Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Poslovni Oglasi - Ponuda Poslova

   Ukoliko ste poslodavac, ako tražite radnike i imate slobodna radna mesta, postavite ovde vaš oglas, sa slikom i videom. Jedini mali oglasi na Internetu gde vam ne treba nikakva registracija! Jednostavno, unesite oglas sa slikama i videom!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Ime: Fast Food Ranch
Telefon: ☎ 0692143071
Država:
Datum: 17.04.2024.
Potreban pomoćni radnik i radnik za šalterom u razradjenom restoranu brze hrane. Odlični uslovi. Više informacija možete dobiti na tel.: 0692143071. Fast Food Ranch. Ečka.
Ime: ID Company
Telefon: 064/05-00-709
Država:
Datum: 03.04.2024.
Potrebna sekretarica asistent. ID Company iz Beograda, TC Vidikovac, potražuje radnica za poslove poslovne sekretarice asistenta. Potrebno dobrim znanje rada u Microsoft Office ( word, excel, outlook). Posao je stalni sa punim radnim vremenom i administrativnog tipa sa dosta organizacije i evidentiranja zato je neophodno dobro znanje rada na računaru. Godine i iskustvo nisu uslov, uvođenje u posao i obuka je obezbeđena za kandidata kog primimo, primanja su redovna mesečna i odlična a kreću se u zavisnosti od urađenog obima posla detaljnije na samom razgovoru. Ukoliko ste vredni, radni, pošteni, poslušni, posvećeni poslu, slobodno se javite i zakažite razgovor za posao. Pozivom zakazujete termin za razgovor na kom će vam svi detalji vezani za posao biti dati. Na oglas možete aplicirati i slanjem svoje biografije na navedeni mejl, nakon čega će vas kontaktiati naš operater i zakazati termin razgovora.
Kontakt telefon : 064/ 05 - 007 - 09
Kontakt mail: id.company.rs@gmail.com
Sajt: http://www.idcompany.rs/
Ime: ID Company
Telefon: 064/05-00-709
Država:
Datum: 03.04.2024.
ID Company iz Beograda, TC Vidikovac, potražuje više radnica za poslove operatera u call centru sa dobrim znanjem rada u Microsoft Office ( word, excel, outlook). Posao je stalni sa punim radnim vremenom i administrativnog tipa sa dosta evidentiranja dolaznih i odlaznih poziva zato je neophodno dobro znanje rada na računaru. Godine i iskustvo nisu uslov, uvođenje u posao i obuka je obezbeđena, primanja su redovna i dobra a kreću se u zavisnosti od zakazanog i urađenog obima posla detaljnije na samom razgovoru. Ukoliko ste vredni, radni, pošteni, poslušni, posvećeni poslu, slobodno se javite i zakažite razgovor za posao. Pozivom zakazujete termin za razgovor na kom će vam svi detalji vezani za posao biti dati.
Kontakt telefon : 064/05-007-09
Kontakt mail: id.company.rs@gmail.com
Sajt: http://www.idcompany.rs/
Ime: ID Company
Telefon: 064/05-00-709
Država:
Datum: 03.04.2024.
Tekst oglasa: ID Company iz Beograda, TC Vidikovac, potražuje više radnica za poslove čišćenja i održavanja prostora. Prostori koje radnice mogu da rade i da biraju su :
- Čišćenje zgrada ( ulaza, stepeništa, lifta )
- Čišćenje stanova ( useljenih, posle renoviranja, posle gradnje za useljenje )
- Čišćenje firmi ( jedne firme ili više firmi )
Poslovi se obavljaju na teritoriji grada Beograda, posao je stalan sa punim radnim vremenom i redovnim primanjima. Godine i iskustvo nisu uslov, uvođenje u posao i obuka je obezbeđena, primanja se kreću u zavisnosti od prostora koji čistite, radnog vremena i samog obima posla. Pozivom zakazujete termin za razgovor na kom će vam svi detalji vezani za posao biti dati.
Kontakt telefon : 064/05-007-09
Kontakt mail: id.company.rs@gmail.com
Sajt: http://www.idcompany.rs/
Ime: ID Company
Telefon: 064/05-00-709
Država:
Datum: 03.04.2024.
ID Company iz Beograda, TC Vidikovac, potražuje više radnica za poziciju kontrolora sa B kategorijom za poslove razvoza i kontrole urađenog posla radnica. Razvozi i kontrole se obavljaju na teritoriji grada Beograda sa našim vozilom i unapred definisanim planom. Potrebne su vredne i poslušne osobe, godine i iskustvo nisu uslov jer uvođenje u posao i obuka je obezbeđena. Za poziciju je potrebna B kategorija, da ste aktivan vozač i da dobro poznajete teritoriju grada. Posao je stalan sa punim radnim vremenom, redovnim i dobrim primanjima koja mogu da budu nekad i veća u zavisnosti od samog obima urađenog posla. Pozivom zakazujete termin za razgovor na kom će vam svi detalji vezani za posao biti dati. Kontakt telefon : 064/05-007-09
Kontakt mail: id.company.rs@gmail.com
Sajt: http://www.idcompany.rs/
Ime: Agency Brilliant
Telefon: 065/63-06-400
Država:
Datum: 02.04.2024.
Agenciji za čišćenje iz Beograda - Banovo brdo, potrebne radnice za poslove čišćenja ( stanova, kuća, nameštaja, podova i vozila ). Potrebne su vredne i pouzdane radnice, godine i iskustvo nisu uslov, obuka i uvođenje za navedene poslove čišćenja je obezbeđena. Posao se obavlja u sedištu Agencije i na terenu uz naš prevoz, opremu i sav neophodan materijal za rad. Nudimo punu podršku, stalan posao, redovna primanja, mogućnost obuke i napredovanja, privremenog smeštaja za radnice koje žele da rade a nisu iz Beograda. Mesečna primanja su 40-50-60-70-80-90.000 u zavisnosti od radnih dana, vremena rada i obima urađenog posla. Zakažite razgovor za posao na navedeni broj telefona pozivom ili porukom u intervalu od 08:00h do 20:00h : 065/630-6400.
mail : cv.biografija@gmail.com
sajt : www.agencybrilliant.com
Ime: Agency Brilliant
Telefon: 065/63-06-400
Država:
Datum: 02.04.2024.
Agenciji za čišćenje iz Beograda - Banovo brdo, potrebno 5 spremačica za poslove redovnog čišćenja i održavanja ( firmi, kancelarija, restorana, magacina, tržnih centara ). Potrebne su vredne i pouzdane radnice, godine i iskustvo nisu uslov, obuka ili uvođenje za navedene poslove čišćenja je obezbeđena. Posao se obavlja na teritoriji grada Beograda u poslovnom prostoru koji čistite i održavate uz našu opremu i sav neophodan materijal za rad. Nudimo punu podršku, stalan posao, redovna primanja, mogućnost obuke i napredovanja. Mesečna primanja su od 36.000 do 54.000 u zavisnosti od radnih dana, vremena rada i obima urađenog posla. Zakažite razgovor za posao ne navedeni broj telefona pozivom ili porukom u intervalu od 08:00h do 20:00h : 065/630-6400.
Kontakt mail: cv.biografija@gmail.com
Link : https://agencybrilliant.com/index.php/kontakt
Ime: Agency Brilliant
Telefon: 065/63-06-400
Država:
Datum: 02.04.2024.
Agenciji za čišćenje i održavanje prostora iz Beograda - Banovo brdo, potrebne odgovorne, vredne i pouzdane radnice za poziciju operatera u call centru. Potrebna su za poziciju dobra znanja:
- korišćenja anroid telefona viber-a,
- rada na računaru u word-u, excel-u,
- pregledanje, kucanje i slanje mail-ova,
- rada na internet pretraživaču
Navedena znanja su potrebna kao propratne stavke za pozivanje, primanje, zakazivanje i evidentiranje poziva radi ostvarivanja što većeg broja zakazanih termina usluga na mesečnom nivou. Godine i iskustvo nisu uslov, potrebna je vaša prijatna komunikacija, organizovanost i predanost dužnostima kao i želja za što većim i boljim rezultatima. Nudimo punu podršku i stalan posao, redovna primanja, mogućnost obuke i napredovanja. Mesečna primanja su odlična, redovna a dogovaraju se na samom razgovoru za posao i zavise od radnih dana, vremena rada i obima urađenog posla. Zakažite razgovor za posao na navedeni broj telefona pozivom ili porukom u intervalu od 08:00h do 20:00h : 065/630-6400.
mail : cv.biografija@gmail.com
sajt : http://www.agencybrilliant.com
Ime: Agency Brilliant
Telefon: 065/63-06-400
Država:
Datum: 02.04.2024.
Agenciji za čišćenje i održavanje prostora iz Beograda - Banovo brdo, potrebne odgovorne, vrendne i pouzdane radnice za poslove razvoza radnica i kontrole obavljenog posla na teritoriji grada. Potrebno za navedenu poziciju:
- B kategorija, aktivni vozaci minimum 10 godina,
- Dobro poznavanje delova grada Beograda
Godine i iskustvo nisu uslov, obuka i uvođenje za navedenu poziciju je obezbeđena. Posao se obavlja uz obezbeđeno naše vozilo za razvoz, opremu i sav neophodan materijal za rad. Nudimo punu podršku i stalan posao, redovna mesečna primanja, mogućnost obuke i napredovanja. Mesečna primanja su dobra i redovna a definišu na razgovoru u zavisnosti od radnih dana, vremena rada i obima urađenog posla. Zakažite razgovor za posao na navedeni broj telefona pozivom ili porukom u intervalu od 08:00h do 20:00h: 065 /630-6400.
mail : cv.biografija@gmail.com
sajt : http://www.agencybrilliant.com
Ime: Poslodavac
Telefon: 065/22-07-120
Država:
Datum: 21.03.2024.
Bull Burger timu je potrebno pojačanje u kuhinji za pripremu burgera. Vojislava Ilica 20, BG. Za više informacija pozovite na 065-2207120. Vaš Bull Burger.
Ime: Poslodavac
Telefon: 064/81-41-870
Država:
Datum: 14.03.2024.
Usled proširenja proizvodnih kapaciteta kompaniji Trivit Beograd potrebni radnici u pekari sa i bez iskustva. Opcija za rad u dnevnoj i noćnoj smeni. Smene organizovane tako da se dva dana radi a dva dana odmara. Kontak tel 064 814 1870.
email: caca.crnomarkovic@trivitgroup.com
'Trivit' DOO, Beograd, Milana Ristanovica br. 5, Železnik.
Ime: International Quick Sevice Group
Telefon: 065/94-59-002
Država:
Datum: 13.03.2024.
Kompanija "International Quick Service Group" d.o.o. je specijalizovana za selekciju i doradu oštećenih delova u industriji i za pružanje podrške u proizvodnim procesima. U ovom trenutku imamo potrebu za većim brojem izvršilaca na poziciji operatera u proizvodnji delova za auto-industriju u Novom Sadu, a pored samog Novog Sada i okoline, tražimo i kandidate iz Kaća, Rume, Stare Pazove i Inđije. Osnovna zaduženja i odgovornosti ove pozicije su :
- Obavlja poslove na automatizovanim i poluautomatizovanim uređajima u svom radnom okruženju prema uputstvima za rad definisanim za tu opremu.
- Obavlja operacije zamene u proizvodnoj liniji.
- Popravlja greške u opremi u svom radnom području.
- Obavlja poslove na obezbeđivanju potrebnih komponenti u proizvodnoj liniji.
- Obavlja poslove pakovanja proizvoda.
- Učestvuje u čišćenju i organizovanju aktivnosti u svom radnom prostoru.
- Učestvuje u procesu poboljšanja u svom radnom području.
- Obavlja poslove vizuelog pregleda.
Profil kandidata :
- Poželjno iskustvo na istim ili sličnim poslovima ;
- Minimum srednja stručna sprema III stepena ;
- Dobre fizičke i motoričke sposobnosti ;
- Pouzdanost i odgovornost ;
- Želja za učenjem ;
- Spremnost za rad u tri smene ;
- Visoka motivacija.
Nudimo :
- Mogućnost za sticanje profesionalnog iskustva i ličnog razvoja ;
- Kompetitivne uslove rada ;
- Rad u izazovnom okruženju auto-industrije ;
- Trening program u skladu sa definisanim standardima ;
- Prijatno radno okruženje ;
Molimo da svoju prijavu sa radnom biografijom pošaljete na office@iqs-group.eu, a za više informacija možete pozvati broj 0659459002.
Ime: Nenad Jovicic
Telefon: ☎ 062/45-89-34
Država:
Datum: 07.03.2024.
Potrebno više radnica za čišćenje stanova na teritorija grada Beograda, godine i iskustvo nisu uslov, obezbeđena obuka i prevoz, stalan posao, puno radno vreme, redovna i mesečna primanja minimalna 60000.
Ime: Nenad Jovicic
Telefon: ☎ 062/45-89-34
Država:
Datum: 07.03.2024.
Potrebno više spremačica-higijeničarki za održavanje poslovnih prostora na teritorji Beograda, godine i iskustvo nisu uslov, obezbeđena obuka, stalan posao, definisano radno vreme, redovna i mesečna primanja minimalna 50000.
Ime: Nenad Jovicic
Telefon: ☎ 062/45-89-34
Država:
Datum: 07.03.2024.
Potrebno više radnica za čišćenje kola na Banovom brdu, godine i iskustvo nisu uslov, obezbeđena obuka, stalan posao, puno radno vreme, redovna i mesečna primanja minimalna 50000.
Ime: Poslodavac
Telefon: 063/77-64-806
Država:
Datum: 27.02.2024.
Pekari Jovanovic potreban pekar za hleb i puter. Beograd, PEKARA JOVANOVIĆ DOO. Tel 063-7764806.
Ime: Poslodavac
Telefon: 063/38-82-45
Država:
Datum: 27.02.2024.
Građevinsko zanatskoj zadruzi Adaptacija tim potrebna radnica za poslove domaćice. Prijave slati na mail adresu: hitne.adaptacija@gmail.com
Informacije na telefon radnim danima od 8-15 h: 063388245.
Ime: ID Company
Telefon: 067/78-06-779
Država:
Datum: 27.02.2024.
Čišćenje stambenih i poslovnih prostora uz profesionalnu opremu i sredstva za 6 sati rada 4320 rsd. Trajanje usluge zavisi od stepenja zaprljanja ali može da se naravno produži uz doplatu. Navedena cena nije za prostore koji su zapušteni ili nakon krečenja, poplave i požara. Uslugu se izvršava na teritoriji grada Beograda sa unapred dogovorenim terminu sa našim call centrom. Da vaš prostor bude čist i zdrav, slobodno pozovite i zakažite termin. Mail : id.company.rs@gmail.com
Telefon : 067-780-6779
Sajt : idcompany.rs
Ime: ID Company
Telefon: 067/78-06-779
Država:
Datum: 27.02.2024.
Agencija za čišćenje pruža usluge nakon parcijalne ili kompletne adaptacije prostora, bez obzira da li je u pitanju stambeni ili poslovni prostor. Za sve informacije možete nam se obratiti putem telefona bilo koji dan u nedelji od 9h do 19h, rado ćemo Vas upoznati sa detaljima usluge koja Vam je potrebna. Pored navedenog broja možete nam se obratiti i putem navedenog maila a možete posetiti i naš sajt www.idcompany.rs
Takođe sva pitanja možete proslediti i naš mejl, pa će vas naš operater kontaktirati. Unapred hvala na poverenju i svako dobro!
Mail : id.company.rs@gmail.com
Telefon : 067-780-6779
Sajt : idcompany.rs
Ime: ID Company
Telefon: 067/78-06-779
Država:
Datum: 27.02.2024.
Agencija za čišćenje ID company pruža usluge mašinskog čišćenja tvrdog poda, bez obzira da li je u pitanju stambeni ili poslovni prostor. Za sve informacije možete nam se obratiti putem telefona bilo koji dan u nedelji od 9h do 19h, rado ćemo Vas upoznati sa detaljima usluge koje pružamo. Pored navedenog broja možete nam se obratiti i putem navedenog maila ili posetiti naš sajt www.idcompany.rs
Takođe sva pitanja možete proslediti i naš mejl, pa će vas naš operater kontaktirati. Unapred hvala na poverenju i svako dobro!
Mail : id.company.rs@gmail.com
Telefon : 067-780-6779
Sajt : idcompany.rs
Ime: Ivica
Telefon: ☎ 060/19-83-153
Država:
Datum: 25.02.2024.
Reklama za vaš posao. Reklamiram vašu firmu, lokal ili radnju na svim društvenim mrežama, znači Fejsbuk, Twiter, You tube, Instagram i drugim. Postavljam vašu firmu, lokal ili radnju na Guglu. E-mail marketing (1-mesečno, 12 puta godišnje), preko 5 miliona e-mailova. Reklama na naša 2 dobro posećena portala. Neograničen broj fotografija i video prezentacija. Povećajte vaš obim prometa i zarade. Telefon za kontakt 060/198-31-53. E-mail ivica.biznisgroup@gmail.com
Ime: Nenad Jovicic
Telefon: 067/77-08-999
Država:
Datum: 20.02.2024.
Potrebne su vredne, poslušne i poštene radnice koje imaju fokus na posao i žele uvek da ostvare što bolji rezultat, dobru zaradu i da mogu da napreduju a kojima nije bitno radno vreme i lokacija rada. Potrebne su radnice za organizaciju komercijalne prodaje proizvoda iz kancelarije i na terenu. U pitanju su dve pozicije:
1. Administrativni komercijalista za rad u kancelariji – za pozivanje i prodaju proizvoda putem telefona i obradu porudžbuna putem interneta
2. Agent komercijale prodaje za rad na terenu – za prezentovanje i prodaju proizvoda na terenu na području grada Beograda i po dogovoru za šire
Nudimo punu podršku kroz obuku i rad, redovna i mesečna primanja + bonusi %, koja zavise od obima urađenog posla. Svi zainteresovani mogu zakazati termin razgovora za posao putem poziva ili slanjem poruke na navedeni broj telefona. 067 77 08 999.
Ime: Poslodavac
Telefon: 063/11-14-282
Država:
Datum: 19.02.2024.
Restoranu u otvaranju na Zvezdari u ulici Milana Rakica potreban PIZZA MAJSTOR. Zaduzenja:
- pravljenje testa,
- priprema namirnica,
- priprema pizza,
- odrzavanje higijene radnog prostora,
Uslovi:
- rad u smenama po 8 casova,
- prijava,
- redovna primanja po dogovoru.
Prijave slati na: info@cleanup.rs ili pozvati na 063/111 4282.
Ime: Agency Brilliant
Telefon: 067/78-06-778
Država:
Datum: 09.02.2024.
Detaljno spoljašnje i unutrašnje ručno čišćenje putničkih kola ( sa dubinskim čišćenjem prednjih i zadnjih sedišta ) uz profesionalnu opremu i sredstvima koja su pH neutralna i na bazi bilja. Trajanje usluge zavisi od stepenja zaprljanja kola ali ne može da traje duže od 4 sata. Uslugu se izvršava u našem prostoru koji se nalazi na Banovom brdu. Da vaša kola budu čista i zdrava, pozovite i zakažite termin za čišćenje vaših kola. Telefon : 067-780-6778. Sajt: agencybrilliant.com
Ime: Agency Brilliant
Telefon: 067/78-06-778
Država:
Datum: 09.02.2024.
Dubinsko čišćenje nameštaja od mebla uz profesionalnu opremu i sredstva koja su pH neutralna. Definisana cena 3600 rsd predstavlja dubinsko čišćenje šest sednih mesta ( parametar za jedno sedno mesto je jedna fotelja, tako da tri sedna mesta mogu da budu dvosed i jedna fotelja ili jedan trosed ). Trajanje usluge zavisi od stepenja zaprljanja nameštaja ali ne može da traje duže od 4 sata za šest sednih mesta. Uslugu se izvršava u vašem prostoru sa unapred dogovorenim terminom usluge sa našim call centrom. Pokrivamo celu teritoriji grada Beograda. Da vaš nameštaj bude čist i zdrav,pozovite i zakažite termin za čišćenje nameštaja. Telefon : 067-780-6778. Sajt: agencybrilliant.com




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Mali OglasiMali Oglasi - Postavljanje i Kategorije
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana