Naslovni baner
Ponuda Tema

Meme Posteri i Ostale Provale - No 3

TEORIJA O RAKIJI
    Krdo bizona može se kretati onom brzinom kojom se može kretatinajsporiji bizon, nikako brže od toga jer bi inače najsporiji bizon zaostao za krdom. Kad je krdo napadnuto, najslabiji ili najbolesniji bizoni su obično prvi na udaru i oni prvi stradaju jer se nalaze na kraju krda. To se zove prirodna selekcija, i ona je dobra za celo krdo bizona, jer se tako krdo rešava onih koji ga usporavaju u kretanju. Dakle, regularno ubijanje najslabijih članova krda je u principu dobra stvar za celo krdo.
    Na više-manje isti način, ljudski mozak je skup nervnih stanica, a kao celina funkcioniše onoliko brzo koliko najsporija stanica može funkcionisati. Svi znamo da preterana konzumacija alkohola uništava nervne stanice u mozgu. No, zbog bioloških razloga, alkohol prvo napada i uništava najsporije i najslabije stanice u mozgu. Na taj način, kontinuirana konzumacija rakije eliminiše najslabije karike u lancu prenosa informacije u mozgu, što čini mozak bržim i efektivnijim. Zato se čovek uvek oseća pametnijim nakon par čašica rakije.
PLAVUŠIN DNEVNIK
Urrraaa, dobila sam vozačku dozvolu

    Napokon mogu voziti svoj auto, bez da mi instruktor stalno ponavlja: Pazi! Pogrešan smer. Pazi pešak!... pazi ovo, pazi ono ili nesto slicno. Uopšte ne razumem kako sam ga podnosila dve godine, kakvo zanovetalo od čoveka prema meni ovako lepoj i nadasve pametnoj devojci! Ali, napokon sam im svima začepila usta.

8. Mart - Autoškola je priredila zabavu, jer sam položila vozački. Instruktori su bili stvarno ganuti. Jedan je čak rekao da će organizovati crkvenu misu za mene. Čini mi se da je jedan od njih imao suze u očima, a jedan je rekao da će se radi mene od sreće napiti. Jako ljubazni momci, ali nekako mi se čini da moja vozačka nije toliko bitna za toliko preterivanja.

12. Mart - Kupila sam svoj crveni automobil! Na žalost sam ga morala ostaviti u salonu da mi zamene zadnji blatobran, jer sam ubacila u rikverc umesto u prvu. Oni idioti usalonu umesto praznine iza auta, stavili veliki stakleni izlog, a ja šata ću, nemam prakse... tek jednu nedelju vozim.

14. Mart - I konačno, moj auto je tu! Bila sam tako zadovoljna da sam se odlučila još malo provozati. Verojatno su i drugi imali istu ideju, jer je iza mene odjednom bilo puno automobila. Trubili su kao ludi... verovatno je to bila svadbena kolona, pa sam im se i ja pridružila i smanjila brzinu sa 15 na 10 km na sat. Verovatno im se to svidelo, jer su počeli još jače trubiti, a čule su se i prave ovacije iz njihovim automobila.

22. Mart - Moje komšije su bas super. Napisali su veliki natpis PAZI KOMŠINICA MANEVRIŠE! i dali su mi najveće mesto za parkiranje mesto, a deci su zabranili da se igraju dok ja ne parkiram. Pretpostavljam, samo zato kako mi ne bi smetali. Kako su to dobri ljudi, obožavam ih, kao i oni mene.
30. Mart - Drugi vozači oko mene stalno trube, mašu mi i pokazuju nekakve znakove. Mislim da je to vrlo ljubazno, ali je opasno. Neki tip mi je nešto govorio, ali ga nisam razumela, jer nisam našla dugme za otvaranje prozora, pa sam umalo pogodila pešaka. Dobro je da sam vozila svojom standardnom brzinom - 15 na sat.
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
10. April - Malo su čudni ti vozači. Ne samo da stalno mašu, nego stalno i viču. Nikako da saznam što hoće, jer još uvek nisam našla to dugme za otvaranje prozora. Možda mi žele dati nekakve korisne informacije? Mislim da je tako, jer sam čula jednog kada je rekao: Idi kući, idi! Neverovatno! Kako je znao da upravo vozim kući!? Kad nađem dugme za otvaranje prozora, biće mi malo jasnije šta mi to uporno pokušavaju reći.

19. April - Noću je grad vrlo slabo osvetljen. Danas sam prvi put izašla van noću, pa sam morala stalno imati upaljena duga svetla da bih uopšte nešto videla. Izgleda da su se i ostali vozači, koji su vozili u susret, slagali sa mnom, jer su i oni odmah palili duga svetla. Jedino što ne razumem, zašto su i trubili!? Možda da prestraše pa poteraju pse ili mačke s ceste? Kakvi čudaci !!!

26. April - Danas sam imala saobraćajnu nesreću. Ušla sam na rotirajući krug (kružni tok), a kako je bilo puno automobila - nisam sklona preterivanju, ali bilo ih je najmanje četiri - nikako nisam mogla izići. Kružila sam i kružila, tražila mogućnost za izlazak. Od kruženja mi se tako zavrtelo u glavi da sam udarila u spomenik na sredini te rotiraljke. Stvarno bi morali ograničiti voznju u ovom rotoru na samo jedan automobil!

3. Maj - Nesreća me drži i drži. Danas sam išla po auto u garažu, a kad sam izlazila na cestu, promašila sam pedalu te pritisnula gas umesto kočnice. Pogodila sam prolazeći auto te mu razbila celu desnu stranu. To je bila čista slučajnost da sam udarila upravo mog instruktora vožnje. Dobar čovek, posve neupitno. Ja sam stalno ponavljala da sam ja kriva, ali on je neprestano ponavljao držeći se za glavu: Oprosti mi Bože, molim te! Oprosti mi Bože, molim te!

NOVI ŽANR KOD NARODNJAKA: SAJBER FOLK
Ime pesme: SINOĆ SAM TE GUGLO

Sinoć sam te guglo,
tražio po fejsu
twitao ti majku,
kliko po majspejsu
Čito komentare
nepoznatih ljudi,
Ko se s giikom petlja,
pravo mu i budi!
Milo gledam heder i na blogu entry
u arhivu dane kad smo bili sretny

Ali ti si autooooooooooor
i ja nemam praaavaaaaaaaaaa.
Sve o nama svijetuuuuuuuuuuuu
rekla si na netuuuuuuuuuuuuuu!

Slike si na fliker,
okačila ziher
ja više ne mooooguuuuuuuuuuuu
čitat to na bloooguuuuuuuuuuu

Neću forum!
Ni jutjubaaa!
fućkam i taj!
Veb dva nulaaaaaaaa!

Da bar jednom!
Preko danaaaaaaaaaa!
Vidimo seeee!
Bez ekranaaaaa!
×

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA