Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu
Kratke Vesti Evropa
Kratke Vesti Balkan
Kratke Vesti Sport

Egipatski Horoskop

   Egipatski horoskop je dugo bio nepoznat. Kada su ga astrolozi otkrili utvrdili su da je podeljen u dvanaest znakova različitih od onih koje mi danas poznajemo i da svakim znakom gospodari jedan bog. Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost. Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti.

OSMEH GORE Osmeh na lice:  

   AMON -  Bog proroka (01.01 - 02.02.) -  Rođeni u ovom znaku poseduju istinski talenat da se zaljube na prvi pogled, i to u pravu osobu. Kada se to dogodi, a obično je u pitanju neko javno mesto, osobu svoga života osvojićete tako što ćete zračiti srećom. Jednostavno, neće biti u stanju da odoli tolikoj pozitivnoj i privlačnoj energiji koju ćete emitovati.


  SEBEK - Bog svete reke (03.02 - 04.03) - Ovaj bog je poznatiji kao bog-krokodil, a njegova je sveta dužnost bila da čuva blago Egipta.
    Osobe rođene u ovom znaku opčinjene su lepotom, ali im treba skrenuti pažnju da ne dozvole da ih ta lepota zaslepi. Iza lepe spoljašnosti treba zaviriti i pronaći krije li se još neki vredan kvalitet, ili čak možda i neka mana. Poslušajte i svoje srce, umesto da verujete samo svojim očima.

 
  OZIRIS - Bog plodnosti, vegetacije i plavljenja Nila (05.03 - 09.04) - Ako ste rođeni u ovom znaku skoro je sigurno da vaš izbor partnera za ceo život neće biti načinjen samo na osnovu prvog utiska. Vama je potrebno dosta vremena da se zaljubite, ali će zato kada se rodi iskrena ljubav vreme raditi za vašu sreću. Vaša ljubav je čvrsta i pouzdana.

  
  PTAH - Bog istine (10.04 - 02.05) -  Osobe rođene u ovom znaku su jako iskrene i otvorene. Često zbog svoje prirode bivaju povređene u ljubavi. Vrlo su praktične u izboru životnog partnera - biće to obično neko koga dobro poznaju i ko je skoro stalno u njihovoj blizini. Kako se obično radi o nekome ko čvrsto stoji na zemlji i ko veoma ceni iskrenost, samo je pitanje vremena kada će u vama ugledati ljubav svoga života. Ne morate mnogo insistirati, jer će sve ići samo od sebe.

  HORUS - Bog života (03.05 - 16.06)  -  Ovaj bod sa glavom sokola vlada ovim promenljivim znakom. Osobe rođene u ovom znaku poseduju strastvenu prirodu i oči koje uvek lutaju. Život za njih predstavlja traganje i nalaženje partnera, a svaki od njih je u jednom trenutku 'onaj pravi'. Za pravu ljubav je potrebno da se pojavi snažna i stabilna osoba, neko ko može ukrotiti ovaj nemirni duh, a ipak mu pružiti uzbuđenja za kojima traga i žudi.

   NEFTIS - Boginja ljubavi (17.06 - 21.07) - Predivna Neftis vlada ovim najromantičnijim znakom. Njena deca neverovatno su odana svojim ljubavima, postajući tako sa onima koje vole jedno telo, jedna misao i jedna duša. Iz tog razloga ove osobe moraju biti veoma pažljive u izboru osobe sa kojom će provesti čitav život - moraju pronaći nekoga ko je jednako pažljiv i obziran kao što su i one same, jer u protivnom mogu biti okrutno iskorišćene.

  SET - Bog munje i oluje, bog zla (22.07 - 18.08) -  Osobe rođene u ovom znaku imaju živ temperament, pa se ponekad moraju savladavati da bi se neko usudio da se u njih zaljubi. Njima je potrebna osoba uravnoteženog temperamenta, puna razumevanja i obzira koja će uspeti da izađe na kraj sa povremenim eksplozijama temperamenta.

  ANUBIS - Bog zaštitnik (19.08 - 21.09) - Ako ste imali sreće da budete rođeni u ovom znaku, možete se nadati ljubavi za ceo život, koja će vremenom samo jačati i činiti vaš život svakim danom sve ispunjenijim. Prava osoba za vas je ona koja u sebi krije bezbroj tajni, mnogo raznovrsnih ličnosti, u kojoj ćete uvek otkrivati nove zadivljujuće osobine i zaljubljivati se iznova iz dana u dan.

  RA - Bog Sunca (22.09 - 15.10) - Nećete imati problema da nađete osobu svoga života, jer vi ste ličnost kakvu čovek samo poželeti može - nežni, puni razumevanja, strasni i veoma odani. Bićete uvek okruženi osobama suprotnog pola, pa možete sebi da dozvolite da budete izbirljivi. Izaberite osobu koja je zaslužila da dobije nagradu - vas. Vaša jedina mana je što nikada niste sigurni da li ste napravili pravi izbor. Savet vam je da se ne osvrćete na prošlost, već gledajte u svetlu budućnost.


  IZIDA - Boginja čuda (16.10 - 09.11) -  Osobe rođene u znaku glavne egipatske boginje imaju magičnu moć. Njihov osmeh je u stanju da opčini svakoga, a posebno onoga koga oni žele da osvoje. Naći pravu osobu, saputnika za čitav život, za njih je veoma lako. Oni će svoju ljubav ugledati miljama daleko, a njihov šarm će učiniti sve ostalo.

 
  THOTH - Bog svetlosti, mudrosti i magije (10.11 - 03.12) - Deca ovog boga imaju dosta teškoća u iskazivanju svojih osećanja, naročito ljubavnih. Kada upoznate osobu rođenu u ovom znaku, pomozite joj. Otkrijte joj svoja osećanja, ne dozvoljavajući joj da nagađa šta krije vaše ponašanje.

  
 HATOR - Boginja muzike i umetnosti (04.12 - 31.12) -  Osobe rođene u ovom znaku zaljubljene su u ljubav. Dešava im se da se zaljube u prvu osobu koja iskaže i malo naklonosti prema njima. Kada se jednom vežu za nekoga, teško im je da se odvoje. Ipak, budite razumni u svom izboru voljene osobe. Onaj ko vas voli želeo bi da ima harmoničan ljubavni život. Morate ga uveriti da ste u stanju da mu to i pružite.
Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse