Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Vi i Asteroid Lilit

   Za asteroid Lilit neki astronomi kažu da je drugi Zemljin satelit, ali kako je retko vidljiv, dobio je ime Crni Mesec.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
   Mnogi astrolozi smatraju da Lilit predstavlja erotiku, ali i moć izraženu preko astrološkog znaka i kuće u kojoj se nalazi u ličnom horoskopu, tako da donosi iskušenja, ljubav i novac. Lilit, takođe, simbolizuje žensku intuiciju i moć zavođenja, pa ako je u ličnom horoskopu blizu Meseca, Venere i Neptuna, ženama daje lepotu, izazovnost i tajanstvenost, a muškarce čini podložnim ženskim uticajima.
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
Ponos i privlačnost naglašeni su kod vašeg znaka koji su rođeni 1958, '67, '75, '85. i 1994. u prvoj i drugoj dekadi znaka, jer imate Lilit u Ovnu.
    Ukoliko ste žena, ćesto potiskujete snažne emocije ili raskidate vezu u afektu, tako da muškarci o vama maštaju, ali vas se i pribojavaju. Muškarac Ovan je samouveren i velikodušan, međutim teško pokazuje osećanja i pronalazi pravu partnerku.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

Emotivnost i erotičnost čine vas omiljenim kod suprotnog pola koji osvajate privlačnim glasom, ljubaznošću i galantnošću, ako ste rođeni 1950, '59, '68, '77, '94 i 1995. godine, jer imate Lilit u Biku. Žudite za sigurnošću, brakom i velikom porodicom do koje dolazite zahvaljujući svojim glavnim adutima - maznom glasu, lepoj kosi i ubedljivosti (ako ste žena) i osećajnosti (ako ste muškarac).

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


Ako ste rođeni 1951, '60, '68, '77, '86. i 1995. godine, imate Lilit u Blizancima, pa u vezi dominirate na mentalnom i intelektualnom nivou.
    Svesni ste sebe i svoje erotičnosti, mada vam voljenu osobu lako može osvojiti koleginica kada postajete veoma osvetoljubivi i možete uplašiti partnera. Muškarac Blizanac što je ćutljiviji to je privlačniji, a rečitost, pronicljivost i lukavost mogu vam pomoći na poslu.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Rak    
HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

Ukoliko ste rođeni u julu 1951, ili u junu '96, kao i ako ste Rak rođen 1960, '69, '78. i 1987. godine, tada imate Lilit u svom znaku Raka, pa težite stabilnoj emotivnoj vezi, braku i velikoj porodici, međutim mnogo ćete lutati pre nego što nađete idealnog partnera. Žena Rak je ženstvena, lepa i tajanstvena, dok muškarac Rak traži tip žene-majke i u ljubavi je pasivniji nego što deluje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav   
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
Naglašena emotivnost, samoljubivost, umetnički talenat i sklonost ka teatralnom ponašanju su vaše osobine, ako pripadate generacijama sa Lilitom u Lavu rođenim 1943, '52, '61, '70. i 1996. godine.
    Ukoliko ste Lavica, muškarce bacate u očajanje zato što očekujete da vam stalno dokazuju svoju ljubav, a ukoliko ste Lav, onda ste večiti dečak kome je divljenje okoline važnije od partnerkine ljubavi.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


Ako ste rođeni 1944, '53, '79, '88. i 1997. i u septembru 1970. godine, imate Lilit u vašem znaku Device, pa ste rastrzani između karijere i ljubavi. Privlače vas tajanstvene i lepe osobe, ali zaboravljate na emocije koje se po vama podrazumevaju. Ukoliko ste žena, budućeg partnera upoznajete preko posla, a ukoliko ste muškarac, naglašavate koliko vam se partnerka dopada, ali i da ste intelektualno nadmoćniji od nje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
Vaša slaba tačka su bračni i emotivni odnosi, ako ste rođeni 1953, '62, '71, '80. i 1989. godine, jer imate Lilit u Vagi.
    Ako ste žena, posesivni ste i sujetni, a partner vam mora imponovati ugledom i atraktivnim izgledom, a svoju reputaciju često stičete preko braka. Ukoliko ste muškarac, šarmantni ste i smatraju vas neodoljivim zavodnikom, iako ste najčešće egocentrični, neverni i volite da flertujete.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ukoliko ste rođeni 1936, '45, '54, '63, '72, 1981. i u novembru 1989. godine, imate Lilit u Škorpiji, pa ste erotični, svojeglavi i uporni. Žene Škorpije vešto manipulišu muškarcima od kojih mogu da imaju lične koristi, a ukoliko ste muškarac, sva vrata vam se otvaraju, mada imate tešku narav, žene za vama ipak uzdišu, a od svoje partnerke očekujete da vas prati u životu, čak i kad je uspešnija od vas.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
Ako ste rođeni 1946, '55, '72, '81. i 1990. godine, imate Lilit u Strelcu, pa ste avanturista, ali u duši niste neverni nego ne možete da odolite iskušenjima, pogotovo na putovanjima.
    Često postižete veći uspeh u mestima koja su daleko od mesta vašeg rođenja, jer imate brojne talente koji moraju doći do izražaja. Vaša uzdržanost je vaš odbrambeni mehanizam, jer se bojite da bi partner mogao da vas zloupotrebi.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Lilit je najjači u vašem znaku koji imaju generacije rođene 1955, '56, '64, '73, '74, '82, '83, '84. i 1992. godine, zato što zazirete od prejakih osećanja i neprijatnih iznenađenja, pa ukoliko ste žena, delujete kao da ste dovoljni sami sebi. Najčešće se dopadate uticajnim i uglednim muškarcima što vama lično godi, a ako ste muškarac, žene najčešće upravljaju vašim životom, bez obzira što vi želite da dominirate u vezi.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Generacije 1948, '57, '66, '92. i Vodolije rođene do 5.februara 1975. godine imaju Lilit u Vodoliji, zbog čega imate vrlo buran emotivni život, uglavnom vi birate i ne dozvoljavate da vas biraju.

    Vaše raspoloženje često varira od prilično ćudljivog do krajnje srdačnog. Ukoliko ste žena, volite da putujete i može vas privući stariji partner, a ako ste muškarac, smatraju vas ekscentrikom, sve dok se ne oženite.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

Nesporazumi, mnogo nedorečenog pri raskidu i mnogo intriga, tajnih i podmuklih neprijatelja karakterišu vaše veze, ako ste rođeni '49, '75, '84. i 1993. godine, jer imate Lilit u Ribama. Iako se trudite da kontrolišete svoja osećanja, vama se sve vidi na licu. Ukoliko ste žena, velika ste zavodnica i umete da manipulišete muškarcima, dok su muškarci nestalni, nedokučivi i često su uzrok raskida ljubavnih veza.





Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana