Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Jarac Godišnji Horoskop Godišnji Horoskop Za Jarca - 2024. Godina

   Konzervativan, zatvoren, razuman, pametan, oprezan i promišljen... Žele ravnopravnost. Verni su i osetljivi. Vole usamljenost i ne umeju da iskažu svoja osećanja. Erotski potencijal, akumuliran u velikim količinama, ne ume da iskoristi. Pouzdani su, racionalni, njihov ljubavni život određuju već čvrsto utvrđena pravila.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Konzervativni su, ne dozvoljavaju da ih obuznu topla osećanja, ali vešt partner može da zapali iskricu strasti koju prikrivaju. Partner može u svakom momentu da očekuje njihovu podršku, bez obzira na vrstu problema. Pogledajte godišnji horoskop za Jarca za 2024. godinu.

UOPŠTENO

    Ove godine će psihički problemi biti manje vidljivi i mnogi zaustavljeni radovi će biti završeni u prvom delu ove godine. Postojaće mogućnost da otputujete na neko versko putovanje. Ove godine pazite šta pričate i to veoma pažljivo, inače se neki od vaših odnosa mogu pokvariti. Vaš partner mnogo očekuje od vas, pa bi ove godine trebalo da ga iznenadite nekim lepim i nesvakidšnjim poklonom. Ako ste slobodni, sprijateljićete se sa nekim na društvenim mrežama, a nikad ne znate kada će se to pretvoriti u ljubav. Sredinom godine doći će do tenzija u bračnom životu zbog nekog nesporazuma.
    Januar donosi srećne ljubavi, a vi se nalazite kao u nekom emotivnom vrtlogu. Do marta plivate u potpunoj sreći. Od jula počinje period promena. Vaš znak je podložan transformacijama. Emocionalni odnosi poprimaju značenje suprotno od onoga koje ste izabrali. Nećete biti protiv ovih promena ako one čine vaš svakodnevni život pozitivnim. Jesenji period najavljuje obaveze. Susrećete se sa ponudom za brak. Kraj godine je relativno mirniji i odnosi ostaju topli.
    Na početku godine, ako verujete energijama kosmosa, vaš društveni život postaje bogatiji. Možete koristiti svoju mrežu prijatelja da pronađete posao ili nađete dobre ponude. U februaru se odvija odlična komunikacija. Stvarate iskrena prijateljstva. Vaši prijatelji su neophodni za vašu ličnu ravnotežu i oni vas doživljavaju kao osobu od poverenja. Pozivaju vas često i traže vaš savet. Veoma ste popularni. Obično ste izuzetno diskretni i lako razgovarate sa drugima. Vaši kvaliteti odličnog savetnika privlače vaše sagovornike. Sve to omogućava da se vaš društveni krug širi sve više.
    Na početku godine, male brige o zdravlju vas pritišću. Preopterećeni ste poslom i morate se odmoriti. Sa dolaskom proleća, vaše telo se postepeno oslobađa napetosti nagomilanih tokom zime, preporučuje se plivanje i šetnja. Tokom leta podižete raspoloženje uz pomoć porodice u prijatelja. Vaša pozitivna strana ima snažan uticaj na druge. Naći ćete prave reči da motivišete svoje voljene. U novembru, mali pad energije uzrokuje da se opustite. U decembru je prisutan životni polet i dinamika.
    Prema predviđanjima, ova godina će doneti sjajne rezultate za Jarčeve. Od početka godine do kraja aprila, u svetlu planetarnih kretanja, bićete blagosloveni osećajem mentalnog mira i bićete u velikoj meri obogaćeni u svom porodičnom životu. Tokom ovog vremena, vaše bogatstvo će se u velikoj meri povećati. Možete ulagati u zemljište, kuću i vozilo. Možete zaraditi novac putem trgovanja akcijama. Imaćete jak finansijski položaj. Ova godina može biti veoma dobra za vaše zdravlje, tako da možete uživati u njoj. Oni koji su zaposleni i vode posao mogu da naprave veoma značajan napredak. Dobro je znati da će vaša ljubav i bračni život biti srećni. Ove godine možete preduzeti mnoga hodočašća koja će vas duhovno uzdignuti i doneti mir u duši.
    Naučićete da idete napred u životu sa neverovatnim sposobnostima. Naučićete otkrivajući nove stvari o životu i sebi. Biće problema, ali nije tako teško kontrolisati sve u svom životu. Na kraju ćete svemu pristupiti pozitivno i otići ćete mnogo dalje od toga. Uspeh u vašem životu u poslu, finansijama i karijeri biće zagarantovan. Više ćete naprdovati u svim oblastima, ali će postojati neke stvari na koje morate biti oprezni, a zbog drugih faktora u životu možda će vam biti teško da se nosite sa njima. Ali do kraja godine sve će da sedne na svoje mesto u vašem životu.
    Ova godina će biti veoma dobra u smislu posla za ljude Jarca. Možda ćete morati da donesete neke važne odluke na poslovnom planu. I komercijalno, prvih šest meseci u godini izgledaju povoljno za vas. Postojaće pravi balans između vaših troškova i zarade. Vaš društveni krug će se povećati. U prvoj polovini godine osećaćete se energično. Dobićete novac iz mnogih izvora. Ako planirate da investirate u nekretninu i kuću onda je ovo pravo vreme za vas. Vaš liderski potencijal će se povećati. Ovogodišnji profit i uspeh sigurno će pokucati na vaša vrata. Međutim, ove godine će biti izvesnog povećanja troškova, ako ne budete pažljivi.
    Jarčevi mogu biti opušteni za 2024. godinu. Ova godina će vam doneti mnogo sreće i bogatstva. Dobićete sjajne mogućnosti za karijeru, dosledne i profitabilne finansije, vaše zdravlje će takođe biti stabilno i život normalan. Vaš horoskop za ovu godinu je optimističan, ali takođe morate da držite sstvari u svojim rukama. Dakle, moguće je da ćete morati da donesete pronicljive odluke. Prvi deo godine za vas će biti ispunjen energijom. Neke hronične bolesti ili nezgode mogu uticati na vašu sudbinu. Možda imate smetnje oka, nesanicu, fizičke bolove itd. Neophodno je da svakodnevno radite vežbe kako biste svoje zdravlje uskladili sa dobrom sudbinom.
    Ova godina će biti veoma dobra za učenike. Vaš naporan rad na studijama biće uspešan i dobićete dobre rezultate na ispitu.Vaša koncentracija će biti usmerena na učenje. Ako želite da idete na školovanje u inostranstvo, u tome ćete uspeti, ali pre upisa dobro istražite tu instituciju. Studenti medicine moraće malo više da se potrude, ove godine konkurencija za prijemne ispite može biti veoma teška. Ove godine, osim studija, razvijaćete i svoje talente.

LJUBAV

  Ove godine ćete mnogo uživati u svom ljubavnom životu koji će biti posebno uzbudljiv. Ako želite da vaš ljubavni partner bude vaš životni, bračni partner, onda vam se želja može ispuniti ove godine. Vaša veza će ove godine biti jaka. Vaša bliskost i komunikacija sa partnerom će se povećati. Osim toga, oboje ćete se možda osećati nepotpuno jedno bez drugog. Oboje ćete mnogo uživati u svom društvu. Partner će razumeti vaša osećanja i ceniće vas. Takođe, potrebno je da zadržavate poverenje u njega i ne dozvolite da se njegovo poverenje prema vama slomi. Doći će mnogo takvih prilika u kojima će se vaša ljubav još više produbiti. Iako sa partnerom može doći do manjih sporova, ne sumnjajte u svoju ljubav i ne postavljajte nikakve uslove. Oni koji traže ljubav dobiće svoju ljubav. Ako postoji mogućnost nove veze, nemojte žuriti, dajte vremenu priliku da vidite da li to ono pravo za vas. Kontrolišite svoje senzualne misli, posebno na početku. Ako partner ima nesporazum oko nečega, odmah ga otklonite, inače može doći do raskola u vezi.
    Ako ste već u braku, ova 2024. godina biće veoma dobra za vaš bračni život. Videće se razumevanje između vas i vašeg supružnika. U svakoj situaciji, vaš životni partner će stajati iza vas kao vaš štit. Početkom godine u bračnom životu nije vidljivo ništa posebno, ali će se posle marta u njemu videti sreća. Dobićete neku vrstu koristi od svog supružnika, kao i neke dobre vesti. Supružnik će razumeti vaša osećanja i takođe će ih posebno ceniti. Nemojte raditi takav posao koji će povećati razdaljinu između vas dvoje. Udovoljavajte potrebama vašeg supružnika i dajte mu dovoljno vremena da čini srećnim.. S druge strane, ako imate decu, onda će ova godina biti dobra i za njih. Iako će možda morati da se suoči sa nekim zdravstvenim problemima, u potpunosti vodite računa o njihovom zdravlju tokom ovog perioda. Deca će biti razlog vaše sreće. Vaše dete će napredovati ove godine. Ako je oko nečega tvrdoglava, pokušajte to da objasnite sa puno ljubavi. Prioritet ćete dati intelektualnom razvoju vašeg deteta.  Dajte dovoljno vremena svom supružniku da održi bračni život srećnim.

KARIJERA POSAO I NOVAC

    Ove godine možete biti viđeni u atraktivnom poslu. Uspostavićete dobre odnose sa kolegama i vašim nadređenima u firmi. Saradnja sa njikam će pomoći u vašem napretku. Ova godina ukazuje da će biti veoma dobra za vašu karijeru. Vaša karijera će zablistati ove godine. Biće uspeha u poslu kojim se bavite. Od početka godine ostvarićete dobre rezultate u karijeri.
    Vaš finansijski sektor će ove godine biti promenljiv. Postoji mogućnost povećanja vaših rashoda u ovoj godini, dok je manja mogućnost povećanja prihoda. Međutim, vrlo je verovatno da ćete ostvariti finansijsku dobit od međunarodnih odnosa. Prvi meseci u godini će vas finansijski ojačati. U ovom trenutku će vam doći novac, a izvori prihoda će se takođe povećati. Međutim, moraćete da kontrolišete i svoje troškove, tek tada će vaša finansijska strana moći da dođe u jaku poziciju. Vaši troškovi se mogu povećati u za kupovinu stvari vezanih za kuću. Osim toga, bićete lake ruke i kada je kupovina raznih elektronskih uređaja u pitanju.
    Pre nego što donesete bilo kakve finansijske odluke, poslušajte savete iskusnih ljudi o tome, a zatim idite i preduzmite bilo koji korak. Biće povećanja imovine kuće, ali može doći do neke vrste spora u vezi s tim. U takvoj situaciji ne nastavljajte dalje, jer u suprotnom, ako dođe do pravnog spora, možete pretrpeti finansijski gubitak. Ako pravilno koristite svoju imovinu, sigurno ćete dobiti novčanu korist od toga. Izbegavajte da se bavite rizičnim poslom i ako investirate na tržištu akcija, budite pažljiviji dok investirate u ovom trenutku. Možete izgubiti novac ulaganjem na slepo. Ako je vaš novac negde zaglavljen, možda ćete se suočiti sa poteškoćama da dođete do njega.
    Imajte na umu, ako ne upravljate svojim finansijama kako treba, onda ćete ove godine možda biti opterećeni dugovima. Ova godina za vas možda neće biti baš povoljna u smislu profita, onako kako vi očekujete. Daćete sve od sebe da proširite posao, ali uspeh će biti odložen. Ako bude bilo kakvih poslova vezanih za medicinu, onda će biti povećanja. Novi partneri se takođe mogu naći u vašem poslu i trebalo bi da ih iskoristite. U stvari, ovogodišnji dobitak i gubitak zavisiće od vašeg truda i koliko ste iskoristili svoj potencijal i šanse koje će vam se nuditi.
    Što se tiče karijere, horoskop vam nagoveštena ovu godinu kao veoma dobru za vašu karijeru, koja može zablistati ove godine. Biće uspeha u poslu. Od početka godine ostvarićete dobre rezultate u karijeri. Možete postići dobre rezultate samo vašim napornim radom. Ako radite neki odgovoran posao, onda ćete dobiti unapređenje ili ćete dobiti ohrabrenje od kompanije u kojoj radite, kao i mnogo dobrih vesti. Napredovaćete u poslu. Možda ćete biti prebačeni od strane firme na neko drugo radno mesto po vašem izboru. Možete čak ići u inostranstvo. U ovom trenutku ćete efikasno raditi u svom polju rada. Vaši planovi će imati koristi za kompaniju i možete se bolje kotirati u svojoj organizaciji. Ove godine, od strane vaših pretpostavljenih, možete biti viđeni u ulozi svestranog stručnjaka sposobnmog za obavljanje mnogih poslova. Sa druge strane, oni koji sklapaju partnerstva u poslu moraće da budu malo oprezni. Ne verujte svom partneru više nego što je potrebno. Ako ćete potpisati bilo koji papir, pročitajte ga više puta.
    Ove godine ćete ostvariti uspeh u svom poslu i biće vam od velike koristi mnogobrojni kontakti koje imate. Do kraja godine počećete sa entuzijazmom da se penjete na lestvici uspeha. Ovo će povećati vaše samopouzdanje i učiniti vaš još efikasnijim.Svaki svoj zadatak posmatrate kao izazov i želite da ga uradite na najbolji mogući način u najkraćem vremenu. Ovaj vaš talenat će vas učiniti prepoznatljivim u vašoj oblasti.

ZDRAVLJE

    Ova godina će biti dobra za vaše zdravlje i započećete godinu sa svežinom i entuzijazmom. Do marta meseca ćete se osećati posebno energično, ali od tada ćete se možda morati suočiti sa manjim zdravstvenim problemima. Možda osetite neku manju fizički bol. Problemi sa nesanicom, bolovi u zglobovima ili stomaku. Ako imate bilo kakav problem u grudima ili plućima, nemojte biti nemarni, lečite ga na vreme.
    Ove godine takođe treba da vodite računa o svojoj glavi, a ako imate problema sa migrenom, takođe budite oprezni i obavite lečenje na vreme.Odvojite dosta vremena za šetnju, radite redovno vežbe i budite u pokretu da biste ove godine bili u formi, a ako imate bilo kakvih fizičkih problema, odmah se obratite lekaru. Sredinom godine, možda ćete se osećati slabo u ovom trenutku. Osećaćete se umorno čak i dok radite. Vašem telu možda nedostaje energija. Osim ovoga, moguća je neka vrsta nemira u vama i potrebno je da pronađete odušak koji će vam doneti rasterećenje i mir. Ako patite od bilo koje bolesti, u ovom trenutku morate obratiti više pažnje na svoje zdravlje.
    Ako vam je lekar nešto savetovao, onda se pridržavajte toga i ne radite ono što će još više štetiti vašem zdravlju. Jedite samo zdravu hranu. Nemojte jesti ustajalu, brzu hranu i jako masnu hranu. Pijte dovoljnu količinu vode.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

    Reč retrogadan, što bi značilo 'da ide unazad' nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.
    Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlja, do posla.
    Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.
    Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali - samo ako ste pažljivi.
    Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

ŠTA DA RADITE:

Razmislite o svakom dostupnom rešenju problema sa kojima se suočavate - jedno od njih mora na kraju da bude ono pravo.
Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati da izađete izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rešenje.
Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rešenje, veća je verovatnoća da će ono uspeti.
Budite u toku sa kašnjenjima i otkazivanjima tokom putovanja.
Pripazite na svoj automobil. Proverite lampice upozorenja, zakažite servis.
Napravite rezervne kopije podataka na računaru i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.
Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite tim i jednom zauvek pokušate da ga rešite.

NEMOJTE DA RADITE:

Nikako ne padajte pod uticaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbeći.
Nemojte da se osamite kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da rešite problem. Ne možete sve sami!
Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi naduvavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.
Ne planirajte neke velike prezentacije ili izrašujte neke važne dokumente. Ako već ne možete da izbegnete ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.
Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.
Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminišete velike greške.
Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu doneti i velika razočarenja.

    Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.
    Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.

TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

Obavezno uključite alarm pre spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gde trebate. Tada morate da žurite, a žurba može da vam donese nevolju.
Slušajte tihu muziku, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmeh na lice.
Planirajte da se malo 'otkačite' od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vreme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računar i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.
Praktikujte vežbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primer: udahnite vazduh 4 sekunde, a izdahnite vazduh 8 sekundi, ali polako.

NEMOJTE DA RADITE:

Ne gledajte vesti ili nasilne TV emisije pre spavanja, i sve ono što vas može uznemiriti.
Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu pre spavanja.
Ne planirajte razne ekstravagancije sa jelom u kuhinji. U ovom period - što jednostavnije to bolje po vas.
Ne pijte kafu i bilo šta sa kofeinom što vam može otežati da zaspite.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA U 2024. GODINI:

13. Decembar 2023. (Jarac) - 02. Januar 2024. (Strelac)
01. April 2024. (Ovan) - 24. April 2024. (Ovan)
05. August 2024. (Devica) - 28. August 2024. (Lav)
26. Novembar 2023. (Strelac) - 15. Decembar 2024. (Strelac)

PERIODI RETROGRADNOG KRETANJA OSTALIH PLANETA U 2024. GODINI:

VENERA - Nema retrogradnog kretanja 2024. godine.
MARS - 06. Decembar 2024. (Lav) - 24. Februar 2025. (Rak)
JUPITER - 9. Oktobar 2024. (Blizanci) - 04. Februar 2025. (Blizanci)
SATURN - 29. Jun 2024. (Ribe) - 15. Novembar 2024. (Ribe)
URAN - 29. August 2023. (Bik) - 27. Januar 2024. (Bik); 01. Septembar 2024. (Bik) - 30. Januar 2025. (Bik)
NEPTUN - 02. Jul 2024. (Ribe) - 7. Decembar 2024. (Ribe)
PLUTON - 2. Maj 2024. (Vodolija) - 12. Oktobar 2024. (Jarac)

SAVET

  Sada je vreme da pokažete sve svoje talente, a zvezde vas podstiču da napravite potrebne korake za to. Sreća vas prati, pa iskoristite sve prilike bez postavljanja pitanja. Pokažite svoje želje, verujte svojim voljenima. Nećete imati zbog čega da žalite. Ostvarujete svoje ambicije. Ne zaboravite da budete dostupni svojim najbližima. Ovo će vam uštedeti nepotrebne trenutke usamljenosti.
    Vi ste ozbiljna osoba, dalekovidna i pouzdana. Ako želite da imate mir, idite kod ljudi koji vas dobro poznaju i sa kojima vam je lepo, a izbegavajte one koji vas uvek na neki način provociraju. Ne pokušavajte da izbegnete one promene koje su neophodne, to će biti veoma korisno za vas i vašu budućnost. Ne postupajte brzopleto jer vam to ne pomaže da uspete. Napravi korak unazad ako treba da biste dobro razmislili i pronašli odgovarajuća rešenja.
    Neka se situacija promeni u vašu korist, aonda postupajte u skladu sa njom. Nemojte biti radikalni u svojim postupcima, jer tada može biti neželjenih efekata. Obavite razgovore koji će vas uputiti do rešenja koja će svima da odgovaraju. Ne budite previše ozbiljni ovog meseca. Unesite malo glamura u svoje postojanje. Budite strpljivi, jer ono može da ublaži eventualne nesporazume. Korišćenje impulsivnosti neće vam doneti ništa dobro. Ako date sve od sebe, sva će vam se vrata otvarati. Shvatićete da ste mnogo talentovaniji za mnogo toga i to više nego što mislite. Vaš entuzijazam i preduzimljivost služiće vašim interesima. Pre nego što uradite nešto što mislite da je važno, opustite se i dobro razmilsite o svemu.

HOROSKOP MESEC PO MESEC

Jarac Januar 2024: Energije pogoduju ostvarenju vaših ambicija. Imate istrajnost koja vas karakteriše da zgrabite sve mogućnosti i da ih iskoristite u svoju korist, a vaša praktičnost može da čini čuda. Vi tačno znate šta i kako radite. Pre nego što odlučite bilo šta, analizirajte situaciju da biste smanjili bilo kakvu mogućnost greške. Ovog meseca sve vam je uspešno. Međutim, planirajte nekoliko dana odmora u toku kojih ćete, osim što ćete se odmoriti i iskoristite da usavršite svoje ideje. Trenutno vam ljubav nije prioritet, pa pazite da ne padnete u zaborav kod nekoga. Nemojte da zaboravite da unesete emocije u vašu vezu koje će vam pobošlati život. Ako ste sami, energije vam pomažu kodnovih susreta, flertovanja i pomirenja. Budite dostupni vašoj drugoj polovini i sve će biti u redu. U poslu vam se pruža dosta profesionalnih mogućnosti. kreativni ste i inspirisani za posao i otvaraju vam se vrata napretka. Ono što ste nekada započeli, sada bi moglo da daje rezultat.

Jarac Februar 2024: Zahvaljujući energijama vaše postojanje nastavlja da dobija na udobnosti i lakoći. One vas ohrabruju da u svojim izborima ciljate dugoročno, jer vam to donosi uspeh. Vaše ambicije su i dalje jake. Ponekad ste neumoljivi u određenim stvarima, zbog čega možete izgledati komplikovano, ali to ne znači da se trebate menjati. Iako dobro planirate, pazite na upravljanje svojim finansijama, jer vas neke energije guraju ka troškovima. Vaše ljubavi su pod zaštitom planeta, ako se nekad i zakomplikuju, sreća ih vraća na pravi put. Međutim, ne zaboravite da slušate one koji vas vole i budite dostupni da provedete neko vreme sa njima. Stabilnost vaše veze je zagarantovana blagotvornim aspektiam planeta. Ipak, nemojte da živite na lovorikama. Ako treba, unesite malo neočekivanog u svoju vezu. Iako ste šarmantna osoba, teško je razgovarati sa vama. Ovog meseca možda ćete sresti nekog hrabrijeg, ko će pokušati da vas zavede nekom metodom koju niste očekivali. Vaš znak prima moćne energije koje vam dodaju dinamiku, znanje i dašak čistog oportunizma, koji je u stanju da donese priznanje vaših kolega. Bićete na pravom mestu, u pravo vreme da vidite kako vaše se ostvaruju vaša velika očekivanja. Naravno, očekuje se izvestan otpor. Savetuje vam se da stabilizujete svoje finansije, a vi znate kako to treba da uradite.

Jarac Mart 2024: Energije vam pomažu da napravite korak napred i da zadržite veze sa onima koje volite. Osim toga, podstiču vas da odvojite vreme, kako biste se mogli opustiti kada je to potrebno. Čineći to, izbeći ćete da trpite izvesne tenzije zbog posla. Da bi ovaj mesec bio uspešan, ne zaboravite da se redovno odmarate i družite se sa svojim voljenima. Ako ste odsutni malo više, olakšajte im to nekim malim poklonima.  Iskoristite svaki slobodan trenutak za svoj ljubavni život i druženje sa prijateljima. Ako ste sami, planete stvaraju situacije pogodne za lep susret. Budite ljubazni i pazite šta govorite, jer ako biste bili previše direktni, a to bi pokvarilo atmosferu. Vaša legendarna ozbiljnost ovog meseca biće kao i obično. Bićete izdržljivi, efikasni i veoma inspirisani. Zvezde vam posebno pomažu da povećate svoj kapital i da se nosite sa dugoročnim projektima. Profesionalna sfera bi mogla da vam donese lepe plodove.

Jarac April 2024: Imaćete utisak da niko ne razume šta govorite, a posebno pazite da nešto ne izgubite, jer tada će i vaše raspoloženje da bude loše. Nemojte da forsirate stvari na brzinu, iako je iskušenje veliko, ništa ne žurite i ne menjajte svoje oprobane metode. Ovog meseca, ako želite mir, odvojite vreme i ne vršite pritisak na sebe. Ovo će vas sprečiti da budete rastrzani i nervozni. U ljubavi, ne menjate svoje navike i prihvatate da kada ste zaljubljeni, možete da izgubite kompas. Ovog meseca ste veoma dobri u pružanju zadovoljstva svojoj drugoj polovini, mada se u izlivima osećanja prilično nespretni, tako da, pre nego što izjavite svoju strast, udahnite malo  vazduha. Pritom ćete izbeći one greške zbog kojih ćete se kajati i koje će vas mučiti. U poslu, finansijska sfera bi mogla da vas malo brine. Želećete da zaradite više novca i povećate svoju uštedu, ali vaša energija za to ostaje ograničena. Pripazite na vaše ponašanje, jer biste mogli da izazovete sukobe u poslovnim vezama, što bi ometalo vaš napredak. Ne očekujte čuda u ovom periodu, ali imajte na umu da vreme radi za vas.

Jarac Maj 2024: Preduzimate potrebne akcije da biste izbegli bilo kakve nelagode. Pošto ne odustajete pred teškoćama, odlučno ćete ih savladati. Ovog meseca, verovatno niste laki za komunikaciju, pa će ljudi morati da budu diplomate u ophođenju sa vama. Od sredine meseca bićete dostupniji. Bićete mudriji i shvatićete da vreme mnoge stvari dovodi na svoje mesto. Zahvaljujući pomoći energija, pronalazite spokoj spokoj. Spremni ste da se dobro provedete u prijatnom društvu. Da bi sve prošlo kako treba, nemojte se uzbuđivati, jer bi vas to učinilo nespretnim. Prihvatite male nesavršenosti vaše veze, gledajte partnerove dobre strane i nemojte da ste nestrpljivi. Ako ste sami, planete vam olakšavaju susrete ili početak idile. Na poslu bi vaše raspoloženje moglo da ometa vaše veze između kolega, pa se smirite ako osećate da gubite živce. Distancirajte se i potražite miran kutak gde ćete da se opustite. Finansijska sfera ostaje stabilna i osigurava vam da imate dovoljno za život i štednju. Krajem meseca radite sa više entuzijazma i manjim pritiskom.

Jarac Jun 2024: Događaji oko vas se smiruju, racionalni ste, a vaš zdrav razum čini čuda. Ako vam treba neka pomoć, dobićete je od blagotvornog utivcaja planeta. Ovaj jun je period tokom kojeg nadograđujete svoja dostignuća. Ako imate dugoročne ciljeve, možete biti sigurni da će oni uspeti.  Pokažite se umirujućim onima koji nemaju vaše strpljenje. Potrudite se uživate u čudima života, imate dobro raspoloženje. U ljubavi, budite romantičniji i nežniji. Vaša druga polovina ima razne i raznovrsne želje. Udovoljite njihovim zahtevima. To će promeniti vaše ideje i to će biti dobro po vašu vezu. Ako ste sami, upoznajete ljude koji traže osebe vaših kvaliteta. Otkrićete im da možete biti romantična i izuzetna osoba. Na poslu, energije podržavaju vašu vitalnost i štite vas od sukoba sa kolegama. Daćete sve od sebe pri obavljanju posla, ipak budite oprezni, da ne preterate. Ne uzimajte na sebe poslove drugih. Računajte na podršku planeta koje će vam dati inspiraciju da napredujete u svojoj sferi poslovanja.

Jarac Juli 2024: Fokusirani ste na svoje ciljeve i ne može vam ništa odvratiti pažnju. Vaša radna snaga je izuzetna. Naporan posao vas ne plaši, čak naprotiv, sviđa vam se takva atmosfera. Uporni ste i izdržljivi, ne odugovlačite u ispunjenju zadataka. Ne obraćate pažnju na one koji nemaju iste ciljeve kao vi. Ako želite da izbegnete da budete hladna i neosetljiva osoba, s vremena na vreme pojačajte druženje sa prijateljima i kolegama i budite duhoviti. Kreirajte sebi lepe trenutke. To će promeniti mišljenje o vama i pokazati vašu stranu koju drugi ne poznaju. Uprkos vašim naporima i vašoj dobroj volji, mogući su i neki nesporazumi koji mogu ostaviti tragove. U ljubavi, iako ste predvidljiva osoba, napravite partneru neko malo iznenađenje. Bićete oboje oduševljeni. Fokusirani ste na svoj posao, a vaši šefovi mogu samo da vas hvale. Planete vas podržavaju u profesionalnom sektoru, a vi osećate da će vam se trud uskoro isplatit. Međutim, čuvajte se konkurencije na poslu.

Jarac Avgust 2024: Imate situaciju u svojim rukama. Ostajete fokusirani na svoje ciljeve. Vaše želje, vaši izbori i vaše obaveze prožete su mudrošću koja vas čini uspešnim. Treba da odbacite sve što bi bilo štetno za vaš napredak. Budite usmereni ka projektima ili ljudima koji vam otvaraju druge perspektive i podstiču vas da pomerite svoje granice. U ljubavi, vaša veza pronalazi onaj spokoj koji vas očarava i koji vam odgovara. Sa partnerom razgovarate o ljubavi umesto o ozbiljnim stvarima koje mogu da vas poremete. U poslu, profesionalna sfera obećava da će biti produktivna i posebno je olakšana pozitivnim energijama. Imate velike ambicije, ali  pazite na osećanja drugih. Sa puno entuzijazma pristupate poslu. U vaš život mogu da se vrate ljudi koji bi vam mogli pomoći da postignete željeni napredak.

Jarac Septembar 2024: Izvršićete neke promene koje niste imali vremena da realizujete kada je to bilo potrebno. Ono što ste bili odložili po strani, sada dolazi na red. Možda ćete imati osećaj da ste u ćorsokaku, ali planete vam pomažu da vidite dalje. Izoštrava se vaša pronicljivost i vaš osećaj za analizu koji će vam omogućiti da razumete šta se zaista dešava oko vas, a to pomaže da pronađete najbolje rešenje. Imate energiju koja vam je potrebna da preduzmete akciju. Vaše ljubavi su u skladu sa vašim težnjama. Činite kompromise i ustupke, ali vaš partner može delovati udaljen. Nemojte se prepustiti svojim prvim impulsima, jer će vas to učiniti previše naglim, već vodite zdrav i konstruktivan razgovor. Ako ste sami i želite nekoga da zavedete neku vama posebnu osobu, treba da nadmašite sebe. U poslu, profesionalna sfera nije bez izazova i spremite se da se uhvatite u koštac sa njima. Morate da imate potrebnu samokontrolu. Vaše kolege ili nadređeni žele da prihvatite njihovo mišljenje, a vi  treba da reagujete sa smirenošću i diplomatski, ne bojte se, nećete nikoga uvrediti.

Jarac Oktobar 2024: Neke promene su na vidiku. U početku ćete možda biti u iskušenju da budete bezkompromisni, ali to može pokrenuti neke druge događaje. Da biste izbegli da se nađete u komplikovanoj situaciji, odvojite vreme da analizirate situaciju na najbolji način. Istražite sva rešenja koja imate na raspolaganju i ona koja nikada niste iskusili. Razmenjujte ideje sa ljudima koji su na intelektualnoj ravni sa vama. Čineći to, neki  strahovi koji vas obuzimaju će nestati, a vam će biti bolje. Imate vitalnu potrebu da budete sa ozbiljnim, kulturnim ljudima koji dele vaša interesovanja. Energije ispunjavaju vašu želju stvarajući srećne susrete. Vaš prirodni šarm čini čuda, ali nemojte biti netolerantni prema onima za koje smatrate da su previše napadni.
U ljubavi, vaša druga polovina neće biti zadovoljna ako budete zakljkučani u svom oklopu. Jasno joj izrazite svoja očekivanja u vezi. Tako će se sve vratiti u red. Ako ste sami, možda ćete u ovom trenutku osetiti prazninu, ali energije pomažu da upoznate nekoga. Znate šta morate da uradite i budite manje tvrdoglavi. Na poslu, mogući su komplikovani odnosi sa vašim pretpostavljenima. Treba da prihvatite njihove primedbe, najverovatnije su na mestu. Komunicirajte na efikasan, ali neopterećen način.

Jarac Novembar 2024: Smiruju se neke tenzije oko vas, pa više niste pod pritiskom. Preduzimate inicijative i želite neku promenu. Ako se pojavi neki problem, rešavate ga odmah. Stvari će se odvijati glatko. Vaša ljubav mora ispuniti vaše težnje. Znate šta želite, a šta više ne želite. U ovom načinu razmišljanja, vaše veze će dobiti na sigurnosti. Vreme je da se stvari dovedu u red. U poslu, vaša profesionalna sfera vas poziva da izbrišete neke stvari iz prošlosti, i tako se okrenete akcijima koje će pokrenu stvari u pravcu koji želite. U svojim planovima gledajte na duge staze. Iskreno uložite sebe u posao, ali budite na oprezu.

Jarac Decembar 2024: Planete podržavaju vaš napredak, a vaše ambicije su na pravom putu. Vaši partneri razgovaraju sa vama o novim projektima koji vam savršeno odgovaraju. Imate potrebnu inspiraciju i dinamiku za posao koji obavljate sa lakoćom. Energije vas guraju da preduzmete inicijative koje poboljšavaju vaš život. Možda ćete uraditi nešto što odudara od vaših navika. Bićete više dostupni za svoje najmilije, a vaša osećanja su puna mudrosti. Vi ste razumni i srećni. U ljubavi, donosite neke odluke za dobrobit vaše veze. Potpuno ste otvoreni prema partneru i obasipate ga vašim uobičajenim metodama zavođenja. U poslu, situacija nije nimalo loša. Energije podstiču vašu i podržavaju vašu želju da napredujete. Imaćete želju da radite najbolje što možete, a time ćete zaslužiti poštovanje kolega koji podržavaju vaše postupke.


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana