Ponuda Tema

Novi Svetski Poredak - 1


   Strava svetske vlasti i sve oko njih! Novi svetski poredak - New World Order, jeste zavera koja se odnosi na plan moćne i tajanstvene organizacije. Najčešće se odnosi na iluminate i na kovanje zavere prema konačnoj svetskoj dominaciji preko autonomne svetske vlade, koja će zameniti suverenost država i doneti drukčiju deobu vlasti u borbi za svetsku vlast. U novom svetskom poretku, mnogi značajni događaji su prouzrokvani od strane vrlo moćne organizacije. U ovom slučaju, istorijski i tekući događaji mogu se još razumeti kao aktuelna zavera u vladavini svetom, koja se ostvaruje preko kombinacije politike, finansija, socijalnog inženjeringa, kontrole uma i propagande kulture straha.

 ŠOK ZA SVET: SAD I EVROPA POČELI TAJNO MIKROČIPOVANJE DECE
    Postoji tehnologija pomoću koje se trenutno stvara Novi svetski poredak! Bivša ministarka zdravlja u Finskoj poznata je po celom svetu jer je sistematski raskrinkavala planove elite protiv čovečanstva.
Poslednjih godina otvoreno je govorila o mikročipiranju čovečanstva, koje je o po njoj počelo, ali i o kontroli uma koja se prema njenim insajderskim saznanjima naveliko počela upotrebaljavati. Čim je počela glasno govoriti, Klid je naglo obolela od raka koji se ubrzano širio po njenom telu i naposletku je umrla ove godine. Pre smrti uporno je ponavljala kako je otrovana te da 'elita' čini sve kako bi je ubili. Ona i njena porodica tvrdili su da je Kline namerno otrovana kako bi bila ućutkana.
    Dva meseca nakon njene smrti svi njeni prijatelji i porodica i dalje sumnjaju na kontrolu uma i ubistvo lekarke i naučnice koja je tako hrabro raskrinkavala istinu.  U američkim medijima naveliko o tome bruji, a promocija mikročipovanja čovečanstva krenula je i preko mejnstrip medija koji o mikročipovima pišu sve najbolje kao da je reč o nekom poslednjem modnom kriku, a ne o zverskoj tehnologiji koja će se ugrađivati ljudima pod kožu u svrhu potpune kontrole i manipulacije.
    Pre smrti Klid, finski časopis , kojeg čitaju lekari i naučnici, naveo je kako nema još puno vremena do trenutka kada će doći do uvođenja vojne medicine i tehnologije kontrole uma, koji će eliminisati svaki vid slobode u budućnosti čovečanstva.
    Jeste li spremni na obustavu privatnosti i robotiziranje ljudske vrste, nakon čega više nikada nećete moći da uživaju nasamo sa svojim mislima? Jeste li spremni da živite u svetu u kojem će svaka novorođena beba biti mikročipovana? Jeste li spremni na to da se svaki vaš korak prati, beleži i čuva u bazi podataka? Iako zvuči nemoguće, upravo će se to dogoditi. 'Postoji tehnologija pomoću koje će se stvoriti totalitarni Novi svetski poredak', napisala je Rauni Lina Lukanen Kilde, bivša ministarka zdravlja u Finskoj pre nego što je ubijena.
     'U toku je razvoj tajnih neuroloških sistema komunikacije koji će zameniti nezavisno razmišljanje i uspostaviti kontrolu nad društvenom i političkom aktivnošću radi privatnih i vojnih interesa, rekla je ona.
    Kada naše moždane funkcije budu povezane sa superračunarima putem radioimplantata i mikročipova, biće prekasno za delovanje. Ova se pretnja može sprečiti samo edukovanjem javnosti putem dostupne literature o biotelemetriji i informacijama koje se razmenjuju na međunarodnim kongresima.
    U svom članku pod naslovom 'Mikročipovi, kontrola uma i kibernetika', dr Kilde tvrdi da je SAD glavni i odgovoran za tajnu primenu ove elektronske opreme i oružja koja se, kako je tvrdila Klid, već počela primenjivati na novorođenčadi širom sveta. Dr. Kilde je dodala da mediji zataškavaju pravu nameru iza ovog mikročipiranja, naglašavajući da se savršeni sajber vojnik može stvoriti pomoću sofisticirane opreme i oružja koja se koriste u određenim NATO državama još od osamdesetih godina.

 ŠEMA PO KOJOJ CENTRI MOĆI MENJAJU SUDBINE DRŽAVA
     Analizirajući zbivanja u savremenom svetu, politikolozi su prepoznali i objavili šemu po kojoj centri moći menjaju sudbine čitavih država i stvaraju nov svetski poredak.

1. Uzmi jednu državu koju želiš za svoj cilj – i nazovi je kriminalnom državom.

2. Podržavaj lokalne teroriste (u toj istoj državi državi) i govori o njima kao o 'borcima za slobodu'.

3. Napravi maksimalnu štetu među civilnim stanovništvom – i zahtevaj što pre međunarodne sankcije i međunarodne snage za intervenciju!

4. Kritikuj izbore u toj državi i zahtevaj kontrolu nad njima. Govori da ti izbori nisu slobodni, da su lažirani i da je tamošnja vlada diktatorska.

5. Širi ciljane laži – to se naziva 'međunarodni medijski odjek'.

6. Konačno umarširaj u tu državu i uspostavi kontrolu nad njom – nazovi to 'mirovna misija', 'oslobađanje' ili 'humanitarna intervencija'.

7. Iznesi sve resurse te države i prisvoj ih – nazovi to 'stranim investicijama' i 'obnavljanjem' (te iste države).

    Ovako je još jedna država 'oslobođena' i 'demokratizovana'. A sada ponavljaj ovaj postupak toliko često dok sve države koje se suprotstavljaju 'poslušnosti' ne budu 'oslobođene'. Pritom ne treba voditi računa o ljudskim životima (osim o vlastitim), a za propagiranje svog dobročinstva i 'istinitog' izveštavanja treba obilno koristiti medije. Kada je misija obavljena, okončaš ovu misiju, pa staviš celo svetsko stanovništvo pred izbor: ili ćutite ili ćete doživeti 'sudbinu terorista'.
    Sada su mir, sloboda i ultimativna sposobnost delovanja za slobodno imenovane članove jedne svetske vlade privedene kraju – 'za dobrobit celog čovečanstva'.

   RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA