Ponuda Tema

Godišnji Horoskop Za Strelca - 2022. Godina

    Otvoreni su, avanturisti i ne vole sputavanje... Vatren, strastan i iskren. Za vernost ne mari jer ni sam nije veran. U vezu nikada ne ulazi sa svim srcem, a zbog površnosti već kod prvog konflikta - beže. U ljubavi nisu izdržljivi. Oni su veseli, zabavni i znaju da naprave štimung. Spontano pričaju o svojim doživljajima i svaki put oduševljavaju prijatelje vedrinom duha.
UVOD

   Sredina godine je sjajno vreme za strastvene akcije sa puno dinamike. Održavajte svoje raspoloženje u ravnoteži ili biste mogli da uplašite budućeg partnera koji ne razume vaše promenljive nalete toplote i hladnoće.
Od decembra prošle godine došlo je do pozitivnog pomaka u energijama koji će vam pomoći da započnete novi život i ove energije će vas pratiti do decembra 2022. godine, pa će vas sreća pratite u tom periodu. Ova energija je deo prosperitetnog ciklusa koji će vam verovatno doneti priliku da putujete na velike udaljenosti, imate više kontakata sa stranim ljudima i mestima, da učite, da podučavate, da povećavate svoje šanse da postanete baka ili deda ili roditelj i generalno vam donosi situacije koje uključuju otvaranje novih životnih puteva koji će vam doneti sreću i uspeh. Međutim, ova energija ima lošu stranu, a to je da možete preuzimati na sebe više nego što možete da podnesete na duži rok, drugim rečima, nemojte preuzimati više nego što možete! Ove energije koje vas okružuju do prve polovine decembra snažno sugerišu snažan razvoj u bilo kojoj od gore navedenih oblasti. Slučajni sastanak ili novi projekat koji započne za to vreme verovatno će imati mnogo veće rezultate nego što ste u početku očekivali.
    Ova godina će doneti posebnu korist Strelčevima. Dakle, generalno gledajući vaša karijera će ove 2022. godine postići dobre rezultate, jer će vam ova godina sa dobrom vizijom Saturna doneti vrlo dobru korist na polju rada, povećavajući tako vaše poštovanje i dostojanstvo. Ovaj put ćete verovatno imati željeno preseljenje, a ove godine ćete imati priliku da odete u inostranstvo preko neke službe za rad. Ova godina će biti mnogo bolja za vaše poverenje u vaš ekonomski život.
    Saturn će vam pomoći u vašeg ekonomskog životu, što nekima može da donese bogatstvo. Vaša potrošnja ove godine će ostati ista kao dosad, pa možete opušteno donositi sve odluke u vezi novca. Pozajmljeni novac će vam biti vraćen ili će vaš imovinski problem biti rešen, a vi ćete ostvariti profit.
    Kada je u pitanju obrazovanje, Strelci će ove godine biti bolji nego dosad. Dobićete podršku nastavnika ili drugih učenika i uspećete u vašim naporima za usavršavanje znanja. Gledajte da vam ništa ne skrene pažnju sa obrazovanja, jer može biti i takvih situacija. Porodica će vam takođe biti od pomoći.
    Ove godine obratite pažnju na zdravlje roditelja i gledajte da ga pojačate i da radite na predupređivanju eventualnih bolesti. Ako ste u braku, ova godina će vam doneti neke promene. Trebali biste da veću pažnju obratite na decu i njihovo obrazovanje. S druge strane, u odnosu na druge oblasti života, ove godine će se neki od vas možda  suočiti sa mnogim problemima u ljubavnom životu. Vaša voljena osoba pridaće manje važnosti vašem govoru i komunikaciji sa vama, što može dovesti do sukoba između vas dvoje. U takvoj situaciji, nemojte biti pasivni, već neprestano razgovarajte sa partnerom i pokušajte da rešite svaki spor. Iskren razgovorm ože mnogo toga da postigne.
    Opšti pogled na fizičko zdravlje ove godine kaže da će ona biti veoma pozitivna jer ćete se ove godine osećati mnogo zdravije. Jupiter će pozitivno uticati na Strelce od maja do oktobra. Tokom ove faze, možete postići svoje ciljeve bez ikakvih poteškoća. Ostali meseci mogu imati loš uticaj od Saturna. U ovoj fazi morate pokušati da budete realni u svakodnevnom životu.
    Sve u svemu, ova godina pokazuje mnoge perspektivne aspekte u vašem životu. Ove godine možete očekivati prinovu u prorodici. Strelčeve očekuje stabilan i ujednačen period 2022. godine. Ne predviđaju velike promene, nagli životni zaokreti ili drastične promene u sudbini. Život će teći odmereno i mirno, zbog čega će se mnogi predstavnici znaka, iskreno rečeno, dosađivati. Istovremeno, povremene potrage za avanturom neće biti ovenčane uspehom. Avanturističke ideje i grandiozni planovi nejverovatnije se neće ostvariti. Međutim, nedostatak velikih pobeda biće kompenzovan se, isto tako, nedostatkom velikih gubitaka.
    Jednom rečju, tokom cele godine, Strelčevi, neće ništa osvojiti, ali isto tako, neće ništa ni izgubiti. Tek u novembru i decembru, horoskop, Strelčevima obećava pravu sreću u ljubavi i uspeh u profesionalnoj aktivnosti.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

    Reč retrogadan, što bi značilo 'da ide unazad' nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.
    Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlj, do posla.
    Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.
    Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali - samo ako ste pažljivi.
    Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

ŠTA DA RADITE:

Razmislite o svakom dostupnom rešenju problema sa kojima se suočavate - jedno od njih mora na kraju da bude ono pravo.
Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati da izađete izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rešenje.
Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rešenje, veća je verovatnoća da će ono uspeti.
Budite u toku sa kašnjenjima i otkazivanjima tokom putovanja.
Pripazite na svoj automobil. Proverite lampice upozorenja, zakažite servis.
Napravite rezervne kopije podataka na računaru i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.
Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite tim i jednom zauvek pokušate da ga rešite.

NEMOJTE DA RADITE:

Nikako ne padajte pod uticaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbeći.
Nemojte da se osamite kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da rešite problem. Ne možete sve sami!
Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi naduvavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.
Ne planirajte neke velike prezentacije ili izrašujte neke važne dokumente. Ako već ne možete da izbegnete ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.
Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.
Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminišete velike greške.
Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu doneti i velika razočarenja.

    Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.
    Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.

TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

Obavezno uključite alarm pre spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gde trebate. Tada morate da žurite, a žurba može da vam donese nevolju.
Slušajte tihu muziku, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmeh na lice.
Planirajte da se malo 'otkačite' od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vreme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računar i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.
Praktikujte vežbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primer: udahnite vazduh 4 sekunde, a izdahnite vazduh 8 sekundi, ali polako.

NEMOJTE DA RADITE:

Ne gledajte vesti ili nasilne TV emisije pre spavanja, i sve ono što vas može uznemiriti.
Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu pre spavanja.
Ne planirajte razne ekstravagancije sa jelom u kuhinji. U ovom period - što jednostavnije to bolje po vas.
Ne pijte kafu i bilo šta sa kofeinom što vam može otežati da zaspite.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

14. Januar 2022. (Vodolija) - 04. Februar 2022. (Jarac)
10. Maj 2022. (Blizanci) - 03. Jun (Bik)
10. Septembar 2022. (Vaga) - 02. Oktobar (Devica)
29. Decembar 2022. (Jarac) - 01. Januar 2023. (Jarac)

PERIODI RETROGRADNOG KRETANJA OSTALIH PLANETA:

VENERA
01. Januar 2022. (Jarac) - 29. Januar 2022. (Jarac)

MARS
30. Oktobar 2022. (Blizanci) - 01. Januar 2023. (Blizanci)

JUPITER
28. Jul 2022. (Ovan) - 23. Novembar 2022. (Ribe)

SATURN
04. Jun 2022. (Vodolija) - 23. Oktobar 2022. (Vodolija)

URAN
01. Januar 2022. (Bik) - 18. Januar (Bik)
24. August 2022. (Bik) - 01. Januar 2023. (Bik)

NEPTUN
28. Jun 2022. (Ribe) - 04. Decembar 2022. (Ribe)

PLUTON
29. April 2022. (Jarac) - 08. Oktobar 2022. (Jarac)

ZDRAVLJE

    Ova 2022. godina je u globalu povoljna za vaše zdravlje, ali obratite veliku pažnju na svoje zdravlje u prvom delu 2022. godine ukoliko vaš način života nije najzdraviji. Položaj Marsa može stvoriti komunikacijske poteškoće koje lako mogu dovesti do svađa i stresa. Kontrolišite svoj temperament ili ćete imati problema.
    U drugom delu godine stvari počinju da se poboljšavaju, a vi ćete se osećati mnogo bolje, pa čak i zdravije. Napori koje ste uložili da poboljšate svoje zdravlje  pokazuju svoj efekat. Održavaćete zdrav način života i imaćete tendenciju da prestanete sa odlaganjem pregleda kod lekara, bilo da se radi o rutinskim pretragama ili odlasku kod zubara.
    Usvojićete nove navike u ishrani i kretanju, mnogo bolje i efikasnije za vas, i postaćete više optimističniji. Zvezde vam donose pozitivnu energiju da biste uspeli da završite sve što ste planirali, ali isto tako vas i savetuju da budete oprezni u pogledu prerađenih slatkiša i žitarica, kao i alkohola. Osim ovoga, nema drugih uznemirujućih vesti po vaše zdravlje.
    Obično su Strelci prilično pažljivi prema svom zdravlju, ali 2022. godine neki od vas mogu manje obraćati pažnju na zdravlje. Razlog za to može biti neki posao koji će vas potpuno okupirati i koji će vaše misli skrenuti od razmišljanja o zdravlju.
    U proleće je moguće sezonsko smanjenje imuniteta i ako se pojavi nemojte da ignorišete simptome. Međutim, najverovatnije neće biti potrebna lekarska intervencija. Zvezde vas upozoravaju da je moguća pojava raznih osoba koja će vam nuditi razna sredstva za bolje zdrablje, posebno onih tradicionalne medicine. Budite veoma obazrivi sa njima, jer njima je najbitnije prodati to što vam nude.
    Na jesen će Strelčevi morati da obrate pažnju na svoje zdravlje, ali na sreću, moguće je izbeći ozbiljne probleme tako što ćete na vreme proći neophodne preglede i analize. Istovremeno, savetuje vam se da do kraja godine slušate svoja osećanja, da se više odmarate i da se redovno bavite sportomi rekreacijom na svežem vazduhu. Dolaskom hladnog vremena, organi sluha i zglobovi će biti ranjivi, pa je veoma važno da se oblačite onako kako zavtevaju vremenski uslovi. Osim toga, kako bi se izbegle povrede, preporučljivo je da se nebavite zimskim aktivnostima koje mogu da izazovu povrede.

VI OVE GODINE

    Početkom godine, u zimu, 2022. Strelcu će najviše trebati podrška njegovih voljenih. Ne oklevajte da zatražite pomoć, inače će vam biti nepodnošljivo teško da se sami  nositi sa mnogim zadacima. Obično će oni previše brižni Strelčevi morati da deo odgovornosti prenesu na članove porodice. Mladi i stari članovi porodice više neće imati dovoljno pažnje, zbog toga će morati da prilagode raspored rada. Ali, budite smireni, početkom proleća i lepšeg vremana, imaćete više vremena za voljene. Zajedno ćete se opuštati u prirodi i posećivati razne kulturne događaje. U drugoj polovini godine imaćete priliku da za svoje najmilije organizujete lep odmor na moru ili na nekom posebno atraktivnom mestu.
    Međutim, nakon odmora biće potrebno zajedno sa porodicom započeti neophodne popravke po kući kako bi se poboljšali uslovi života pre početka hladnog vremena. Jesen će vam verovatno doneti goste koji će stići izdaleka. Savetuje vam se da do kraja godine slušate sopstvenu intuiciju. Neka predosećanja će vam pomoći da izgradite odnose sa voljenim osobama i sačuvaće vas od nevolja. Tokom zimskih meseci muškarac Strelac će žudeti za zabavom i opuštanjem. Veliki obim posla, beskrajan tok kućanskih poslova, odsustvo dobrog društva, dugo neće vam omogućiti da se opustite i uživate.
    Savetuje vam se da uz ovom periodu u sebi ne gomilate bilo kakvo nezadovoljstvo. U ovom periodu važno je pozvati pomoć voljenih kako bi se malo rasteretili od posla, odvratili pažnju od eventualnih briga i promenili situaciju na bolje. Dolaskom proleća hormoni će zaigrati, a sva pažnja će se usmeriti na lepotu življenja i dobar provod. U ovom periodu godine muškarci Strelci, koji su u vezui, moraju da se kontrolišu u najvećoj meri i obuzdaju od nekih avantura sa strane, u suprotnom postoji veliki rizik da se iskrena i dugotrajna veze uništi.
    Leto 2022. godine za čoveka Strelca biće ispunjeno mnogim prijatnim događajima. Konačno će se pojaviti partneri i istomišljenici, sa kojima će se poklapati želje i mogućnosti zajedničkih putovanja i zanimljivih aktivnosti u slobodno vreme. Međutim, horoskop savetuje da se u periodu retrogradnog kretanja Jupitera napuste duga putovanja, naime od 28. jula do 23. novembra. Osim toga, za ovaj period se preporučuje da se suzdržite od velikih troškova. Najbolje vreme za muškarce Strelčeve očekuje se u novembru i decembru 2022. Svi što pokušate i svi vaši poduhvati biće uspešni.
    Ženama Strelčevima, 2022. godina može da predstavlja veliko opterećenje na poslu i kod kuće u zimskim danima, jer će, pored glavnih problema i odgovornosti, mnoge stvari pasti na njihova pleća, kao na primer, profesionalne obaveze, poslovna putovanjima i briga o deci. Moraćete da se krećete ubrzanim tempom da biste sigli obaviti sve zadatke koji budu pred vama. U jednom trenutku će može prevladati umor i apatija, ali savetuje vam se da, kao i mnoge druge žene, da se opustite uz neki izlet u kupovinu. Kupujući nove stvari i poklone za voljene, moći ćete da se obradujete i razveselite.
    Za prolećne i letnje mesece 2022. godine žene Strelčevi će živeti u mirnom okruženju. Rad, kućni poslovi, briga o deci i starijim rođacima mogu se savršeno kombinovati sa odmorom i zabavom. Na jesen će dame imati želju da eksperimentišu sa svojim izgledom. Osim toga, javiće se misli o potrebi sprovođenja prilično smelih i neočekivanih ideja, koje će kao rezultat toga ostati u snovima i planovima zbog nedostatka sredstava i nekih drugih resursa. Mnogi, od okoline, pa do kolega sa posla, pokazaće pažnju i simpatiju prema vama. Međutim, neke žene Strelčevi će ovi pokušaji da se osvoji njeno srce samo iritirati, jer se uporni udvarači, sa njene strane, neće smatrati odgovarajućim kandidatima.

SAVET

    Savetuje vam se da sačuvate svoj potencijal za buduće pobede. Mnogi od vas shvativši da su sposobni za više, doživeće razočarenje zbog svojih skromnih postignuća do sada. Međutim, okolnosti će se često razvijati na takav način da prepreke na vašem putu budu nepremostive, uprkos vašem trudu i predanosti.
    U ovom slučaju, savetuje vam se da pozitivno razmišljate i imate skladne odnose sa drugima. Osim toga, veoma je važno sa vaše strane da češće primetiti sve napore koje oko vas ulaže vaša voljena osoba. Ovo je veoma bitno, jer neki od vas, svojom ravnodušnošću guraju partnera od sebe, a od njih očekuju uobičajenu brigu i pažnju. Zato vam se savetuje da pre nego što postavi bilo kakav zahtev vašem partneru, da prvo obratite pažnju na sebe i svoje greške.
     Promenite se na pozitivan način 2022. godine Komunikacija ostaje veoma bitan aspekt vašeg života, a u 2022.godini nastavlja da vam donosi inspiraciju, iako iznenađujuću i nepredvidljivu, kroz reči, razgovore i poruke. Sve je moguće kada se radi o tome s kim se možete čuti ili kome se možete obratiti. Budite otvoreni i učite iz sastanaka na koje neočekivano naiđete.
    Snovi, fantazije i sve što je vezano za vaše unutrašnje nade takođe ostaju u oblasti vašeg sveta gde utiču na vaše reči, gde dodaju i oduševljenje i izmaglicu u vašu komunikaciju. Stalno dvaput proveravajte svoje činjenice, posebno pisane. Naučite da ostanete prizemljeni zadržavajući svoje snove. Slatke i nejasne poruke igraće ulogu kako se godina bude odmicala. U vaš život dolaze novi ljudi, a neki mogu i da odu. Započinju se novi počeci i dolazi do zatvaranja kruga.
Pazite na dramatične preokrete događaja, kao i na nove mogućnosti i na nove veze.
    Novac koji dobijate treba racionalno da rasporedite i da dobro promislite pre svakog ulaganja u nove projekte. Izbegavajte špekulacije i sumnjive poslove. Ako imate više varijanti, onda se odlučite za onu koja vam pruža siguran i konstantan izvor prihoda. Budite racionalni i određeni kad iznosite svoje stavove. Izbegavajte ekstremne situacije na vašem radnom mestu.
    Uravnotežive vaš emotivni sistem. Ne morate da skrećete pažnju na sebe gde god se pojavite i ne igrajte se sa poverenjem vašeg partnera, već mu pružite zasluženu pažnju. Nemojte biti čangrizavi bez preke potrebe. Bavite se sportom i opuštajte se u prirodi i zdravo se hranite. Uklopite se u vašu okolinu, birajte pravilno reči. Ne zastajkujte i ne osvrćite se za sobom. Pravo je vreme da pokažete sve svoje umeće, talenat i znanje. Dočekaćete svojih pet minuta.

HOROSKOP MESEC PO MESEC

■ Strelac Januar 2022: Ovog meseca bićete vredni, davaćete svoj maksimum, ali nemojte da dopuštate da drugi iskorišćavaju vaš idealizam i dobre namere. Porodična pitanja oduzimaće vam dosta vremena.

■ Strelac Februar 2022: Nemojte da se opustite i ulenjite. Ne potiskujte vaše želje i emocije. Ovo bi mogao biti dobar trenutak da zapišete svoje ideje i započnete nove projekte koje želite da postignete.

■ Strelac Mart 2022: Sagledavaćete mogućnosti u svom životu i kojim pravcem treba da idete. Tokom ovog meseca biće pitanja u vezi sa nekim sledećim koracima koje morate da napravite u svojoj karijeri. Budite fokusirani na svoj učinak, jer će vam kraj meseca doneti unapređenje ili povećanje plate.

■ Strelac April 2022: Preispitujete vaše stavove i odluke. Prestaćete da budete rastrzani između vaših mogućnosti i želja. Budite fleksibilniji i pokušajte da razumete osećanja svog partnera. Ove godine ćete osećati više ljubavi.

■ Strelac Maj 2022: Pokušajte da uštedite nešto novca i klonite se impulsivnih kupovina koje treba da vam služe za smirenje. Obezbedite stabilnost u emotivnom životu i poverenje voljene osobe. Energiju usmerite na ostvarivanje vaših ciljeva.

■ Strelac Jun 2022: Položaji planeta stimulisaće vaš moral, a vaše fizičko i psihičko stanje iće ovog meseca veoma dobro. Svaki uspeh će vas regenerisati. Budite istrajni u ostvarivanju svojih ciljeva.

■ Strelac Juli 2022: U ovom mesecu bi bilo dobro da smanjite neke svoje aktivnosti, jer u suprotnom bi moglo doći do nelagodnog nervnog stanja izazvanog stresom i napetošću. Ne preterujte u užiivanju, već budite umereni u svemu.

■ Strelac Avgust 2022: Nemate konkretan plan i cilj delovanja, pokušajte da osmislite buduće poslovne planove. Ovo je pravo vreme za jačanje vaših odnosa, što dovodi do intimnijih veza i bračne sreće.

■ Strelac Septembar 2022: Ovaj mesec može vam doneti veće finansijske troškove i morate biti spremni na to. Rad i energiju uložite u sticanje pozicije gde možete samostalno stvarati. Imate dovoljno snage i mogućnosti da istrajate u svemu.

■ Strelac Oktobar 2022: Ovo je mesec kada treba malo da se distancirate od posla i da se dobro opustite i odmorite. Tada ćete neke stvari moći da sagledate iz drugih uglova, što će vam stvoriti mogućnost za afirmaciju vaših ideja i nove izvore prihoda.

■ Strelac Novembar 2022: U ovom mesecu možete finansijski uživati u dobrom periodu, ali samo pod uslovom da strožije trošite novac. Usmerite se na neke akcije humane prirode i osmislite neke vaše sledeće velike poteze.

■ Strelac Decembar 2022: Imate potrebu da budete voljeni i željeni. Uživaćete u puno zabave, sreće i puno osmeha. Pronaći ćete svoj unutrašnji mir, a osećaj slobode će prevladati svuda oko vas.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA