Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

GARANCIJA KORISNICIMA KURSEVA

  Svaki od naših kurseva je napravljen prema visokim standardima koji važe u svetu u oblasti učenja na daljinu. Svakoga dana se trudimo da naši kursevi postaju sve kvalitetniji i u potpunosti ispune očekivanja korisnika.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
   Materijali koji su korišćeni u izradi kursa su najaktuelniji u datom trenutku, i profesori koji kreiraju kurseve poseduju višegodišnje iskustvo u visokoobrazovanim ustanovama. Ipak, svesni smo da nije uvek moguće ispuniti očekivanja svakog korisnika, i stoga smo spremni da peuzmemo rizik pružanja 100% garancije na zadovoljstvo korisnika.

Uslovi sedmodnevne garancije na ostvarivanje prava za povraćaj 100% uplaćenog novca


■ Proizvodi koji podležu garanciji

- Svi online kursevi, bez obzira na vremensko trajanje kursa, ili varijantu kursa podležu garanciji za 100% povraćaj novca u roku od 7 dana od datuma početka kursa.
- Garanciji ne podležu kursevi koji su dobijeni besplatno, kursevi kupljeni na akcijama (sa sniženjem), uključujući i akciju “Bolji su zajedno”, kursevi kupljene u okviru Link eLearning benefit programa kao ni online testovi.

■ Šta pokriva garancija?

- Link eLearning svojim korisnicima garantuje: broj, sadržaj nastavnih jedinica i kvalitet istih onako kako su predstavljeni u pregledu kursa na samom sajtu, dostupnost Link eLearning platforme za učenje na daljinu tokom perioda trajanja kursa (U slučaju da je došlo do prekida u radu platforme iz određenih razloga korisnicima se garantuje produžetak kurseva za onoliko dana koliko bude trajalo otklanjanje tehničkih problema na strani servera, ili 100% povraćaj novca ukoliko isti problemi ne mogu biti otklonjeni u roku od 15 dana),
- Trajanje kursa u skladu sa izvršenom porudžbinom i plaćanjem.

■ Uslovi ostvarivanja garancije

- Garancija se može ostvariti najkasnije u roku od 7 dana od datuma početka korišćenja kursa.
- Garanciji ne podležu kursevi u kojima je korisnik uradio barem jedan test po modulu sa manje od 75% tačnosti, odnosno ukoliko je korisnik uradio barem dva testa po modulu bez obzira na postignut uspeh na testovima.
- Garanciji ne podležu kursevi čije je gradivo korisnik prešao više od 30%.
- Korisnik ne može podneti zahtev za ostvarivanje garancije ukoliko nije prešao bar 10% od ukupnog broja nastavnih jedinica predviđenih kursem.
- Pravo na ostvarivanje garancije zastareva 30 dana od datuma prijema porudžbine. Datumom prijema porudžbine smatra se datum narudžbine na Link eLearning sajtu, odnosno datum porudžbine putem telefona ili maila, odnosno lične porudžbine.
- Ukoliko je korisnik iskoristio kupon ostvaren u Link eLearning benefit programu, prilikom porudžbine, garanciju nije moguće realizovati.
- Troškovi poštarine kao i iznos naplaćenog poreza na dodatu vrednost nisu obuhvaćeni ovom garancijom.

■ Ostvarivanje prava na garanciju

- Korisnik ima pravo na podnošenje zahteva za ostvarivanje garancije 7 dana od datuma početka kursa. Danom kada je podneo zahtev za ostvarivanje garancije korisnik treba da prekine sa korišćenjem gradiva kursa na koji se odnosi zahtev. Ukoliko korisnik nastavi sa korišćenjem gradiva kursa i posle datuma podnošenja garancije, pravo na istu se neće priznati.
- Korisnik podnosi zahtev za ostvarivanje garancije na sledeći način: sastavlja mail u kojem navodi svoje ime i prezime, adresu i kontakt telefon, datum kupovine kursa, datum početka kursa, broj svog žiro računa i razloge zbog kojih traži povraćaj novčanih sredstava. Zahtevi koji ne sadrže sve ove podatke neće se razmatrati i neće biti mogućnosti za naknadno ostvarivanje garancije.
- Ukoliko su razlozi zahteva za ostvarivanje prava na garanciju tehničke prirode, a korisnik pre toga nije o ovim problemima obavestio tehničku podršku Link eLearning sajta, pravo na garanciju se ne može ostvariti.
- Po prijemu zahteva za realizaciju garancije Link eLearning je dužan da korisniku da odgovor u roku od 3 dana (računajući samo radne dane od ponedeljka do petka). Ukoliko je korisnik po garanciji ostvario pravo na nadoknadu novčanih sredstava, biće o tome obavešten putem maila, i dužan je da sav multimedijalni materijal kao i ID karticu i eventualne kupone pošalje na adresu Link groupa, Cara Dušana 34, 11080 Zemun. Po prijemu pošiljke, u roku od 30 dana, korisniku će biti uplaćen iznos (ne računajući troškove poštarine, i obračunatog poreza na dodatu vrednost) na žiro račun naveden u zahtevu za ostvarivanje garancije.
- Link eLearning tim se svakoga dana trudi da zadovoljstvo korisnika bude potpuno, stoga Vas ohrabrujemo da svaki problem ili nezadovoljstvo kursom, testom ili platformom prijavite na mail adresu podrska@link-elearning.com, kako bi nedostatke otklonili u najkraćem roku na obostrano zadovoljstvo. Link eLearning tim će nagraditi svakog korisnika koji konstruktivnim predlozima i zapažanjima doprinese poboljšanju i razvoju platforme za učenje na daljinu.

Srdačno,
Link eLearning tim.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Poslovni Kursevi OnlinePoslovni Kursevi Online - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Testirajte Reflekse