Ponuda Tema

Potražnja Poslova


   Ukoliko tražite posao, želite da se zaposlite i želite da poslodavci vide vašu ponudu i vaše kvalifikacije, postavite vaš oglas ovde. Jedini mali oglasi na Internetu gde vam ne treba nikakva registracija! Jednostavno, unesite oglas sa slikama i videom!

Ime: Penkica
Telefon: 0604430927
Država:
Datum: 05.04.2022.
PROFESIONALNI FIZIOTERAPEUT trazi posao u Beogradu Imam dugogodisnje iskustvo za masaže i potreban mi je posao u salonu na neodređeno vreme. Tel: 060/44 30 927. Penkica, Beograd.
Ime: Tanja Milosavljević
Telefon: 0656241069
Država:
Datum: 25.02.2022.
U potrazi sam za administrativno-sekretarskim poslovima (sekretar, asistent, administrator)u Novom Sadu. Posao potreban zbog preseljenja. Bogato radno iskustvo (govorna i pisana komunikacija organizacija , planiranje, postavljanje i definisanje ciljeva organizacija sastanaka, priprema reklama, pisanje saopstenja, delimicno poznajem knjigovodstvo. Asertivno ponasanje i prilagodljivost zadacima, okruzenju i timu. Spremna na odsutnost zbog posla (putovanja).

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA