Naslovni baner
Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Vaš Karakter Prema Borama Na Licu

   Vaš karakter i vaša ličnost prema borama na licu. Bore nisu uvek znak starosti, često se primećuju i kod veoma mladih osoba i posledica su mimike i grimasa na čovekovom licu. Ovom prilikom predstavljamo neke od najtipičnijih i najčešćih bora koje se pojavljuju na licu i dajemo psihološko tumačenje karaktera osobe koja ih poseduje.


    SENZUALNOST - Bore koje se iz unutrašnjeg ugla oka spuštaju ka jagodicama, pokazuju senzualnost i strast. Osobe sa ovakvnim borama imaju snažan osećaj za ljubav. 

    PESIMIZAM - Simetrične vertikalne bore u korenu nosa, između obrva, otkrivaju introvertnu ličnost, analitičnu, veoma sklonu pesimističkim raspoloženjima. Ukratko, osobu koja se brine iako za to nema stvarnih motiva.

    AGRESIVNOST - Simetrične vertikalne bore zajedno sa jednom horizontalnom koja se nalazi u korenu nosa, izraziti su simptomi agresivnosti. Osobe sa ovakvim borama su nasilne i lako se naljute.

    EMOTIVNOST - Mrežaste bore u vanjskim uglovima očiju, ako nisu posledica kratkovidosti, često ukazuje na stidljive, emotivne, mudre i rezervisane osobe.

    ZABRINUTOST - Bore koje horizontalno presecaju centralni deo čela ukazuju na strepnju, pesimizam, pa čak i na osećaj krivice. Oseobe sa ovakvim borama često imaju teškoća u komunikaciji sa okolinom.

    RAZMIŠLJANJE - Bore koje horizontalno presecaju gornji deo čela, prema korenu kose, karakteristične su za osobe koje su pedantne, racionalne, sklone meditiranju i veoma skoncentrisane. Njihvo karakter je jak i teško ih je pokolebati.

    PONOS - Jedna jedina vertikalna bora, koja napola deli prostor između obrva, bez sumnje je bora ponosnih osoba. Takve osobe su ohole, često kapriciozne i ekscentrične, ali malo emetivne.

    AMBICIJA - Dvostruke bore na krajevima usana ukazuju na snažnu ličnost, borbenost, ambiciju i smelost. Takve osobe su dinamične, preduzimljive i nepokolebljive.

    OPTIMIZAM - Bore koje se od nosnica poput brazde spuštaju pored usta, prema bradi, stvaraju se na licu optimista. Ove bore se takođe pojavljuju i kod plemenitih osoba. Odnosi sa njima uvek su prijatni i zasnivaju se na toplini.
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana