Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu
Kratke Vesti Evropa
Kratke Vesti Balkan
Kratke Vesti Sport

Aspekti Venere u Horoskopu

   Venera na planu karaktera pod dobrim aspektima daje stabilnost i intenzivnost osećanja, društvenost i ljubaznost, kao i težnju ka materijalnoj sigurnosti. Pod negativnim uticajem navodi na ljubomoru, pohlepu, zavist i licemerstvo ...

    Venera predstavlja seksualnost - ženski deo seksualnog principa, bračnog druga, poslovne partnere kao i neprijatelje. Ona ukazuje na to kako zamišljate, ostvarujete i doživljavate svoju želju za luksuzom i lagodnim životom. Kod negativnog aspekta, osoba pokušava da se materijalno obezbedi na račun drugih i ne bira sredstva za to.

VENERA U ASPEKTIMA SA MESECOM

VENERA U TRIGONU, SEKSTILU I POLUSEKSTILU SA MARSOM - Izuzetno uravnotežene osobe, naročito kada je ljubavni život u pitanju. Strastveni i prilično verni - mada najviše sebi, puni su ljubavi za bližnje i znaju da uživaju. Veoma su nezavisni i znaju šta žele od svoga života, a uvek biraju najprijatniji put da to i ostvare.

VENERA U KVADRATU, POLUKVADRATU, KVADRATU I PO I OPOZICIJI SA MARSOM - Pomalo poremećen emotivni život i preterani seksualni nagoni dovode na kraju do otvorenog sukoba sa pripadnicima suprotnog pola. Veze su burne, ali kratko traju i osoba se na kraju skoro uvek razočara. Pojačan libido tera u avanture, što posebno opterećuje, naročito ako je ta osoba u braku. Dobar Mars pojačava impulsivnost, a dobra Venera emotivnu sigurnost.

VENERA U KONJUKCIJI SA MARSOM - Ovo je izuzetno jak erotski aspekt koji nije za svakoga jer je sa njim jako teško upravljati, aa daje veliku seksualnu privlačnost i burne strasti. Osoba je nasrtlkjiva, ali i površna, pa vrlo kratko pažnju usmerava prema jenom cilju. Javlja se i nedostatak taktičnosti, a dodatni loši uticaji dovode do lakomislenih veza i velikog rasipanja energije.

VENERA U ASPEKTIMA SA JUPITEROM

VENERA U TRIGONU, SEKSTILU I POLUSEKSTILU SA JUPITEROM - Veseo karakter ove osobe proističe iz društveno ekonomske sigurnosti koju ova pozicija obezbeđuje. Tačno znate šta želite i dobro procenjujete kako svoje, tako i tuđe potencijale. Moralni ste i poštujete norme koje društvo nameće, ali ste pomalo lenji, pa zbog toga ponekad i propustite povoljnu priliku. Mnogo trošite, jer vam loko novac pritiče.

VENERA U KAVADRATU, POLUKVARATU, KVADRATU I PO I OPOZICIJI SA JUPITEROM - Ove osobe su sklone preterivanjima i previše su orijentisane na sebe i svoje uživanje da bi mogle drugima da poklone dužnu pažnju. Nemarnost i nonšalantnost u ponašanju odvaja ih od ozbiljnih stvari, pa zbog toga pokušavaju da sve kompenzuju na pomalo nezakonit, ili blaže rečeno - nekorektan način. Nemaran odnos prema drugima može ih lako odvesti u sukobe.

VENERA U KONJUKCIJI SA JUPITEROM - Ovo je odlična kombinacija koja donosi sređen život i dobro zdralje. Osoba je veoma korektna i prijatna, što joj obezbeđuje priličnu popularnost, koja je usporava i previše opušta, pa bi neko mogao da kaže da je pomalo i lenja. Ekonomski uspeh i umetnički talenti se kada tad moraju ispoljiti.

VENERA U ASPEKTIMA SA SATURNOM

VENERA U TRIGONU, SEKSTILU I POLUSEKSTILU SA SATURNOM - Ovo daje osobu na koju se u svakom momentu možete osloniti, jer je disciplinovana i stabilna. Uravnotežen sentimentalni život i pomalo prigušena osećanja daju više šansi u poznijim godinama života. Javlja se sklonost ka starijim ili bar ozbiljnijim partnerima, a osoba je u stanju da bez ikakvih problema bude sama i neki duži period.

VENERA U KAVADRATU, POLUKVARATU, KVADRATU I PO I OPOZICIJI SA SATURNOM - Svoja osećanja teško plasirate na pravi način, pa je stalno prisutno neko nezadovoljstvo i izgleda vam kao da ste stalno žrtva nekakvih okolnosti. Želja za ljubavlju koja teško ili retko dolazi, tera vas da se polako zatvarate u sebe, emitujući porema drugima sliku hladne i nezainteresovane osobe. Nepoverljiv karakter, patnje, kao i loše zdravlje, naročito u starosti.

VENERA U KONJUKCIJI SA SATURNOM - Sve shvatate veoma ozbiljno, pa je veoma teško da se ljubav rasplamsa. Vernost, čak i kada vam je ljkubav uskraćena. Razum organizuje i upravlja osećanjima, prigušuje senzualnost i okreće se ka usamljenosti.

VENERA U ASPEKTIMA SA URANOM

VENERA U TRIGONU, SEKSTILU I POLUSEKSTILU SA URANOM - Veoma ste dinamični i kreativni, a ljubav je jedno od polja na kome iskazujete svoje stvaralačke potencijale. Volite život, pa se zato retko možete formalno obavezati na bilo šta i bilo kome. Uspeh u novim medijima i antikonformizam.

VENERA U KAVADRATU, POLUKVARATU, KVADRATU I PO I OPOZICIJI SA URANOM - Veoma ste privlačni, ali u isto vreme opasni ste po druge, jer je teško odoleti vašem šarmu, a zatim ćete nestati bez traga i glasa. Niste stvoreni za bračni život, jer partnera veoma brzo izgustirate. Nestabilan emotivni život i sklonost ka biseksualnosti ili čak homoseksualnosti.

VENERA U KONJUKCIJI SA URANOM - Ćudljivi, napeti i veoma divlje prirode, teški i sebi i drugima. na svu sreću, to ne traje dugo i zbog toga vam je život pun obrta, neuredan i neumeren. Skloni ste kratnim vratolomnim avanturama, a u kombinacije ulazite bez ikakvih rezervi.

VENERA U ASPEKTIMA SA NEPTUNOM

VENERA U TRIGONU, SEKSTILU I POLUSEKSTILU SA NEPTUNOM - Veoma su izražene umetničke sklonosti, a naročito muzičke. Maštoviti ste, rafinirani, romantični  i otvoreni prema drugima, pa vas je jako lako povrediti. Ljubav vam je izuzetno važna u životu i često idealizujete partnera.

VENERA U KAVADRATU, POLUKVARATU, KVADRATU I PO I OPOZICIJI SA NEPTUNOM - Lako vas je zavesti i prevariti, ali zato, ni vi drugima ne ostajete dužni. osetljivi ste i nesigurni, pa lako možete da se okrenete piću i drogama. Nesigurni ste u svoje mogućnosti, sumnjivih ste ideala, tragate za pouzdanim zaštitnikom koga biste da iskoristite ili on vas.

VENERA U KONJUKCIJI SA NEPTUNOM - Naklonjni ste flertu i to činite sa mnogo šarma. Možete biti izuzetno nepraktični i prilično romantični, pa vas je veoma lako razočarati u životu. Umetnički potencijali su u vama, ali im treba omogućiti da se razviju.

VENERA U ASPEKTIMA SA PLUTONOM

VENERA U TRIGONU, SEKSTILU I POLUSEKSTILU SA PLUTONOM - Sva životna zadovoljstva vam idu od ruke, a ljubav naročito, pa ćete da je favorizujete u odnosu na sve ostalo. Velika intuicija i kreativnost donose uspeh, a da nije baš uvek najjasnije kako je do toga došlo. Lako utičete na okolinu i stvarate tajne saveze koji vam obezbeđuju i materijalni uspeh.

VENERA U KAVADRATU, POLUKVARATU, KVADRATU I PO I OPOZICIJI SA PLUTONOM - Veliki promiskuitet štetno utiče na vas, kako fizički tako i psihički. Fatalnost i gubici voljenih osoba su česti. Mogući su razni oblici nastranosti kao i seksualno nasilje.

VENERA U KONJUKCIJI SA PLUTONOM - Ljubav može biti fatalna, jer su osećanja predimenzionisana, duboka i posesivna i uglavnom seksualna. Magnetska privlačnost osobe koja, ako se ne kontroliše, može je odvući u komplikovane i pomalo nastrane veze.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse