Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ 
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI 
BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

Crtani Filmovi Online

Čarli Braun i Snupi

   Čarli Braun i Snupi šou je američki serijal crtanih filmova nastao na osnovu stripa Peanuts. Kreator ovog stripa je Čarls Šulc i pripada žanru humorističkog stripa. Glavni junaci su Čarli Braun, Snupi, Lajnus, Lucija, Šmrka, Sara, ptičica Vudstok i drugi. Nadamo se da će svi ovi crtani filmovi usrećiti vašu decu, a i vas odrasle, naravno. Želimo vam prijatno gledanje crtanih filmova, i navratite ponovo...

    Čarli Braun je izmišljeni lik i glavni junak crtanog filma Čarli Braun i Snupi šou. Ima osam i po godina, a prvi put kada se pojavio imao je četiri. Rođen je 30. oktobra kada ga je osmislio Čarls Šulc. Čarli Braun je dopadljivi dečak koji poseduje ogromnu odlučnost i nadu, ali koga uvek nadvladaju sopstvene nesigurnosti. On je ćelavi dečak, dopadljivi gubitnik, stalna žrtva 'loše sreće' i vršnjaci ga često koriste. Sve ovo se najbolje oslikava u istoriji njegovog bejzbol tima, gde ne može da pobedi ni jednu utakmicu.

Najbolji Crtani FilmoviNajbolji Crtani Filmovi - Ostali Crtani
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu

NAPOMENA: Nijedan video snimak koji možete videti ovde nije u vlasnistvu sajta www.conopljanews.net i nijedan od ponuđenih crtanih filmova nije hostovan na našem serveru. Radi se o preuzetim kodovima (embed code) koje je Google i Youtube ponudio webmasterima za postavljanje na sopstvenim sajtovima. Zbog toga sajt www.conopljanews.net nije odgovoran za kršenje autorskih prava. Ukoliko naiđete na snimak za koji mislite da krši vaše ili nečije autorsko pravo molimo vas da se prvo obratite sajtovima na kojima su hostovani ti snimci i prijavite ih kako bi ih Youtube uklonio. Kada ih oni uklone više neće moći ni ovde da se prikazuju.