Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Dnevni Horoskop Dnevni Horoskop

Današnji Horoskop za 27. April 2024.

 
Pošto je podznak u horoskopu važan koliko i glavni znak, pročitajte i horoskop vašeg podznaka.
Ako ne znate koji vam je podznak, možete da ga pogledate u tabelama dole - ispod znaka RIBA.
Osmeh gore Osmeh na lice:  

JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Youtube kanal - Jasminka Holclajtner.
Naručivanje horoskopa: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  Ovo bi mogao biti izuetno naporan dan ako ne želite da se prilagodite nekim novim uslovima na poslu ili ako ne budete dovoljno energični ili spremni na da učinite ustupak jednom Raku, Jarcu ili Ribama. Pred vama su sjajne mogućnosti ali vi ih ne koristite na najbolji način. Ne ulazite u raspravu sa onima od kojih zavisite. Dajete na znanje da vas nešto nervira i da želite da nešto uradite po svome. Okolina misli da terate inat. Pasivan stav donosi probleme tokom prepodnevnih sati jer vas mogu nadigrati oni koji su lošiji od vas u svako pogledu. To se odnosi samo na mlade, previše sigurne u sebe predstavnike vašeg znaka koji su se previše uživeli u ulogu potencijalnog pobednika. Pazite s kim stupate u finansijski aranžman.
Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   Nervozni ste i verovatno vam ništa ne polazi za rukom. Želite da se maksimalno potrudite oko novog posla ili želite da se istaknete ali vam nešto ne dozvoljava da se koncentrišete na posao onoliko koliko biste želeli. Trebalo bi da budete mnogo smireniji kada pristupate rešavanju važnih problema, naročito ako radite posao sa novcem. Možete dobiti povoljne vesti koje vas mogu prijatno iznenaditi jer očekujete da situacija krene nabolje ali ne tim tempom. Snaći ćete se u novom poslu u kome se od vas mnogo očekuje. Posvetite vreme prijateljima. Dobijte podršku od Vodolije koja zna šta je za vas najbolje.
Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   Posao vam predstavlja veliki stres, naročito ako ste iscrpljeni ili ako zahteva dobru koncentraciju i dobru fizičku kondiciju. Ne pokazujete koliko vas nervira situacija u kojoj se nalazite i koju ne možete da tako lako rešite. Ostajete pri svom stavu iako će vas jedan Lav, Jarac ili neka Škorpija ubediti da treba da se uključite u neke nove poslove o kojima možda niste razmišljali što bi značilo da odustanete od svog privobitnog plana. Verujete da možete da uđete u ekipu saradnika koja je već angažovana na projektu sa strancima i da im budete ravnoparavan saradnik. Dobijate poziv od jedne Vodolije ili Device.
Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   Potrebno vam je više podrške sa strane od onih sa kojima imate dobru saradnju. Moguće je da ćete planirati posao u domenu umetnosti za koji vam je potrebna finansijska podrška. Očekujete bezrezervnu podršku onih na koje računate. Želite da se dogovorite sa jednim Bikom oko novog posla ali vam ne polazi za rukom da se uklopite u sve njegove obaveze. Nemojte se previše nervirati ako budete predmet kritike, sami ste krivi za to. Nekome je veoma stalo da vam da na znanje da računa na vas ali da vi morate da se postavite odgovornije. Ako sarađujete sa Ovnom ili Škorpijom, nadate se podršci.
Detaljan opis horoskopskog znaka Lav   Dobijate poziv od nekog koga ste dobro poznavali i sa kim ste nekada zajedno radili moguće van vašeg mesta rođenja. Ako vam se bude dogodio nesvakidašnji susret može vam se dogoditi da budete prijatno iznenađeni reakcijom osoba na čiju podršku niste računali. Verujete da možete da ubedite Jarca da treba da bude mnogo popustljiviji. Verujete da će mlađi saradnici biti fer i da će vam pružiti potrebnu podršku kada je u pitanju saradnja sa strancima. Ako radite u medijima ili ako se bavite poslom zbog koga ste prisutni u javnosti, trebalo bi da budete mngo praktičniji i da ne dozvolite da vas bilo ko spreči da sprovedete u delo ono što želite.
Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   Naporan dan, naročito ako imate neke finansijske probleme i dileme. Nemojte pokušati da optužujete bilo koga za vaše dugove ili nerealizovane planove. Jarac vam je naklonjen i to vam daje na znanje na svaki način. Trudite se da mu vratite dobrotom na sve ono što čini za vas. Potrebno je da se maksimalno potrudite oko osobe sa kojom možete imati veoma dobru komunikaciju čak i ako vas kritikuje. Nekome je veoma stalo da vam se izvini a ne zna kako ćete vi to prihvatiti. Pripremite se za nov posao koji ćete uskoro započeti sa jednim prijateljem.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   Dan vam donosi nove poslovne ponude. Situacija u svetu biznisa nije jednostavna i moraćete, ako se bavite privatnim biznisom ili želite da ga započnete, da budete posebno oprezni u radu sa Ribama, Rakom ili Ovanom. Danas ste spremnim da uradite nešto po svojim impulsima a ne onako kako smatrate da je ispravno. Osećate potrebu da izrazite svoje stavove u društvu osobe za koju ste uvereni da bi mogao da vas razume i verovatno ćete biti u prilici da se lako adaptirate na neke nove uslove rada čak i ako vam niko ne garanture brze prihode. Mnogima imponuje druženje sa vama.
Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   Imate mogućnost obnove odnosa sa nekim sa kim ste se oduvek dobro razumeli. Imaćete priliku da se dokažete u radu sa jednim Lavom ili nekom Vodolijom. Pod pritiskom ste po pitanju finansija jer se mnogo toga ne odvija kako ste želeli i možete biti prilično konfuzni jer ste prilično neskromni ili nekooperativni. Uvereni ste da partner nije dovoljno iskren prema vama. Dobijate poziv za važan sastanak na kome se možete dogovoriti oko svih nedoumica koje vas u priličnoj meri opterećuju u poslednje vreme. Danas se podstiču vaše ambicije i želja za što bržim uspehom, posebno u radu sa strancima i u domenu nekretnina. Mogući dobici preko prijatelja.
Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac   Dan ne donosi lako rešenje problema za one koji su nervozni, razdražljivi ili planiraju nov posao. Optimista ste i pored trenutne situacija koja može biti prilično opterećujuća, naročito ako morate da radite van vašeg mesta ili pokušavatre da nađete nov posao. Neka Devica ili Bik su spremni da vam izađu u susret i da vam pomognu da rešite finansijski ili problem neke druge vrste. Potrebna vam je podrška ženskih saradnika ma kog pola da ste. U njih imate više poverenja. Dobro se slažete sa osobama koje donose konstruktivna rešenja. Mnogi u vas imaju veliko poverenje i potrudiće se da vam daju na znanje da računaju na vas.
Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   Osećate se prilično nesigurnim u pogledu posla od koga očekujete veliku zaradu ili ste nestrpljivi da vam neko javi da ste na pravom putu da ostvarite svoje ciljeve. Kontakti sa strancima pružaju velike mogućnosti za proširenje saradnje, posebno sa onima koji su vam već uputli poziv. Ako želite da započnete svoj privatni biznis potrebno je da budete bolje organizovani i da nađete one u koje možete da imate poverenje. Imate sjajne ideje ali možete biti suočeni sa preprekama ako budete obraćali pažnju na mišljenje Bika ili Vage. Bolje pitajte za mišljenje jednog Strelca koji radi sa strancima.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija   Dobre namere jednog Ovna ili Jarca za vas su sasvim dovoljan pokazatelj da će vam pružiti drugu šansu ili da će moći da vam se nađu pri ruci kod realizacije nekog novog projekta. Tražite dobre saradnike koji su spremni da ulože izvesnu sumu u nov projekat. Ne ulazite u neke nepotrebne razgovore sa Blizancima ili Devicom koje ne vode ničemu. Imate način da popravite odnos sa jednom Ribom ili sa Rakom. Oni pokušavaju da sa vama uspostave dobru komunikaciju ali vama kao da je bitno da im dokažete da ste u pravu. Trudite se da budete u dobroj kondiciji, a ne obraćate mnogo pažnje na vaš nervni sistem koji nije baš u sjajnom stanju.
Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   Želite da svima dokažete da ste u pravu i ćete verovatno biti spremni i na kompromis samo da bi se posao obavio kako treba ako vam pruže šansu. Što ste mlađi, to ste uporniji. Želite da se angažujete oko nečega što vam veoma bitno, moguće da se radi o poslu u domenu finansija. Dobro razmislite o ponudi za rad u medijima. Preterano energičnim stavom nećete postići mnogo u radu sa Ovnom ili nekim ko bi mogao da vam pomogne da svoje planove jednostavno realizujete. Budite spremni da se uključite aktivnije u neki posao sa Rakom ili Škorpijom od kojih inače dosta očekujete. Moguća vest o novcu.

Pogledajte svoj podznak!
U zavisnosti u kom ste mesecu rođeni, kliknite na sličicu za taj mesec i u tabeli na osnovu vašeg dana i sata rođenja pogledajte šta ste u podznaku. Tabelu brišete ponovnim klikom na nju.

Tabela podznaka za rođene u JanuaruTabela podznaka za rođene u FebruaruTabela podznaka za rođene u MartuTabela podznaka za rođene u ApriluTabela podznaka za rođene u MajuTabela podznaka za rođene u JunuTabela podznaka za rođene u JuluTabela podznaka za rođene u AugustuTabela podznaka za rođene u SeptembruTabela podznaka za rođene u OktobruTabela podznaka za rođene u NovembruTabela podznaka za rođene u Decembru
×



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana