Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Vaš Karakter Prema Borama Na Licu

   Vaš karakter i vaša ličnost prema borama na licu. Bore nisu uvek znak starosti, često se primećuju i kod veoma mladih osoba i posledica su mimike i grimasa na čovekovom licu. Ovom prilikom predstavljamo neke od najtipičnijih i najčešćih bora koje se pojavljuju na licu i dajemo psihološko tumačenje karaktera osobe koja ih poseduje.

Osmeh gore Osmeh na lice:  

    SENZUALNOST - Bore koje se iz unutrašnjeg ugla oka spuštaju ka jagodicama, pokazuju senzualnost i strast. Osobe sa ovakvnim borama imaju snažan osećaj za ljubav. 

    PESIMIZAM - Simetrične vertikalne bore u korenu nosa, između obrva, otkrivaju introvertnu ličnost, analitičnu, veoma sklonu pesimističkim raspoloženjima. Ukratko, osobu koja se brine iako za to nema stvarnih motiva.

    AGRESIVNOST - Simetrične vertikalne bore zajedno sa jednom horizontalnom koja se nalazi u korenu nosa, izraziti su simptomi agresivnosti. Osobe sa ovakvim borama su nasilne i lako se naljute.

    EMOTIVNOST - Mrežaste bore u vanjskim uglovima očiju, ako nisu posledica kratkovidosti, često ukazuje na stidljive, emotivne, mudre i rezervisane osobe.

    ZABRINUTOST - Bore koje horizontalno presecaju centralni deo čela ukazuju na strepnju, pesimizam, pa čak i na osećaj krivice. Oseobe sa ovakvim borama često imaju teškoća u komunikaciji sa okolinom.

    RAZMIŠLJANJE - Bore koje horizontalno presecaju gornji deo čela, prema korenu kose, karakteristične su za osobe koje su pedantne, racionalne, sklone meditiranju i veoma skoncentrisane. Njihvo karakter je jak i teško ih je pokolebati.

    PONOS - Jedna jedina vertikalna bora, koja napola deli prostor između obrva, bez sumnje je bora ponosnih osoba. Takve osobe su ohole, često kapriciozne i ekscentrične, ali malo emetivne.

    AMBICIJA - Dvostruke bore na krajevima usana ukazuju na snažnu ličnost, borbenost, ambiciju i smelost. Takve osobe su dinamične, preduzimljive i nepokolebljive.

    OPTIMIZAM - Bore koje se od nosnica poput brazde spuštaju pored usta, prema bradi, stvaraju se na licu optimista. Ove bore se takođe pojavljuju i kod plemenitih osoba. Odnosi sa njima uvek su prijatni i zasnivaju se na toplini.
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana