Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Otkačeni Tekstovi - No 4

    Volite li da se smejete? Otkačeni, čudni, zanimljivi i do bola smešni tekstovi. E, baš svašta ima na ovom svetu! Znate da živite u 2016, zbrka na sudu, šta vam se sve može desiti na pustom ostrvu, zidari, hakersko rešenje problema bivše juge... Pogledajte ove smešne tekstove koji će vam izmamiti osmeh na licu. Smejte se što više, jer smeh je zdravlje...!

ZNAŠ DA ŽIVIŠ U 2022
. KAD...


Slučajno uneseš password u brojčanik mikrotalasne.
Nisi igrao soliter sa pravim kartama već godinama.
Imaš listu od 15 telefonskih brojeva kako bi dobio 3 člana svoje porodice.
Šalješ email osobi koja sedi za stolom do tebe.
Tvoj razlog zašto nisi u kontaktu sa familijom i prijateljima je taj što oni nemaju  email!
Parkirao si se u dvorištu vlastite kuće, uzimaš mobilni i zoveš da vidiš ima li     koga u kući da izađe i pomogne ti da izneseš namirnice iz auta!
Svaka reklama na tv-u ima web adresu u dnu ekrana.  8. Napuštanje kuće bez mobilnog aparata je razlog za paniku (koji nisi imao prvih 10, 20 ili 30 godina života) i razlog da se vratiš kući i uzmeš ga.
Ustaneš ujutro i ideš online čak pre ispijanja prve kafe.
Počinješ pokretati svoju glavu levo desno da se nasmeješ. : )
Čitaš ovo, klimaš glavom i smeješ se.
Još gore, tačno znaš kome ćeš proslediti ovu poruku!
Tako si zauzet da nisi primetio da nema stavke broj 9 na ovoj listi!
Sad si zastao i proveravaš da li stvarno nema stavke 9 na ovoj listi.

    SAD SE SMEJEŠ SAMOME SEBI !!!

ZBRKA NA SUDU

Čovek se našao pred sudom, na raspravi, povodom optužbe za delo teškog ubistva s predumišljajem (ubio je svoju ženu).
Sudija: Ovde se radi o teškom deliktu, krvavom ubistvu sa predumišljajem. Optuženi, pozivam vas da u cilju eventualnog ublažavanja vaše kazne, iznesete svoju odbranu i olakšavajuce okolnosti.
Optuženi: Bila je glupa... morao sam da je ubijem.
Sudija: To ne smatram olakšavajucom okolnošću. Ako ne želite da ostatak svoga života provedete iza rešetaka, morate naći nešto uverljivije.

Optuženi: Pa dobro, cenjeni sude, da ja ispričam kako je bilo. Živeli smo u jednoj zgradi. Iznad nas je živela porodica s dvoje dece. Bilo je to stvarno žalosno, deca su bila jako niska rastom. Sin od 12 godina je bio visok svega 80 cm, a onaj stariji, od 19 godina, svega 85 cm. Jedan dan, u razgovoru sa svojom ženom, kažem da je to stvarno tužno i da mi ih je žao. Da, reče žena, to su pravi pirineji.
- Mislila si pigmeji?
- Ne, pigmeji su ono što nam se nalazi pod kožom i zbog čega pocrnimo.
- To su pigmenti.
- Ne, pigment je bilo ono na čemu su stari Rimljani pisali.
- Pobogu ženo, to je bio pergament.
- Ne, pergament je kad neko pročita ili prikaže samo jedan deo nekog umetničkog dela.

Poštovani sude, verovatno pretpostavljate da više nisam imao volje da joj objašnjavam da se radi o fragmentu. Otišao sam na trosed, legao i počeo da čitam novine. Ubrzo, dođe moja žena, s knjigom u ruci, leže pored mene, otvori knjigu i poče da čita deo nekog teksta.

- Dušo, pogledaj ovo: \"Sunčana terasa od ručne torbe je učiteljica 15. makroa.\"

Uzeo sam knjigu, pogledao i rekao joj: Draga ženo, ovo je knjiga na francuskom jeziku i tu piše: \"La Marquise de Pompadour est la Maitresse de Louis XV\", a to znači da je markiza de Pompadur ljubavnica Luja XV. Ne, reče ona, to se mora doslovno prevoditi. \"La Marquise\" je sunčana terasa, \"Pompadour\" je ručna torba, \"La Maitresse\" je učiteljica, a \"Louis XV\" je 15. makro. Ja to sigurno dobro znam. Nisam ja džaba išla na časove francuskog jezika i još imala dodatne vežbe sa svojim legionarom.
- Misliš, sa lektorom?
- Ne, Lektor je jedan grčki junak.
- To je bio Hektor i bio je Trojanac.
- Ne, hektor je mera za površinu.
- Mera za površinu je hektar.
- Ne, hektar je božansko piće.
- Ženo, nektar je božansko piće.
- Nije, to je reka u južnoj Nemačkoj.
- Reka u južnoj Nemačkoj se zove Nekar.
- Ne znaš ti to, još kao mala sam pevala sa drugaricom duo o reci Nektar.
- Valjda je to bio duet?
- Ne, duet je kad igraju Sarajevo i moj Željo.
Poštovani sude, tada sam uzeo čekić i opalio je po glavi. Konačno je ućutala.
    Sudija: Optuženi se oslobađa. Ja bih nju već kod Hektora opalio čekićem po glavi.

ŠTA SE SVE MOŽE DESITI NA PUSTOM OSTRVU

Ako se zadese na pustom ostrvu:

dva Italijana i jedna Italijanka,
dva Francuza i jedna Francuskinja,
dva Nemca i jedna Nemica,
dva Grka i jedna Grkinja,
dva Engleza i jedna Engleskinja,
dva Srbina i jedna Srpkinja,
dva Eskima i jedna Laponka,
dva Japanca i jedna Japanka,
dva Kineza i jedna Kineskinja,
dva Hrvata i jedna Hrvatica,
dva Albanca i jedna Albanka,
dva Amerikanca i jedna Amerikanka,
dva Irca i jedna Irkinja,
jedan Jevrejin i dve Jevrejke.

    Mesec dana kasnije, na tom čarobnom pustom ostrvu, usred nigde, izdogađalo se štošta:

Jedan Italijan je ubio drugog Italijana zbog Italijanke.
Dva Francuza i Francuskinja su srećno živeli zajedno u menage a trois.
Dva Nemca su se striktno pridržavala nedeljnog rasporeda naizmeničnih  poseta  Nemici.
Dva Grka su se u međuvremenu zbližila i počela da spavaju zajedno, a Grkinja  im je čistila i kuvala nadajući se brodu iz Afrike ili Indije.
Dva Engleza su čekala trećeg Engleza da ih predstavi dami.
Dva Srbina i Srpkinja su se odmah politički angažovali. Njih troje su osnovali sedam političkih stranaka: dva Srbina i Srpkinja su osnovali Demokratsku stranku  Srbije u egzilu, Srpkinja je osnovala Kolo srpskih sestara u egzilu, dva Srbina su osnovala Srpsku demokratsku stranku u egzilu, jedan Srbin i Srpkinja su osnovali Srpsku demokratsku stranku za međunarodnu saradnju, drugi Srbin i  Srpkinja su osnovali Demokratku partiju Srbije za međunarodne odnose, jedan Srbin je osnovao Srpsku demokratsku stranku za prava čoveka i drugi Srbin je osnovao Demokratsku partiju Srbije za zaštitu ljudske sredine. Zbog danonoćnih političkih obaveza nisu imali vremena za druge aktivnosti.
Dva Eskima su dobro osmotrila beskrajni okean i Laponku. Zatim su odlučili da otplivaju.
Dva Japanca su poslala faks u Tokio tražeći dalja uputstva. Čekajući odgovor, u senci trešnje, Japanka se svakodnevno depilirala.
Dva Kineza su otvorila restoran, biljnu apoteku, diskont  pića, samoposlugu, praonicu i uspeli su naprave Kineskinji blizance, kako bi obezbedili neophodnu  radnu snagu za njihovu prodavnicu.
Dva Hrvata i Hrvatica su se dali u osnivanje ustanova i institucija: Hrvatski povijesni institut, Hrvatska akademija za povijest Hrvata i Hrvatske u progonstvu, Hrvatski ured za prikupljanje znanstvenih istraživanja o tisućgodišnjoj nazočnosti Hrvata u tim krajevima, Hrvatska akademija za znanstvenu povijest izvornog hrvatskog jezika u progonstvu, Hrvatska katedra  za znanstveno proučavanje izvornog hrvatskog spisateljstva u progonstvu, Hrvatsko sveučilište za znanstvenu arheologiju Hrvata i Hrvatske u progonstvu, Matica Hrvatske u  progonstvu za odnose sa maticom Hrvatskom.
Albanka je nosila četvorke. Albanci su u šumi osnovali kamp za vojne vežbe u cilju zaštite od velikosrpske hegemonije. U pauzama su prikupljali materijal za Albansku enciklopediju o Albancima kroz vekove na pustim ostrvima.
Dva Amerikanca su prvo ozbiljno razmišljala o prednostima samoubistva, jer se Amerikanka neprekidno bavila svojim telom, izlagala pravu prirodu feminizma, sa  osvrtom na tzv. ravnopravnost polova, prepričavala seanse kod svog    psihoterapeuta, govorila o potrebi ispunjenja i ostvarenja, prisećala se svog poslednjeg dečka koji je uvazavao njeno mišljenje i koji se prema njoj ophodio lepše nego njih dvojica, o podeli kućnih poslova, posebno se osvrnula na odnos sa majkom koji je mnogo uznapredovao, dotakla je i poresku politiku, kao i vremenske prilike (englesko poreklo). Onda su momci osnovali obaveštajnu službu.
Dva Irca su otvorila podrum pića i počela da piju viski od kokosa. Pošto se od tada ne trezne, Englezima nije bilo teško da ih ubede da su zapravo Irci podelili  ostrvo na Severno i Južno. Od muke i Irkinja je počela da drinka.
Jedan Jevrejin i dve Jevrejke su sve učinili da ispune Božju zapovest: 'Množite se i napunite zemlju.' Prvi dan Jevrejin je osnovao berzu, drugi dan banku, treći dan supermarket, četvrti dan putničku agenciju, peti dan filmski studio, šesti dan Jevrejsku konferenciju za zaštitu Jevreja u rasejanju, sedmi dan je odmarao sa dve Jevrejke i razmišljao kako će jednog dana, po povratku u 'Obećanu zemlju', dati prilog za sinagogu.
Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu