Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Glupavi Pljačkaši - No 3

    Koje tupadžije! Da bi se opljačkala banka treba imati dobar plan, dobru organizaciju i biti dovoljno inteligentan za tako nešto. Ali, šta kada idioti krenu u pljačku? Koliko ljudi, toliko ćudi, lepo kaže narod. 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
• Grupa lopova pomislila je da bi bila dobra ideja krasti kola sa onih kamiona koji voze nove automobile do prodavnica. Sve je išlo glatko, dok nisu shvatili da svaki automobil u rezervoaru ima samo litar goriva.

• Kompanija 'Revolveraši za iznajmljivanje' iz Arizone se bavi iznajmljivanjem statista za vesterne. Ipak, jednog dana su primili poziv od 47 - godišnje žene, koja je htela da poruči ubistvo svog muža. Dobila je 4,5 godina zatvora.

• Čovek iz Teksasa, optužen za pljačku, se dogovorio da plati štetu od 9600$ umesto da ide u zatvor. Za isplatu je sudu predao ček - i to lažan ček. Dobio je 10 godina.

• Tip je ušao u prodavnicu, izvadio pištolj, zatražio novac i stavio vunenu masku preko glave. Tek tada je shvatio da je zaboravio da na masci iseče otvore za oči.

• Lopov je uspešno provalio u banku i ukrao video kameru, deo obezbeđenja. I to dok je daljinski snimala, i prenosila celokupan snimak na udaljenu traku.

• Karen Li Džoasimi je uhapšena zbog pokušaja pljačke motela. Bila je naoružana samo električnom motornom testerom koja nije bila uključena u struju.

• Čovek je ušao u restoran brze hrane 'Burger King' u Mičigenu, izvadio pištolj i zatražio pare. Radnik mu je rekao da ne može da otvori kasu bez neke porudžbine. Kada je tip poručio doručak, službenik mu je rekao da je zakasnio, jer se on služi do 7:00 (bilo je 7:50). Onda je iznervirani lopov izašao i pobegao.

• Žena je prijavila da joj je neko ukrao auto, i pomenula je da u kolima ima telefon. Policajac koji je pisao izveštaj je odmah pozvao broj i rekao lopovu koji se javio, da je pročitao oglas u novinama i da želi da kupi auto. Ugovorili su sastanak i lopov je uhapšen.

• Policija iz Sijetla je uhapsila tipa koji je pokušao da isisa benzin iz jednog od kombija - kuća parkiranih pored ulice. Kada su stigli, našli su ga kako sklupčan leži na mestu zločina, povraćajuci fekalne materije. Očigledno je crevo umesto u rezervoar gurnuo u cev za odvod kanalizacije. Vlasnik kuće je izjavio da neće da podigne optužnicu, jer kako je rekao, odavno se nije onako smejao.

• R.C.Gejtlin je zainteresovano prišao dvojci detroitskih policajaca koji su gomili dece pokazivali kompjutersku opremu za proveru indentifikacije instaliranu u njihova patrolna kola. Pitao je policajce kako to radi, a oni su mu zatražili da im da neku indentifikaciju za demonstraciju. Gejtlin im je dao svoju vozačku dozvolu, a policajci su podatke ukucali u kompjuter. Par trenutaka kasnije uhapsili su Gejtlina zbog toga što je na ekranu stajala važeća poternica za njim, zbog 2 godine stare oružane pljačke.

• Nakon što se provozao tek ukradenim kolima, lopov se igrom slučaja parkirao baš pored šokiranog vlasnika automobila, ne znajući da je to vlasnik, i pitao ga za pravac.

• Kriminalac je upao u kuću i dedicu, koga je zatekao, zaključao u orman. Na njegovu nesreću, baš u tom ormanu se nalazila dekina kolekcija pušaka. Poslednji izveštaj je bio da je lopov u kritičnom stanju.

• Majkl Harison i Kevin Karter iz Boynton Beacha naa Floridi su uhapšeni i osuđeni za oružanu pljačku i ubistvo. Pljačku su izveli pokušavajući da skupe novac za školovanje na policiskoj akademiji.

• Engleski pljačkas je isplanirao savršenu pljačku. Sve je bilo na svome mestu. Banka, oružje, vreme napada, skrovište i odgovarajući saučesnik koji bi vozio kola. Realizacija je, međutim, pošla naopako. Dok je sa vrećom para na leđima trčao ka mestu sastanka, saučesnik ga je slučajno zgazio.

• Dva čoveka iz Virdžinije su u kamionetu otišla do kuće na prodaju, sa namerom da ukradu frižider. Udarajući i obrušavajući zidove i pod nekako su preneli frižider iz jedne od kuća u prikolicu. Ali kamionet se zaglavio u blatu, pa su ova dvojca pomislili da je frižider suviše težak. Ponovo praveći lom po kući i guleći jos zidova, vratili su frižider nazad na svoje mesto. Vraćajući se do vozila, shvatili su da su zaključali ključeve u njemu, pa su ga ostavili.
• Osumnjičeni za posedovanje droge, Kristofer Džons iz Mičigena, branio se tvrđenjem da su ga policajci pretresli bez naloga. Tužilac je rekao da im nije ni trebao nalog zato što je predmet u Kristoferovoj jakni mogao biti pistolj. 'Gluposti!', rekao je Džons koji je na suđenju nosio istu jaknu kao tog dana. Skinuo je jaknu i dao je sudiji kako bi je bolje video. Sudija je u džepu našao paket kokaina i toliko se jako smejao, da je zatražio pauzu od pet minuta da se sabere.

• Kada su dva radnika prodavnice u Joniji u Mičigenu odbili da predaju pazar pijanom pljačkašu, ovaj je zapretio da će da pozove policiju. Kada su ponovo odbili, lopov je zaista pozvao policiju, koja je došla i uhapsila ga.

• Lopov iz Los Anđelesa je iz čiste dosade, kako je kasnije tvrdio, ukrao valjak, ali je uhapšen nakon što je jedan policajac trčeći stigao valjak koji je išao 10 km/h i savladao lopova.

• Nakon što je jedan super market primio novog radnika na odeljenju sa oružjem, ovaj je iskoristio povoljnu priliku, ukrao par pušaka i pobegao kuci. Policija je jednostavno uzela njegovu adresu sa formulara za prijavu, koji je tip doneo pre nepunih sat vremena, zakucala mu na vrata i uhapsila ga.

• Čovek iz Fontane u Kaliforniji je uhapšen zato što je provalio u 10 kuća samo da bi milovao stopala i farbao nokte na nogama usnulih žena.

• Neko je provalio u stan izvesne Meri Tejlor, u Fort Vortu u Teksasu, okupao se i otišao. Po izjavama policije, ništa nije uzeto osim dve posude za hlađenje vina i jedne rolne toalet papira.

• Lopov je ušao u prodavnicu, stavio novčanicu od 20$ na sto i zamolio prodavca da mu je usitni. Kada je službenik otvorio kasu, tip je izvukao pištolj, i zatražio sve pare iz kase, što mu je prodavac odmah dao. Onda je lopov glavom bez obzira pobegao, ostavljajući na pultu novčanicu od 20$. Ukupan iznos koji je ukrao bio je 15 dolara!

• Osumnjičeni za pljačku, Džejmi Džonson (24) iz Njuporta je, bežeci od policije, preskočio žičanu ogradu, pao na drugu stranu i bežao još malo pre nego što su ga policajci uhvatili. U policiskoj stanici su, međutim videli da krvari na klupi. Po Asosijejted Presu, policija se vratila na mesto jurnjave i pronašla Dzonsonove testise, koji su još uvek visili sa ograde.

• Policija iz Lirsa u Belgiji ispitivala je osumnjičenog za pljačku zlatare, kada im je ovaj rekao da to nije mogao biti on, jer je u to vreme provaljivao u školu. Onda su ga policajci uhapsili zbog provale u školu.

• Robert Paulo iz Sent Luisa (32) počeo je da se guši ispred gradske pijace. Odvezli su ga u bolnicu, ali je bilo kasno. Kasnije su u njegovom grlu našli 12 cm dugačku kobasicu, koja ga je ugušila. Ispostavilo se da je pokojni Paulo odlučio da ne plati hot dog koji mu je dao prodavac na pijaci, pa ga je brzo progutao i počeo da beži. Kobasica mu se zaglavila u grlu i udavila ga.

• Optuženi za oružanu pljačku, Denis Njutn iz Oklahoma Sitija, je odlučio da otpusti advokata, i da se sam brani. Kažu da mu je dobro išlo sve dok vlasnik prodavnice koja je opljackana nije izjavio da je Njutn pljackaš. Kad je to čuo, ovaj je skočio, nazvao svedoka lažovom, a onda je dreknuo: ' Trebao sam da te ubijem na mestu !!! ' Onda se malo smirio i dodao: ' ... da sam bio jedan od pljačkaša.' Porota je većala 20 minuta i za Njutna predložila 30 godina robije.

• Policija je u Vičiti u Kanzasu uhapsila 22-godišnjeg falsifikatora koji je na aerodromu pokušavao da proda dve lažne novčanice od po 16 dolara.

• Alberto Vaskez je mislio da je dobro prošao kad je sa maskom upao u Dankin Doghants, lokal gde je radio, i ukrao preko 1400$. Međutim, prvo mu je radnik prepoznao glas kad ga je Vaskez pozvao po nadimku, a onda je policija jednostavno pratila Albertove otiske stopala do njegove kuće, dva ulaza dalje od opljačkane prodavnice.
• Odmah nakon pljačke banke u Ohaju, kriminalac je uhvaćen. Naime, čim je pobegao iz banke, lopov je pozvao 911 i raspitivao se da li je za njim raspisana poternica.

• Dvojica lopova su rešila da budu originalni pa su, umesto banke, pokušali da opljačkaju bankomat za podizanje novca. Kada su uspeli da isčupaju aparat iz zida, spakovali su ga na kamionet i prekrili ciradom. Ono što ova dva genijalca nisu znala je to da bankomati imaju skrivenu kameru. Zahvaljujući toj kameri, policija ih je brzo našla i počela da ih juri. Kada su videli patrolna kola, glupi lopovi su stali i počeli da objašnjavaju policajcima da voze veš mašinu.

• Kada je glupavi pljačkaš, na lošem engleskom počeo da objašnjava da želi da opljačka banku, snalažljiva službenica mu je objasnila da za pljačku mora da ima otvoren račun u banci. Nesuđeni lopov se razočarao i otišao.

• Jedan 14-godišnjak i jedan 15-godišnjak pojavili su se pred sudijom Lerijem Seidlinom, optuženi da su ukrali 25 kola za samo dve godine. Nakon što su dečaci pušteni, shvatili su da nemaju novca za kartu do kuće. Ubrzo zatim, ukrali su autobus i vozili ga sat vremena, da bi ga na kraju zakucali u ogradu.

• Lopov iz Milvokija je rešio da ukrade jedan od popularnih pick-up kamioneta. Upao je u garažu i počeo sa obijanjem brave. Međutim, kako nikako nije uspevao da otvori bravu, razneo ju je sačmarom. Kada je konačno ušao u vozilo, shvatio je da ga ne želi jer je bilo puno rupa od metaka.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana