Ponuda Tema

Devojački Odabir

   Za kojeg da se odlučite? Ako si u dilemi, trilemi ili čak multilemi, potpuno je razumljivo. Želiš da se odlučiš između svih onih čupavih, ošišanih, kovrdžavih, pametnih, lepih, usijanih glava, a sve su ti, mora se priznati, drage. Ponekad ti se učini da će nešto drugo odlučivati o tome sa kim ćeš ipak najviše vremena provoditi. Pokušaćemo da ti pomognemo.
SENTIMENTALAN

   KAKO GA PREPOZNATI?

Ako se sećaš bar dela gradiva iz psihologije, lako ćeš zaključiti po njegovom nežnom licu i blagom pogledu, da je spreman da ti se, na tvoj znak baci u naručje. Strpljiv je i malo govori. Ne voli gužvu, radije će te povesti u mali restoran da na miru pričate...

MANE:

    Rizikuje da se brzo zaljubi. Ako se to desi, moraćeš da mu posvetiš sve svoje vreme, a ako si slučajno nameravala da 'odlepršaš' sa društvom, moraćeš zbog njega da menjaš plan. To što želi da uvek budete zajedno, može da se smatra i kvalitetom, sve zavisi od toga koliko si zagrejana za njega.

KVALITETI:

    Nežan, romantičan i drag. Ako te je izabrao, budi sigurna da će učiniti sve da ti ugodi. Tebi ostaje samo da razmisliš da li je on tako divan zato što si ti u pitanju ili zato što si mu se našla na putu u trenutku kad je poželeo da osvoji nekog, bilo koga...

NESTALAN


KAKO GA PREPOZNATI?

    Budi oprezna! Teško je ponekad razlikovati sentimentalnog od nestalnog. Ovi drugi se ipak, prepoznaju po tome što ne umeju uvek da sakriju svoje interesovanje za svaku devojku koju vide. Čak iako mu se mnogo sviđaš, to ga neće sprečiti da pokuša da očara tvoju drugaricu.

MANE:

    Nije u stanju da se veže za jednu osobu, jer iskušenja vrebaju na svakom koraku, a on nije u stanju da im odoli. Odlepršaće svaki put kad pomisliš da je konačno tvoj.

KVALITETI:

    Pre svega, njegova ležernost. On ti bar neće praviti ljubomorne scene ako popričaš sa njegovim drugom. Istina, on to neće ni primetiti, jer baš u tom trenutku nešto objašnjava tvojoj drugarici. Ako si i ti takva, nema razloga da vam ne bude lepo.

STRASTVEN

KAKO GA PREPOZNATI?

    Veoma lako. Po načinu na koji te gleda, bolje reči proždire pogledom. Samo će te on naterati da uzdrhtiš pre nego što te dodirne. Ako sanjaš o velikoj, strasnoj ljubavi, ovo je momak za tebe: lep, pomalo setan, on malo govori, ali mnogo kaže svojim čarobnim pogledom.

MANE:

    Ne oprašta ni najmanju nepromišljenost. Njegova ljubomora jaka je koliko i njegova strast, a ljubav sa njim mora da bude potpuna i bezuslovna. Vatra njegovih osećanja se začas pretvori u bes, zatim u mržnju. Pazi da te ne iznenadi u trenutku dok gledaš nekog drugog, inače ćeš skupo platiti njegove sumnje, bile one opravdane ili ne.

KVALITETI:
   
    Ako nema razloga za ljubomoru, ovaj će ti momak svojom ljubavlju pomutiti svest. U stanju je da ti pruži čak mnogo više ljubavi nego što ti možeš da primiš.


OPSEDNUT

KAKO GA PREPOZNATI?

    Po tome što se unezveri kad pored njega prođe neka devojka. One su za njega 'plen', a ne bića koja može i da povredi svojim ponašanjem. On voli sve devojke, i sve ih podjednako želi. Ako si ljubomorna i posesivna, kloni ga se, on nije u stanju da bude samo sa tobom.

MANE:

    Već si razumela: nepopravljivo je neveran, i ma šta ti uradila, on će ostati isti. Čak će i njegova žena, ako se oženi, morati da se pomiri sa tim.

KVALITETI:

     Pod uslovom da mu oprostite slabost prema ženskom rodu, taj momak može da bude najdivniji na svetu: velikodušan, predusretljiv, pažljiv. Učiniće sigurno sve da te učini srećnom.


OPREZAN
 
KAKO GA PREPOZNATI?

    Doživeo je nekoliko ljubavnih neuspeha koje je teško podneo. Zato više nema poverenja u devojke koje upoznaje. To što je ponekad drzak, ciničan ili ravnodušan, samo je maska kojom želi da se odbrani od novih mogućih razočarenja. Ali, brzo ćete shvatiti da se ispod ove maske krije nežno i ranjeno srce.

MANE:

    Drskost, hladnoća i zajedljivost. Ali, rekli smo da je to samo maska. A da je zaista tako, znaćeš po njegovom nastojanju da se takvim prikaže. Kad to provališ, na tebi je da preduzmeš prvi korak. On to sigurno neće uraditi.

KVALITETI:

    Na žalost, ne vide se na prvi pogled, jer su dobro sakriveni, ali ako si inteligentna i strpljiva, otkrićeš uskoro njegovu veliku želju i mogućnost da mnogo voli da se potpuno preda. Uostalom, njega interesuje prava ljubav. Ako se odluči za tebe, nemoj da se iznenadiš ako ti ponudi da zauvek ostanete zajedno.

DODATAK ZA POMOĆ DEVOJKAMA U OSVAJANJU


    Ako ste gore pronašli kojoj grupi pripada vaša simpatija i buduća ljubav, evo još nekoliko saveta koji važe za sve.
    Da li ste se pitale šta je to što osvaja muškarce? Psiholozi širom sveta bave se već dugo ovom tematikom i evo njihovih saveta za lepši pol:

• Nikada ga ne prekidajte dok priča
• Divite se njegovoj gradji (kakva god da je)
• U svakoj raspravi budite na njegovoj strani
• Gledajte ga u oči i pažljivo ga slušajte
• Preuzmite volan u autu kada je umoran
• Poštujte ga
• Uvek se smejte njegovim šalama, pa makar bile i glupe
• Prihvati njegov poziv da vas vodi na fudbalsku utakmicu
• Iznenadite ga sa ukusnom poslasticom
• Pokažite mu da uvek imate poverenja u njega

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA