove 2022. godine usudiće se da uđu u brak, a taj brak bi trebalo da bude snažan i trajan. Savetuje vam se da venčanje planirate od zadnje nedelje septembra. Godina je povoljna za planiranje trudnoće i rađanje dece.
    Muškarci Vodolije će početkom godine osetiti da je došlo vreme za rešavanje dugogodišnjih problema koji su odloženi za bolja vremena. Planete će vam pomoći će vam da pronađete izlaz iz teške situacije. Savetuje vam se da ne stanete na pola puta, to će biti ključno. Predviđa vam se uspeh na profesionalnom polju. Neki predstavnici znaka će biti unapređeni, dok će drugi odlučiti da radikalno promene svoje polje aktivnosti. Na primer, otvoriće sopstveni posao o kojem su dugo sanjali. Međutim sa druge strane, zvezde vas upozoravaju da vaše ideje moraju da budu realne i stvarne, a takođe da ste dobro proučili eventualni rizik.
    Krajem leta, odnose sa drugim ljudima možete videti na nov način. Početkom jeseni preporučuje se pažljiva provera finansijskih transakcija. U 2022. godini za muškarce Vodolije moguće su promene u ličnom životu, a ovo se najpre odnosi uglavnom na one koji su bez posla. Na leto je moguć sastanak sa potencijalnom srodnom dušom. Horoskop u ovom trenutku savetuje odlazak na putovanje ili posetu udaljenoj rodbini. Na putu se može dogoditi sudbonosan događaj. Oženjeni Vodolije provešće godinu dana u miru i harmoniji sa supružnikom. Mala neslaganja neće narušiti harmoniju odnosa. Naprotiv, pokazaće čoveku koliko saputnik poštuje i sluša mišljenje izabranog. Horoskop savetuje da uzvratite prijatelju života.
    Neke dame Vodolije će okončati zastarelu vezu, dok će druge sresti dugo očekivanu ljubav. Mnoge žene će želeti da se dramatično promene, a promena imidža može doneti koristi. Vaši razni eksperimenti sa izgledom oduševiće i vašu okolinu. Zvezde damama Vodolijama predviđaju romantična i prijateljska poznanstva. Početkom leta je moguće putovanje, gde ćete imati prijatne sastanke.
    Savetuje vam se da se u ovoj godini ne prepustite totalno zabavi, jer ako zapostavite vaše profesionalne obaveze, to može prouzrokovati probleme i smanjenje prihoda, tako da žene Vodolije trebaju da se od početka godine fokusiraju na posao. Uspeh vas neće čekati, morate otići po njega. Zvezde vam predviđaju napredovanje u karijeri, povoljnu finansijsku situaciju i pomoći će vam da budete na pravom mestu u pravo vreme.
Moći ćete da uštedite pristojnu sumu svakog meseca za željenu kupovinu, a na kraju godine da sprovedete svoj plan.
    Jednino vaša navika da bezbrižno trošite novac, može da omete vaše planove. Zbog toga horoskop preporučuje uzdržavanje od bespotrebnog trošenja. Ne očekuju se zdravstveni problemi, ali nemojte se previše zanositi raznoraznim dijetama. Umerena ishrana i redovno vežbanje pomoći će vam da ostanete u formi.
    Možda ćete otkriti talente za koje niste znali da ih imate ili ste ih ignorisali neko vreme. Možda ćete zavoleti nekoga ko je potpuno drugačiji od osoba koje su vas do sada privlačile. Možda ćete otkriti da je vaš osećaj za stil postao iznenada drugačiji. Možda ćete iznenada zavoleti novu boju, novi izgled, nove ljude, uživati u ovom odbacivanju svega što je postalo ustajalo i beživotno i usvajanju nekih novih stavova i ideala. Sve to može da zapanji ljude u vašoj okolini, ali samo napred.

SAVET

    Vreme je za vaše konkretne aktivnosti i realizaciju planova. Sve što osmislite, treba da promovišete i sprovedete u delo. Iskoristite sve vaše kreaivne ideje i potrebu za inovacijama. Stvorite uslove da bi došlo do uspešnih poslovnih promena. Kroz samostalnu delatnost realizujte vaše nekonvencionalne ideje. Jasno definišite svoj status i prava ukoliko imate bilo kakvog problema i imovinskog tipa.
    Stvorite dobre emotivne odnose da biste uspešno funkcionisali. Izbegavajte bilo kakve rasprave i trzavice u kući. Vaš sentimentalni život treba da prebacite na miran kolosek, da smirite emocije, i da izbegavate afekte. Ostvarite svoje planove delujući iz senke, a svoje ciljeve držite u tajnosti. Čuvajte se sopstvene brzopletosti. Pazite da na emotivnom planu ne napravite greške koje će se kasnije prilično teško ispraviti.
    Poslovi koje radite od srca i vaša sposobnost kreativnog razmišljanja su područja koja će imati najvidljiviji pomak u budućnosti. Važna znanja koja se stekli u prošlosti i dalje koristite za vaše ambicije i buduće ciljeve. Budite voljni da naučite nešto novo ako to pomaže u osnaživanju cilja ili čini vaš san više mogućim za ostvarenje.  Karakter Vodolije vam ne dozvoljava da mirno sedite. Slobodno vreme radije provode u pokretu, rešavajući poslove i svakodnevne probleme.
    U 2022. godini Vodolije će utoliti žeđ za promenama i avanturama,  definitivno vam neće biti dosadno. Međutim, savetuje vam se da se otarasite nepotrebne nervoze, a da se odmorite, za dobrobit i vašeg tela i duše. Bolje je da se smirite, da usporite trku kroz život. Vodite računa o svojim trenutnim poslovima, ali odvojite vreme za dobar odmor.

HOROSKOP MESEC PO MESEC

■ Vodolija Januar 2022: Ovo je povoljno vreme za razvoj dobrih odnosa sa drugima. Odnose, posebno nove, treba tretirati oprezno, nisu svi dobronamerni. Naučite da razlikujete vaše prijatelje. Čuvajte se prevara.

■ Vodolija Februar 2022: U ovom mesecu ljubavni život Vodolije biće znatno poboljšan nego prethodnih meseci. Ovo je vreme kada ćete se približiti svom partneru i imaćete šanse da provedete lepe trenutke sa njim, što će se u velikom meri odraziti na poboljšanje vašeg zdravlja.

■ Vodolija Mart 2022: Neko nezadovoljstvo na emotivnom planu kompenzujete povećanim radnim aktivnostima. Morate biti istrajni u ishrani i fizičkim vežbama. Čuvajte se neraspoloženja i depresije, kao i rasprava. Prevazilaženju lošeg raspoloženja može da doprinese vaša kreativnost.

■ Vodolija April 2022: Ovaj mesec vas očekuje dobar profesionalni život. Umetnički rad je najbolji način za oslobađanje od negativne energije. Ako ništa drugo, uređujte ambijent u kome živite.

■ Vodolija Maj 2022: Vaša tajna je u učenju i osmatranju stvari oko sebe. Upijate mnoga znanja kao sunđer. Tokom celog meseca finansijska situacija je prilično zadovoljavajuća, a imaćete i neke srećne trenutke.

■ Vodolija Jun 2022: U ovom periodu nemojte da budete pod stresom i pokušajte da kontrolišete svoje impulse. Sport i izlasci u prirodu doneće vašem telu i umu opuštanje koje im je potrebno. 

■ Vodolija Juli 2022: Čuvajte se sopstvenih nepromišljnih odluka. Ovog meseca, komunikacija i iskrenost su ključni elementi kako bi vaša veza mogla da napreduje. Neki interesantan razgovor može vas dovesti do suštinskih spoznaja.

■ Vodolija Avgust 2022: Vi ste veoma vredni i odgovorni prema vašim obavezama, ali ste i shvatili da treba malo da mislite i na sebe. Imate potrebu za odmorom gde ćete se baviti razmišljanjem hobijima i relaksacijom.

■ Vodolija Septembar 2022: U ovom periodu, vaša taktičnost i smisao za diplomatiju će učiniti čuda u vašoj karijeri. Dobar odnos sa klijentima je ključ opstanka. Sebi i najbližima posvetićete više vremena nego obično.

■ Vodolija Oktobar 2022: Naučićete da svaki posao može da bude lep i prijatan, samo ako u to uverite sami sebe. Oveo je period kada možete da očekujete napredovanje, povećanje plata i priznanja. Odnosi sa drugima biće bolji.

■ Vodolija Novembar 2022: Duboko u sebi dobro znate šta želite i stalo vam je da se to ostvari. Ovog meseca ćete možda uživati u sve većem dobitku, mada se mogu pojaviti i neki neželjeni troškovi.

■ Vodolija Decembar 2022: Prepustite se vašoj intuiciji i naka ona donese neke odluke za vas. Smanjite brzu hranu i svu hranu bogatu mastima, jer bi vaš probavni sistem mogao da pati u ovom periodu.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA