Ponuda Tema

Vežbe Za Vas

   Koje to vežbe astrologija preporučuje za svaki znak horoskopa. Šta vam najviše odgovara? Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti. 
Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com


Horoskop za Ovna Horoskop za VodolijeHoroskop za Device■ VEŽBA ZA GLAVU (Ovan, Vodolija i Devica) - Ukoliko sedite na stolici, stavite ruke na kolena, ispravite leđa i istegnite vrat prema plafonu kao da vas neko vuče za kosu na temenu. Zatim polako, u velikom luku, spustite glavu napred, zatim je ospravite i izvijte unazad, ispravite, okrenite nadesno ili spustite bradu na rame, vratite pravo i isto uradite na levu stranu. Prislonite desno uvo na desno rame, a zatim levo uvo na levo rame. Polako kružite glavom počev od napred dole, desno, nazad, levo, napred dole i isto na levu stranu. Okretanje i kruženje glavom izvodite polako i kontrolisano, a ramena su sve vreme nepokretna.

Horoskop za Lavove Horoskop za OvnaHoroskop za Vodolije■ VEŽBA ZA JAČANJE OČNIH MIŠIĆA (Lav, Ovan i Vodolija) - Userite pogled na obrve, zatim na obraze, u desni ugao oka, pa u levi, a pogled možete usmeravati i gore desno, dole levo, gore levo, dole desno. Zatim zamislite da je vaša glava u centru velikog sata i pogledom prelazite preko brojeva u pravcu kretanja kazaljke od 1 do 12 i u obrnutom smeru.


Horoskop za Bika Horoskop za LavoveHoroskop za VageHoroskop za Vodolije■ VEŽBA ZA LEĐA (Bik, Lav, Vaga i Vodolija) - Ova vežba neophodna je svima koji zbog posla sede tokom celog dana, jer jača leđne i stomačne mišiće i opušta vratne. Stanite iza kauča ili fotelje i napravite jedan korak unazad. Obe ruke oslonite na naslon, a noge blago savijte u kolenima. Uvucite stomak povlačeći ga prema kičmi, ali nastavite normalno da dišete i ne zadržavajte vazduh. Povijte se u leđima, kao da želite da razdvojite lopatice, spuštajući glavu nadole, kao mačka kada se nakostreši. U tom položaju zadržite se deset sekundi, a zatim se ponovo ispravite. Vežbu ponovite tri puta.

Horoskop za Blizance Horoskop za Lavove■ VEŽBA ZA JAČANJE LEĐA I RAMENA (Blizanci i Lav) - Lezite na stranu, savijte noge u kolenima, odignite gornji deo tela i naslonite se na lakat leve ruke. U desnoj ruci držite flašu s vodom tako da vam podlaktica bude podignuta iznad nadlaktice. Podignite kukove tako da vam trup bude pravo od kolena do ramena, a desnu ruku s teretom ispružite prema plafonu. Uradite obe strane po tri puta.


Horoskop za Rakove Horoskop za VodolijeHoroskop za Ribe■ VEŽBA U SEDEĆEM POLOŽAJU (Rak, Vodolija i Ribe) - Sedite i ispružite noge na krevet ili trosed, a možete da sednete na pod. Vrhove nožnih prstiju povucite prema kasebi i ispravite gornji deo tela. Ruke ispružite napred, dlanovima nadole. Gornji deo tela pomerite unazad, naprežući pri tom stomačne mišiće. Zatim se spuštajte prema nogama dok dlanovima ne dotaknete stopala. U ovoj poziciji zadržite se 5 sekundi, a zatim se vratite u početni položaj. Vežbu ponovite tri puta.


Horoskop za škorpije Horoskop za Ribe■ VEŽBA U LEŽEĆEM POLOŽAJU (Škorpija i Ribe) - Ukoliko iz kreveta volite da gledate televiziju, lezite na leđa, stavite debeli jastuk između nogu, zategnite trbušne mišiće i 20-tak puta posegnite rukama kao da pokušavate da iščupate jastuk. Ova vežba je odlična za jačanje trbušnih mišića i organa u karlici, a možete da je radite tri-četiri putadnevno po pet minuta.


Horoskop za Strelca Horoskop za Jarca■ VEŽBA ZA JAČANJE KOLENA, BUTINA I ZADNJICE (Strelac i Jarac) - Stanite uspravno, noge razmaknite u širini ramena, a ruke oslonite na kukove. Zatim udahnite, uvucite stomak i zategnite trbušne mišiće. Težina tela neka bude na petama. Lagano se spuštajte u čučanj, savijajući kolena kao da nameravate da sednete. Leđe treba da budu prava, kolena u ravni sa stopalima, a butine i listovi pod pravim uglom. Zadnjicom dodirnite sedište, izdahnite, ispravite noge i bez zadržavanja se ponovo podignite. Uradite od 8 do 15 čučnjeva, pa ponovite tri puta.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA