vrh
Meni

Potražnja Poslova


Tražim Posao

   Ukoliko tražite posao postavite vaš besplatan oglas ovde kod nas. Unesite tražene podatke i vaš oglas će se posle pregleda naći među ostalim oglasima. Ukoliko niste iz Srbije, u tekstu oglasa naznačite odakle ste, radi postavljanje zastavice zemlje iz koje potičete. Molimo vas da šaljete samo ozbiljne oglase, jer svi oglasi se pre objavljivanja pregledaju.
   Neprimereni oglasi neće biti objavljeni. Vaše oglase možete da pošaljete popunjavajući formu koja se nalazi na linku ispod. Nadamo se da ćemo ovim barem malo pomoći svima u traženju odgovarajućeg posla. Vaš oglas će biti vidljiv 30 dana.

POGLEDAJTE I OSTALE REDOVNE OGLASE


 
  

Ime: Tanja Milosavljevic
Telefon: 0656241069
Država:
Datum: 09.01.2021.
Klik na sliku za veću
Zbog preseljenja tražim posao u administraciji (sekretarsko - administrativni poslovi, kancelarijsko poslovanje, asistent-saradnik...). Imam dugogodišnje uspešno radno iskustvo u oblastima knjigovodstva, saradnistva u poslovina sa nekretninama kao i u menadzerskim poslovima. Odlične komunikativne i organizacione sposobnosti, prezentacije, planiranje. Lojalna, odgovorna i precizna sam. Sposobna za samostalni i timski rad.
Ime: Filipovic Vesna
Telefon: 0601322264
Država:
Datum: 14.12.2020.
Kuvarica sa iskustvom trazi ozbiljan posao u restoranu grilu ili keteringu, samo ozbiljne ponude.
Ime: Marija Aleksic
Telefon: 0643649974
Država:
Datum: 07.12.2020.
Hitno potreban posao, radila bih bilo sta. Imam iskustvo kao konobarica. Zivim na Zvezdari, imam 38 godina. Vredna sam, komunikativna, postena. Samo ozbiljne ponude.

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
Povratak Na Vrh Strane
×