Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Horoskopski Znak Rak - Cancer

   (Rak 22.Jun - 22. Jul)  Horoskopski znak Rak. Rak u horoskopu. Detaljan horoskop Raka! Sve o Rakovima u horoskopu! Karakteristike horoskopskog znaka Raka, ljubav Rakova - kako osvojiti Raka, osobine horoskopskog znaka Raka, podznak Raka, izgled Raka, zdravlje Raka, zanimanja Raka, slavne osobe rođene u znaku Raka, jelovnik Rakova, kako se slažu Rakovi i drugi znaci horoskopa, brak sa Rakovima, idealan partner za Lava ...

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Vladajuća planeta Raka:Mesec.
Kvalitet Raka: Kardinalni.
Element Raka: Voda.
Suprotni znak od Raka: Jarac.
Fraza: Zabrinut sam.
   Senzitivni i sa odbrambenim stavom u emotivnom životu... Pod uticajem svog vladaoca, Meseca, Rakovi su osetljivi, romantični i intuitivni. Ta intuitivnost i osetljivost ih vodi kroz život pomažući im pri proceni raznih situacija i ljudi. Rak ne preduzima ništa ako se prethodno nije uverio u sigurnost poduhvata i sagledao eventualne posledice. Na neki način on je stalno zaokupljen svojom egzistencijom. Vrlo poštuje dom, porodicu i svoje bližnje, trudeći se da sebi i njima osigura stabilan život.
    Rak je uporan i vredan kad sebi nešto postavi za cilj. On nije materijalista, ali dobro zna vrednost materijalnih dobara. Štedljiv je i ne voli nesigurnu budućnost. Tek kad se osigura, onda druga strana njegove prirode može da se ispolji. Rak tad postaje opušteni romantičar i sa puno mašte na kreativan način uživa u životu.
    Rak pored ostalih kvaliteta ima umetničke sklonosti. Međutim, nije svaki Rak umetnik, on se može baviti najracionalnijim poslom, ali će u svojoj duši biti usko vezan za neku umetnost. Njegova bogata mašta mu omogućava da svaki posao kojim se bavi radi na jedan originalan i kreativan način.
    Uvek se povode za romantikom. Sentimentalni su, izuzetno nežni i osetljivi. Lako se vezuju za partnera. Kod žena je izražen majčinski instinkt, dok je muškarac spreman da zaštiti svoju partnerku. Imaju izraženu potrebu za ljubavlju te se lako zaljubljuju. Zaljubljeni se odmah predaju i prema partneru su otvoreni i iskreni. Uslov za intimne odnose je - ljubav.
    Rakovi su senzibilni, osetljivi, romantični, ne vole da pričaju o svojim osećanjima. Uživaju u diskretnom pogledu, osmehu i nežnom dodiru. Najlepše se osećaju pored mora ili vode, jer veliku ulogu kod njih ima ambijent i atmosfera. Ljubav na mesečini u zagrljaju prave osobe... Plaše se prekida i po svaku cenu žele da sačuvaju postojeću vezu. Partner ne može lako da ih ostavi, jer dobrom intuicijom osete njegove tajne želje i ispunjavaju ih.

IZGLED RAKA
Obično su krupnog telesnog sastava, mesnati, mekog tela, lenjog hoda, vlažne kože. Lice im je obično okruglog oblika, ponekad konveksnog. Takođe imaju obično male oči, poverljiv pogled i mali nos. Veoma često imaju tamnu kožu i kosu uraslu u lice. Viši tip Rak ima visoko čelo i ravan nos. Žene rođene u ovom znaku imaju mekane grudi.

TEMPERAMENT RAKA
Osobe rođene u ovom znaku obično su flegmatične i popustljive u smislu - neka ide kako ide. Lako se prilagode i životnim okolnostima i različitim ljudima.

OSEĆANJA RAKA
Ona su kod Rakova jača i od volje i od razuma, tiha su i duboka. Taođe, popustljivi su do slabosti, lako padaju pod tuđi uticaj, ali imaju veoma jaku maštu, a često su i obdareni nadahnućem. Imaju veoma izraženu intuiciju i sposobnost predosećanja. Saosećaju sa drugima i lako se prilagođavaju. Njihovo rasposloženje zavisno je i od vremenskih prilika i od položaja Meseca. Puni su samopožrtvovanja, idealisti u društvenim pitanjima.

VOLJA RAKA
Ona kod osoba rođenih u znaku Raka nije kontrolisana i puna je suprotnosti. Na volju utiču veoma jako svi utisci i impresije. Njih kroz život više vodi instinkt nego razum. Karakter im je vrlo komplikovan, nejasam i njima samima. Skloni su da sve brižno čuvaju i konzerviraju, veoma su štedljivi, bliski su sa masama jer poznaju njihove instinkte. Karakteriše ih velika opreznost - prvi uočavaju opasnost i beže od nje.

INTELEKT RAKA
Njihov intelekt je pronicljiv i intuitivan, a u istraživanjima veoma inventivan. Pamćenje je kod njih precizno. bave se tradicijom i prošlošću.

ZDRAVLJE RAKA
Ono je dosta osetljivo , a zavisi i od klime i od Mesečevih mena. Ove osobe najčešće boluju od bolesti stomaka, a takođe i od bolesti pluća, a žene često boluju od ženskih bolesti. Česte su kod ovih osoba i bolesti jetre, mokraćnih puteva i reuma. Radi zdravlja, treba da se bave sportom, da borave u planinama i na moru, u prirodi, na selu i da se druže sa običnim narodom.

LJUBAV RAKA
Osobe rođene u znaku Raka u pravom smislu su sposobne da vole, sentimentalne su ali osećanja ne pokazuju baš jasno, te često trpe i ćute. Ako je u pitanju velika ljubav, sposobni su za svaku žrtvu. Rođeni u ovom znaku imaju obično dobar brak, verni su, a muškarci često žive u ženinoj kući. Harmonični su sa rođenima u znaku Škorpije, Ribe i Jarca, dok se ne slažu da Vagom i Ovnom.

ZANIMANJE RAKA
Nisu za javne poslove. Našli bi sebe kao medicinske sestre, vaspitačice, umetnici - posebno u oblasti muzike i slikarstva, arhitekture. Ipak, za njih posao nije najvažnija stvar na svetu. na prvom mestu im je porodica i tu traže svoju satisfakciju.

VRLINE
Njihove vrline su: poštuju starije i sve autoritete, verni su drugovi, lako praštaju, tolerantni su, idealisti i uspešno posreduju kad treba smiriti situaciju.

MANE RAKOVA
Mane su im: neodlučnost, podložnost tuđem uticaju, predrasudama i tradiciji, kolebljivost, prikrivena sujeta i sklonost samomučenju.

RAK VOLI
Rođeni u Raku vole: domaći život, udobnost, decu, kuću i zavičaj, veliki su patrioti. Imaju svoje vizije, romantični su, neobično vole more, muziku, slike, svako izobilje, a često i piće.

RAK MRZI
Svađu, zlobu, osvetu, neslogu, psovanje.

VIŠI TIP RAKA
On je veoma zainteresovan za opštečovečanske i kosmičke pojave i probleme, na neki način je i religiozan, a u svemu mu pomaže njegova podsvest i intuicija.

NIŽI TIP RAKA
On je rob svojih predrasuda. Povučen u kuću, muškarac živi 'pod suknjom', praznoveran, škrt, a voli da se izvuče od zajedničkog posla.

SUDBINA RAKA
Njima je sudbina da se posvete domaćem životu, obično patrijarhalnom. Do zarade dolaze zavisno od okolnosti, teško ili lako. Mogu im biti uspešne igre na sreću. Sudbina im donosi promene oko 28. i 36. godine života. Drugi deo života donosi im više sreće nego prvi.

RAK ŽENA U HOROSKOPU I RAK MUŠKARAC U HOROSKOPU

ŽENA RAK:
Nežna i osetljiva, žena Rak je veoma požrtvovana kada nekoga voli. Ako joj je stalo do vas, ukazaće vam svu pažnju, od lepih reči pa do ukusnog kolača. Ona nije fatalna zavodnica, ali zna kako da postane neophodna, pružajući vam toplinu i sigurnost. Intuitivna je, razumeće i ono što niste rekli, trudiće se da udovolji vašim potrebama.
Vrlo je verna domu i porodici, dobra je majka i domaćica, požrtvovana i vredna. Ako je izneverite, ona neće lako otići već će duboko patiti boreći se i dalje za održanje tog odnosa. Ona nije posesivna, ali ako vas je prihvatila kao nekog bliskog, trudiće se da održi harmoničan odnos - to je njena nagonska potreba usmerena ka očuvanju doma i porodice. Ali, ako je definitivno odbijete, odnosno napustite, može postati sarkastična, pa i osvetoljubiva. Ona je veoma ambiciozna, trudiće se da sebe afirmiše na poslovnom planu. Ali sve što radi, radi na veoma oprezan način. Postuje konvenciju i tradiciju, i ako ste iskreni prema njoj, biće dobra žena, majka i domaćica.
    Rak žena je obično zgodna, melanholična, sjajnih, predivnih očiju. Gotovo da nijedan znak nema tako sanjalačke i tajanstvene oči kao što je to slučaj sa Rakovima. Ova žena ne pokazuje često svoje draži, relativno je mirna i povučena, uvek se nešto nećka. Obično se opušta tek u prvim večernjim časovima. Dovoljno je bojažljiva da preza od novih iskustava. Maštanje i sanjarenje su stalno prisutni u njenom životu.
    Doživljavati njena raspoloženja je isto tako kao kada posmatrate ubrzani snimak izraza na licu osobe koja posmatra čas urnebesne komedije, čas tragediju. Pomislićete da je malo luckasta, malo tužna i veoma maštovita. Takođe, ona je osoba koja zna kako da štedi novac. Kada je već i on spomenut, ne čudite se ako je ulovite kako brižljivo skriva neku novčanicu između listova knjige ili ispod saksije - ona se panično boji nemaštine i bankrota. Da biste joj odvratili misli od salda u banci, stanarine i računa, izvedite je u šetnju pored mora u vreme punog meseca. Ona će se pretvoriti u lepoticu blistavih očiju u čiju je kosu upleten Mesečev zrak. Stalno je uveravajte da je lepa, pametna, odlična domaćica i bar dvadeset puta na dan joj recite da je volite. Vaše toplo, zaštitničko rame biće oaza u koju će umeti da se udobno šćućuri, bežeći od strašnog vuka.
    Nije fer igrati se sa srcem ove devojke jer će vas ona voleti, poštovati, slušati i dosađivati vam svojom odanošću. Zašto buditi tako retku ljubav, ako želite samo malo da flertujete? Nema ničeg plitkog i površnog kada su njena osećanja u pitanju. Ako budete imali sreće i ona vam postane žena, i dalje će u očima imati Mesečevu magiju, kuhinja će divno mirisati, pitaće vas kako vam je, kako se osećate, ušuškaće vas u krevetu ako ste bolesni. I nikada nećete prestati da se pitate da li je ona romantična nimfa ili samo draga šašavica.

MUŠKARAC RAK:
Isto kao i žena Rak, muškarac u ovom znaku je intuitivan i osetljiv. Ne nastupa brzopleto i vrlo je oprezan pri izboru partnera. Kada se odluči, on osvaja vrlo suptilno, ali direktno i uporno. On je pravi kavaljer. Pozvaće vas na neko romantično mesto sa prijatnom muzikom, ili će organizovati ukusnu večeru u svom stanu - sve zavisi koliko ste bliski. Ako je rešio da vas osvoji, verujte, trudiće se da svoju želju i realizuje. Jedino ako ga grubo odbijete, on okreće leđa i definitivno odlazi.
    Njemu neće smetati ako ste jaki kao ličnost, uporni i ambiciozni. Čak će mu, na neki način, to i odgovarati, ali porodica je za njega svetinja i tu ga ne smete izneveriti. On će se truditi da vam pruži sve za normalan i siguran život. Od vas će očekivati puno razumevanja, topline i podrške u kriznim momentima. Ako se njegova očekivanja ne ispune, možete očekivati da vas vara, ali ne iz prave potrebe već iz razočarenja i rezignacije. Njemu je potrebna prava ljubav koja se jedino može izgraditi i održati u stabilnoj vezi. Veseo je i zabavan. Voli društvo i izlaske, da bi, kada stupi u brak ili vezu, postao nezamenljiv domaćin. Sposoban je da prašta, često ne haje za ženinu neveru. Čim se oženi, zaboravlja sve avanture i prethodne veze i postaje skoro apsolutno veran.
    Ne očekujte od ovog muškarca da padne na kolena i ogoli svoju dušu prvi put kad vas vidi. Ne plašite se ni da je brbljivac i vetropir. Biće vam potrebno dosta strpljenja da ga upoznate. Kada je dobro raspoložen, može se do ludila smejati, ali će sunčani periodi da se brzo smenjuju sa kišnim, pa će biti dobro da se privikavate na njegovu mrzovolju i nabusitost. Ono što ćete naći ako pažljivo zagrebete ispod oklopa konzervativnosti, biće mekano tkivo Raka sanjara, preosetljive i nesigurne dušice. Pazite da ne budete grubi, agresivni i netaktični, jer će pobeći u svoju pećinu po kojoj ćete dugo džarati štapom bez veće nada da ga isterate napolje. Izluđivaće vas, onako nadareno džangrizav i preosetljiv biće nepodnošljiv, dok ćete gledajući ga kako oprezno virka iz svoje pećine poželeti da ga zgrabite i izljubite.
    Pomirite se sa tim da će imati masu svojih šašavih bolesti i pokušajte da razumete njegovu fasciniranost novcem i štednjom, njegovu maniju da sakuplja stare stvari koje samo za njega imaju neprocenjivu vrednost i naravno, bezgraničnu ljubav prema majci. Budite spokojni kada počne da hvali sposobnosti svoje mame i pokažite mu da možete sa njom divno da se slažete - biće presrećan. Mazite ga bar toliko koliko je to ona činila, to može biti veoma mnogo, jer je on odrastao u uverenju da je zenica njenog oka. Rak muškarac to nikada neće priznati, ali voli da ga ženska ruka mazi, pazi, lebdi nad njim i nežno ušuškava. Ako uspete da osvojite srce ovog čoveka sa hiljadu raspoloženja i snova, slobodno spakujte stvari i zajedno sa njim otplovite daleko, daleko igrajući na Mesečevoj svetlosti.

RAK I PODZNAK

RAK - OVAN:
Vaša prejaka emotivnost vas čini zahtevnim prema drugima. Cenite tradiciju i na tom miljeu gradite svoj vrednosni sistem. Izazovi vas u isto vreme privlače, ali i plaše. SAVET: Izbegavajte preteranu direktnost, iskoristite svoju intuiciju u međuljudskoj komunikaciji i ne očekujte uvek pomoć od svojih bližnjih.


RAK - BIK:
Orijentisani ste na osiguranje svoje egzistencije i materijalna sigurnost vam je veoma bitna. Trudite se da sagledate stvari onakvim kakve jesu, objektivni ste, ali i emotivni. SAVET: Vaša se upornost, već u dokazanim situacijama, sigurno isplati, ali pokušajte nešto prepustiti sreći.

RAK - BLIZANCI:
Veoma ste snalažljivi i oštroumni, znate u kojem momentu na koju kartu da igrate. Volite intelektualne izazove, ali u životu ne volite rizike. SAVET: Uspostavite ravnotežu između racionalne i emotivne strane. Vaša mašta je veoma razvijena.

RAK - RAK:
Vi dobro znate šta hoćete, ali ponekad delujete pasivno. Jako ste osetljivi, ali to vešto krijete. Oprezno gazite kroz život trudeći se da što manje grešite. SAVET: Pokušajte da ojačate svoje samopouzdanje kako biste sebi omogućili razvoj postojećih talenata.

RAK - LAV:
Svoje ambicije ostvarujete na veoma suptilan način koristeći se najjačim oružjem - intuicijom. Vi se ni u čemu ne žurite i neke stvari propuštate ne reagujući na vreme. SAVET: Nemojte svoje greške pripisivati sudbini i na taj način skidati odgovornost sa sebe.

RAK - DEVICA:
Može vam se desiti da zbog lične nesigurnosti, a ne nesposobnosti, odustanete od ostvarenja zadatih ciljeva. Drugi vam mogu pomoći do jedne granice, ali ne mogu uraditi posao umesto vas. SAVET: Nemojte popuštati sebi čak i u najtežim momentima. Na muci se poznaju junaci.

RAK - VAGA:
Osetljivi, emotivni i često neodlučni, drugima delujete pomalo razmaženo. Ljubazni ste i susretoljubivi, ali ponekad i previše popustljivi. Imate umetničke dispozicije. SAVET: Pokušajte da sebi odredite precizne ciljeve. Pola posla ćete na taj način obaviti, i to za ceo život.

RAK - ŠKORPIJA:
Jako ste prijemčivi, ali dobro vladate sobom. Imate jaku intuiciju i retko grešite u proceni. Znate kako da ostvarite ambicije i čekate da dođe vaših pet minuta. SAVET: Vaša potreba za kontrolom situacije u kojoj se nalazite ponekad opterećuje druge. Pokušajte da taj pritisak smanjite.

RAK - STRELAC:
Altruista ste, ali ponekad sebe silite na nepotrebna humana dela, odričući se svojih pravih potreba. Ponekad patite od neobjašnjivih, bezrazložnih strahova. SAVET: Vi ste pesimista optimistički orijentisani, a to ponekad nije lako - zar ne?

RAK - JARAC:
Komunikativniji ste od većine Rakova i ljudi vam izlaze u susret. Stalo vam je do braka i bračne harmonije, cenite tradiciju i porodicu. SAVET: Vaša potreba za javnom afirmacijom je ponakad u sukobu sa vašim porodičnim, odnosno intimnim potrebama - izmirite te suprotnosti.

RAK - VODOLIJA:
Vrlo ste zahvalne prirode. Ljudi vas prihvataju i vole. Veoma ste maštoviti i kreativni, ali ste pomalo inertni, te vam treba podsticaj sa strane kako biste se pokrenuli. SAVET: Skloni ste popuštanju sebi i drugima. Budite malo stroži prema drugima i odgovorniji prema sebi.

RAK - RIBE:
Vaša je ličnost veoma složena, stoga, često sami sebi niste jasni. Bogata mašta i intuicija vas vodi kroz život i zbog toga se često rasplinjujete. SAVET: Kada nešto započnete, pokušajte da to i završite. Bićete zadovoljniji sobom.

RAK I LJUBAV

Idealan partner za Raka: Jarac
Dobar brak sa: Bikom i Devicom
Erotska privlačnost sa: Škorpion i Ribom
Opreznost sa: Ovnom i Vagom
Erogene zone Raka: Prednji deo torza, posebno grudi

KLJUČ ZA USPEŠNO OSVAJANJE RAKA

ONA:
Da bi osvojile partnera moraju da budu dobre glumice, zato treba da odaberu ulogu iz najdražeg filma.Biće neodoljive sa zbunjenim izrazom lica, samo treba da paze, da partner ne vidi da su im dlanovi oznojeni.Treba da izbegavaju priče o kući i deci.
ON:
Kada osvajaju treba da pričaju priče o Šekspiru i da tumače njegove tajne poruke, da partnerka vidi da su pravi sanjari.Treba da je gledaju zanosno, da bi ona mogla da oseti dubinu njihovog pogleda i iskrenost njihovih osećanja.Ne treba nipošto da pričaju o izgubljenoj ljubavi.

KAKVOG PARNERA ŽELE RAKOVI

ONA:
Želi viteza koji će je oteti i na belom konju odvesti u svoj čarobni dvorac, prepun vrednih predmeta iz različitih epoha.Morao bi da bude snažan i postojan zaštitnik koji će znati da odagna njenu melanholiju.
ON:
Potrebna mu je žena koja će stalno brinuti o njemu, jer su oni večiti dečaci.Mora da bude privlačna i ekstravagantna kako bi izmamila njihove najneverovatnije ljubavne i erotske fantazije.Trebalo bi da bude i lepo vaspitana.

RAK I OSTALI ZNACI HOROSKOPA U LJUBAVI

RAK I OVAN:
U ljubavi se ove dve osobe mogu lepo uskladiti, međutim ova veza retko kada može da uspe. Rak je pasivan, preosetljiv i boleće ga Ovnove 'avanturice', dok Ovan neće moći da podnese Rakova srceparajuća prebacivanja, suze i nedostatak borbenosti. Bilo bi dobro da naprave podelu poslova: Ovan da radi izvan kuće i da stvara, a Rak da planira i ekonomiše. Ovan voli da flertuje, što nikako ne ide sa sentimentalnošću Rakova. U ljubavi se dobro slažu, mada je za dublju vezu potrebno nešto više od vernosti i nežnosti, a Ovnovi nisu takvi. Žena iz znaka Ovna u najdelikatnijim trenucima često misli na drugog partnera - kad biste joj zašli u misli, osećali biste se kao u erotskom bioskopu.


RAK I BIK:
Siroti mali Rak će u nežnom, postojanom i domaćinskom Biku naći sve ono što je celog svog života tražio: sigurnost i topao dom. Bik će obožavati Rakovu romantičnost i samožrtvovanje i u svojoj maloj kućici živeće dugo i srećno. Oboje su vrlo osetljivi, te se dobro slažu. I Bik i Rak vole dom i porodicu. Melanholičnom Raku koji žudi za ljubavlju odgovara Bikova posesivnost. Pošto su oboje romantični, sam ljubavni čin mora biti nabijen sentimentalnim erotizmom.

RAK I BLIZANCI:
Trebalo bi dobro da razmisle ako budu poželeli nešto više od kratkotrajne veze. Rak će se stalno osećati nevoljen i zanemaren, što Blizanac neće moći da razume - nerviraće ga Rakova posesivnost i sentimentalne scene. Čak iako Blizanac bude radio van kuće, a Rak čuvao i raspoređivao, oboje će sanjati o drukčijoj vezi. Daleko od idealne kombinacije, jer Rak uvek hoće još, a Blizanac za 'to' nije najspremniji. Eros im je mlak, što je razlog da retko ostaju zajedno, jer u intimnom životu imaju tako malo zajedničkog.

RAK I RAK:
U ovoj vezi je ljubav odostrana, dinamična, s malom dozom stegnutosti. Žena je, po pravilu, dominantnija. Neobično su im važne erotske predigre, baš kao i sam ljubavni čin. Nisu imuni od grupnog odnosa. Iako se mogu mnogo voleti, ipak je njihova veza prilično teška i napeta. Oboje su preosetljivi i skloni durenju i lako jedno drugome mogu da zagorčaju život. Sreću će naći u deci i svojoj kućici, u koju će bežati kao u oazu.

RAK I LAV:
Ovo bi mogla da bude divna i nezaboravna ljubav! Lav, zaštitnik, prigrliće na svoje tople, zaštitničke, lavovske grudi malog, preplašenog Raka, večito željnog ljubavi i romantike. Lav je ljubavnik starog kova, koji će se divno udvarati romantičnoj, dobroćudnoj Rakovici. Inače, ovaj par se dobro slaže, što je i zgodan opis njihovog ljubavnog života. Uglavnom su jedno drugom verni. Rak je nešto konzervativniji i sentimentalniji, pa pnekad zna da prigovori zbog Lavovih flertovanja. Sve se, srećom, jako brzo zaboravlja u krevetu. Problem je ukoliko je u pitanju veza Lavice i Raka, jer ga ona neće puno ceniti.

RAK I DEVICA:
Moguće su samo dve krajnosti: ili će biti savršeno srećni ili krajnje nesrećni. Njihov odnos prema svojini je isti - oboje su ekonomični i štedljivi, umeće kod ljudi da procene prave vrednosti, da uživaju u toplini doma, knjigama i muzici. Nevolje nastaju kada Rak počne da vapi za strasnim ljubavnim izjavama i romantičnim poklončićima, što će Devici ići na nerve - ona svoju ljubav dokazuje delima. Tako da, ova veza zavisi od oba partnera. Rak je jako emocionalan, dok je Devica dosta proračunata. Devica mora imati neprekidno na umu i stalno ponavljati sentimentalnom Raku kako je voljen. U intimnim odnosima Rak će dosta toga naučiti od Device, koja, ako se dovoljno opusti, može da bude pravi ljubavni virtuoz.

RAK I VAGA:
Oboje su uzdržljivi i nesigurni i proći će dosta vremena pre nego što se opuste. Jednog dana će im biti divno, dok će se već sledećeg svađati na sva usta! Kriva je njihova egocentričnost i traženje inicijative od onog drugog. Bitna mana ove veze je i to što ni Rak ni Vaga ne vole rizike. Ako se jednom slučajno nađu, mogu da postanu idealni partneri. Odnos im je vrlo dinamičan i skoro nikada ne varaju jedno drugo.

RAK I ŠKORPIJA:
Odlična kombinacija! Škorpija ima svu onu dubinu, posesivnost i strast koja je Raku neophodna. S druge strane, Rak je izuzetno veran i osećajan što je Škorpiji veoma važno. Pa bi mogli da budu veoma srećni zajedno. Doduše, možda bi Škorpija malog Raka umela veoma jako da ponekad povredi, ali sve se to da rešiti kada je ljubav u pitanju. Tako da, što se Rakova tiče, ovo je idealna kombinacija. Ako je Škorpija ljubomorna, to vezi neće smetati jer će se donekle zadovoljiti Rakova potreba za stalnim dokazivanjem ljubavi. Neobično im je važan ljubavni život, a on je jako uspešan.

RAK I STRELAC:
Rakovi su verni i nežni, a Strelci uglavnom veliki avanturisti, pa je ova veza od samog početka u opštem haosu. U ljubavi je Strelac brzoplet, a Raku treba lagano i jako uzbuđenje. Sam ljubavni čin je dosta neuspeo. Na poslovnom i prijateljskom planu će sve divno funkcionisati. Ali ne i na ljubavnom. Rak je taj koji bez ušuškanog, divnog doma ne može i nikada neće moći da razume nemarnog Strelca koji i ne raspakuje kofere, stalno jureći za svojom zvezdom. Nije da Strelac ne ume da bude nežan i pažljiv, već je on toliko obuzet planovima i važnim poslovima da, jednostavno, nema kad da misli na to kakav rusvaj ostavlja u životu isprepadanog Račića.


RAK I JARAC:
Odlično će se slagati u većini slučajeva. Ukoliko je žena Rak, još bolje! Jarac je u stanju da Raku pruži zaštitu, sigurnost i materijalno blagostanje, dok će Jarac moći da se ponosi ženstvenošću i umešnošću Raka. Mogli bi da imaju divnu i dugotrajnu zajednicu. Uzbuđenje im je mlako, a za orgazam smatraju da je namenjen drugim ljudima, nikako njima samima.

RAK I VODOLIJA:
Neobična veza!  Kako je Vodolija malo stidljiva, može se desiti da je Rak ne razume. Postoji dosta jaka psihička veza, te se zbog toga pospešuje i sam ljubavni kontakt. Ljubavni čin ih smiruje i relaksira. Rak je čovek prošlosti, a Vodolija budućnosti i ukoliko ne odlutaju suviše daleko svaki u svom pravcu, mogli bi da imaju divnu i nezaboravnu vezu. Razumeće se bez reči. Oboje se osećaju neshvaćeno u ovom svetu i biće u stanju da izgrade svoj svemir. Savet: oba partnera moraju da se oslobode stidljivosti.

RAK I RIBE:
Biće privučeni jedan drugim magnetski. Ovaj par se dobro slaže, i u ljubavi, i u ljubavi. Erotski život Raka i Riba, ako para, izuzetno je senzualan. Obično po čitavu noć vode ljubav. Lako se zaljubljuju. Ali, problemi nastaju kasnije, kada prvi zanos prođe. Oboma je neophodna zaštita i smatraće da je onaj drugi taj koji treba da je pruži. Preosetljivi su i mogu da budu jako nesrećni ukoliko ne prestanu da se dure i bockaju. Tako im je malo potrebno da budu srećni, a ipak...

JELOVNIK RAKOVA

    Romantičan i melenholičan Rak ume i te kako da uživa u dobrom zalogaju. Ako želite specijalno da ga ugostite pripremite mu piletinu i ćuretinu uz obavezan umak i salatu od krastavaca. Neće vam zameriti ako ga ponudite samo kafom, jer on obično ne pije.

POZNATE LIČNOSTI ROĐENE U ZNAKU RAKA

ŽENE:
Soraja, prva supruga iranskog šaha Reze Pahlavija, Žozefina Boarne, prva supruga Napoleona Bonaparte, princeza Dajana, prva supruga princa Čarlsa od Engleske, Kamila Parker Bouls, druga supruga princa Čarlsa od Enlgeske, Brigit Nilzen, Đina Lolobriđida, Dženet Li, Džeri Hol, Izabel Ađani, Karen Blek, Keli Mek Gilis, Kler Forlani, Kortni Lav, Vendi Kilburn, Viktorija Abril, Lesli Karon, Liv Tajler, Meri Stjuart Masterson, Meril Strip, Natali Vud, Džesika Simpson, Olivija de Hevilend, Mira Škorić, Mina Lazarević, Jelena Stupljanin, Irena Popović - Đurić, Lidija Vukićević, Neda Arnerić, Gala Videnović.

MUŠKARCI:
Henri VIII engleski kralj, Marsel Prust, Đuzepe Garibaldi, Žan Pol Sartr, Ernest Hemingvej, Rembrand, Rubens, Šagal, Nikola Tesla, Vitorio de Sica, Dalton Vig, Donald Saderlend, Džim Keri, Džon Kjusak, Entoni Edvards, Harison Ford, Januš Kaminski, Jul Briner, Kris O Donel, Majk Tajson, Murilo Benisio, Silvester Stalone, Robert Evans, Tom Henks, Tom Kruz, Tomi Motola, Vlastimir Đuza Stojiljković.

ŠTA RAKOVI VOLE

DRAGO KAMENJE:
Selenit, biser i koral.
BOJE KOJE OBOŽAVAM:
Tamnomodra i bela.
MOJ DAN:
Ponedeljak, četvrtak i petak.
CVET:
Ruža i orhideja.
ŽIVOTINJA:
Mali psi, persijska mačka.
OMILJENI ODEVNI PREDMET:
Bela košulja kratkih rukava, komotna majica mornarskog dezena, udobne mokasinke, kačket.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana