vrh
Meni


Ekstra Natpisi i Ostale Provale

OPREZNOST PRI VOŽNJI
    Budite oprezni pri vožnji pod uticajem alkohola!
    Sinoć sam bio na nekom slavlju. Znajući da sam prekoračio granicu, odlučio sam da ostavim svoj auto pred kafanom i da se odvezem kući autobusom.
    Došao sam do policijske kontrolne tačke. Već su izvlačili napolje više vozača i davali im alkotest. S obzirom da sam bio u autobusu, samo su mahnuli za prolaz.
    Kući sam došao sigurno i bez udesa što je bilo pravo iznenađenje jer nikada ranije nisam vozio autobus, a niti znam odakle mi uopšte autobus!

No 9VOJNA IZLOŽBA MODERNOG ORUŽJA

    Na izložbi 'VOJNIK 21. VEKA' izloženi su, između ostalih, ruski i američki prototip vojnika budućnosti. Ruski vojnik je u neprobojnoj uniformi od kevlara, sa kompjuterskim vizorom, laserskom puškom, ručnim A-bombama i sa jos dosta sličnih ubitačnih detalja. Američki general daje komplimente svom ruskom kolegi.
    Odlaze na američki štand, a tamo vojnik uhranjen steroidima, nova neprobojna kaciga, model Ray-Ban naočala za gledanje u mraku, takođe sav u neprobojnim prslucima, najsuvremenije naoružan, a na leđima 'Sony' televizor... Gleda to ruski general pa kaže:
- Bogami, strašno izgleda, stvarno strašno, ali zanima me čemu služi onaj televizor na leđima?
    Tada američki general objasni:
- Vidite, ni nama to nije baš najjasnije, ali naši su stručnjaci izvršili opsežna istraživanja različitih vojnih formacija širom svijeta i primetili su da je većina
vojnika u nedavnom ratu u Hrvatskoj nosila televizore na leđima, pa smo i mi stavili taj detalj na našeg vojnika...

SPECIJALNO TESTIRANJE

    C I A je tražila nekoga da ga zaposli kao ubicu. Nakon svih provera dosjea, intervjua i testiranja ostala su 3 finalista - dva muškarca i žena. Za konačni test, agent CIA-e je doveo prvog finalistu do velikih metalnih vrata, dao mu pištolj i rekao:.
- Moramo biti sigurni da ćes slušati naša uputstva bez obzira na okolnosti. U ovoj sobi naći ćes svoju ženu kako sedi na stolici. Moras je ubiti !!!
- Ma sigurno se šalite, ne mogu ubiti svoju ženu.
- Onda nisi pravi čovek za ovaj posao.
    Drugi muškarac dobio je isto uputstvo. Uzeo je pistolj i ušao u sobu. Ništa se nije čulo nekih pet minuta. Tada izađe čovek sa suzama u očima:
- Pokušao sam, ali ne mogu ubiti svoju ženu.
- Onda nemaš ono što se traži. Uzmi ženu i idi kući.
    Najzad dodje red na ženu. Dobila je iste uputstva da ubije svog muža. Uzela je pištolj i ušla u sobu. Začuli su se pucnjevi, jedan za drugim, zatim vrištanje, razbijanje, lupanje po zidovima. Najzad posle par minuta sve se utisalo. Polako se otvore vrata i izadje žena. Brišuci znoj sa čela ona reče:
- Pištolj je bio napunjen ćorcima pa sam ga morala dokrajčiti stolicom!
Klikom na malu sliku dobićete na sredini ekrana uvećanu sliku. Da bi veliku sliku smaknuli sa ekrana, ponovo kliknite na nju ili na znak X u gornje desnom uglu.


KRIVI BROJ

    Čovek sa posla zove kući da proveri nešto i javlja mu se dečiji ženski glas.

- Bok srećo moje, tata je na telefonu.... Možeš mi dati mamu, treba mi nešto da je pitam?
- Ne mogu, na spratu je u sobi sa ujkom Đurom, rekla mi je da imaju nešto važno da razgovaraju i da im nesmetam.

    Kratko ćutanje...
- Ali zlato moje, pa ti nemaš ujaka Đuru!
- Imam, imam, u sobi je sa mamom, mama me je upoznala sa njim kad je došao!
- Dobro, OK, onda, evo što ćeš napraviti: spusti telefon, odtrči gore, pokucaj na vrata sobe i vikni mami i ujaku Đuri da je tatin auto upravo ušao u garažu...
- Dobro tata.

    Par sekundi kasnije, curica se vrati na telefon.
- Napravila sam što si rekao, tata!
- I šta se dogodilo?
- Pa, mama je počela vikati, skočila je iz kreveta sva gola, počela je svugda trčati okolo, okliznula se na tepih, pala je kroz prozor, i sada je skroz mrtva!
- Isuse Bože! Bože! Bože!... A ujak Đuro?
- Pa, on je skočio iz kreveta skroz go, počeo je svugde trčati, i onda je skočio kroz stražnji prozor u bazen... Ali je zaboravio da si prošli vikend ispraznio bazen da ga očistiš, i sada je i  on skroz mrtav...

    Duga tišina... A, onda tata kaže:
- Bazen? Koji bazen? Jel' sam ja dobio broj 7549-217?
×


     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
Povratak Na Vrh Strane