Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Dnevni Ljubavni Horoskop Dnevni Ljubavni Horoskop

Današnji Ljubavni Horoskop za 28. April 2024.

 
Pošto je podznak u horoskopu važan koliko i glavni znak, pročitajte i horoskop vašeg podznaka.
Ako ne znate koji vam je podznak, možete da ga pogledate u tabelama dole - ispod znaka RIBA.
Osmeh gore Osmeh na lice: 

JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Youtube kanal - Jasminka Holclajtner.
Naručivanje horoskopa: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan   Naporan dan i vi ćete pokušati da se prilagodite situaciji u kojoj će Rak ili Blizanci da vam postavljaju svoje uslove. Nemojte se se nervirati ako neki Rak, Devica ili Strelac ne budu reagovali kako očekujete. Imate poverenja u partnera koji je spreman da pređe preko nečega. Ne bi trebalo da se previše udubljujete u neke priče koje se odnose na vaš privatan život jer samo vi znate šta je istina. Ipak, bez obzira na sve, optimista ste po pitanju razvoja situacije u ljubavi, posebno sa Lavom ili Strelcem. Verujete da ćete uspeti da fascnirate osobu koja vam se dopada i ako ste u nekoj vrsti svađe da sa njom nađete lako zajednički jezik.
Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   Ne odgovara vam najbolje današnji dan. Verujete da ste u spremni da pređete preko nečega što će vas u velikoj meri rasteretiti osečanja gorčine. Trebalo bi da se čujete sa Bikom. Dobro se slažete sa Škorpijom koja je raspoložena da se sa vama sretne ili ako ste u vezi sa nekim vodenim znakom možete dobiti želju da negde izađete. Nekome je veoma bitno da vas fascinira svojim izgledom. Trebalo bi da budete spremni da vodite otvorene razgovore sa onima koji su vam dragi. Ako vam se udvaraju Ribe, moguće da nećete odreagovati onako kako one očekuju.
Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   Dopada vam se jedna Vodolija koja često boravi na putu i sa kojom se viđate samo kada ima vremena za vas. Nije vam teško da se prilagodite njenom rasporedu obaveza mada vam je potrebno mnogo više pažnje. Dobićete poziv da se vidite sa nekim ko se bavi umetnošću, moguće muzikom i želećete da se nađete pri ruci toj osobi da joj budete podrška u svemu. Dobijate vesti u vezi sa bivšom simpatijom. Možete postati impulsivni i nestrpljiviti u kontaktu sa Vodolijom i Rakom. Jedna Vaga mašta o vama i vi ste svesni koliko joj se dopadate.
Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   Današnji dan može da vam donese popularnost ili poznanstvo sa osobom koja je prisutna u javnosti. Imate podršku jednog Jarca ili Strelca kada je u pitanju neki vaš plan koji se odnosi na privatan posao. Može vam se dopasti jedan Ovan. Dobro se slažete sa Ribom ili Bikom ili ćete imati prilike da se udvarate nekom predstavniku ovih znakova. Trebalo bi da se konsultujete sa nekim ko vam se izuzetno dopada ili u koga imate mnogo poverenja u vezi sa vašim ljubavnim problemom. Niste raspoloženi za bilo kakve rasprave ili za ubeđinja po pitanjima po kojim ste već uspevali više puta da se dogovorite ali nakon mnogo sati razgovora. Bolje izbegnite takav model ponašanja.
Detaljan opis horoskopskog znaka Lav   Nemate često prilike da razgovarate sa jednim Rakom ili Vodolijom iako ste svesni da im se dopadate. Moguće da će vam se udvarati osoba koja se bavi umetnošću moguće da se radi o jednom Biku ili Škorpiji. Susret sa Bikom ili Jarcem može vas uznemiriti. Dobro se snalazite u društvu osobe koja je prema vama pokazivala uvek nepoverljivos naročito ako ste nekada bili u vezi ili je trebalo da radite zajedno ali se nešto dogodilo zbog čega se saradnja nije ostvarila. Ne bi trebalo da ignorišete probleme koje imate u vezi sa osobom koja je izuzetno nestrpljiva i nije spremna da sa vama razgovara o onome što vas u velikoj meri opterećuje.
Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   Dan vam može doneti susret ili poznanstvo sa nekim vazdušnim znakom. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa Strelcem i Jarcom ali oni kao da nemaju dovoljno sluha za vas. Nemojte odustati od veze sa nekim ko je trenutno u nekoj vrsti krize. Možete naći način kako da se dogovorite sa osobom koja vam je draga oko nekih bitnih pitanja, posebno ako se odnose na vašu karijeru ili na zajedničko putovanje. Pokušavate da sredite svoj život na najbolji mogući način da veza ne trpi.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   Povoljan dan ako želite da sa nekim otvoreno razgovarate jer ste za to spremni. Potrudićete se da se pomirite sa jednim Rakom ili nekim Lavom koji su vam više puta dali na znanje da im se dopadate. Neko misli na vas i to će vam jasno dati na znanje. Ne odustajete od svojih planova kada je u pitanju jedna Vodolija ili neki Strelac. Lav želi da se sa vama dogovori oko zajedničkog puta u inostranstvo. Ako ste od nedavno u vezi, možete očekivati sjajan provod. Budite sigurni da ste na pravom putu ka uspehu.
Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   Dan vam donosi vam mogućnost da se sretnete sa nekim koga dugo niste videli i da mu date na znanje da ste spremni da započnete vezu ili neobavezno zabavljanje. Prijatelji žele da vas sa nekim upoznaju ako ste slobodni. Verovatno ćete negde u nekom većem društvu razgovarati sa osobom koja vas izuzetno zanima, moguće da se radi o osobi koja je jedno vreme boravila u inostranstvu ili niste imali prilike da se sretnete. Trudite se da budete fer prema onima koji vas vole i bićete raspoloženi da se sretnete sa osobom koja vam je izuzetno simpatična i sa kojom se često srećete.
Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac   Dan vam može doneti dobre mogućnosti na ljubavnom planu, naročito ako ste slobodni i očekujete poziv od nekog ko vam je veoma drag ili ga površno poznajete. Moguć susret na nekom javnom mestu ili na većem skupu. Verovatno možete da upoznate jednog Bika sa kojim nisete načisto šta treba da mislite o njemu jer se ponaša nepredvidivo. Verujete da će vam Jarac izaći u susret po nekom bitnom pitanju. Moguća romansa i sa Ovnom.
Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   Dobićete priliku da se angažujete oko nekog ko vam je veoma drag, moguće da se radi o Lavu i Biku. Niste sigurni da li se dopadate jednom Lavu. Dobićete poziv da se sretnete sa atraktivnom osobom moguće prisutnom u javnosti koja je više puta jasno davala na znanje da joj se dopadate ali moguće da nije spremna da sa vama započne vezu. Dobijate vesti o osobi koja vam je simpatična i sa kojom biste želeli da se zbližite.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija   Imate potrebu za promenom ali ako vam se dopadaju Bik ili Škorpija, verovatno nećete odoleti njihovom šarmu. Moguć je susret negde na putu ili na poslovnom sastanku sa jednom izrazito atraktivnom osobom. Ako ste slobodni, intrigira vas osoba koja možda nije slobodna. Imate način da to saznate, nemojte se previše nervirati ako budete čuli nešto na svoj račun što vam se neće dopasti. Izbegnite rasprave da partnerom.
Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   Rođeni krajem znaka mogu biti u dobrim odnosima sa jednim Jarcem i imate mogućnost susreta sa osobom koja je izuzetno principijelna i spremna da se sa vama sretne negde na nekom većem skupu. Ne bi trebalo da preterano kritikujete osobu koja vam je draga čak iako možda ima za to razloga, naročito ako se radi o izuzetno senzibilnoj osobi koja ne voli da joj stalno stavljate primedbe. Mnogi će pokušavati da vas nagovore da budete u njihovom društvu ali vi ćete imati potrebu ili za povlačenjem u sebe ili, ako se odlučite za društvo, za dominaciju. Nemojte iritirati Bika ili Vodoliju.

Pogledajte svoj podznak!
U zavisnosti u kom ste mesecu rođeni, kliknite na sličicu za taj mesec i u tabeli na osnovu vašeg dana i sata rođenja pogledajte šta ste u podznaku. Tabelu brišete ponovnim klikom na nju.

Tabela podznaka za rođene u JanuaruTabela podznaka za rođene u FebruaruTabela podznaka za rođene u MartuTabela podznaka za rođene u ApriluTabela podznaka za rođene u MajuTabela podznaka za rođene u JunuTabela podznaka za rođene u JuluTabela podznaka za rođene u AugustuTabela podznaka za rođene u SeptembruTabela podznaka za rođene u OktobruTabela podznaka za rođene u NovembruTabela podznaka za rođene u Decembru
×




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana