Naslovni baner
Ponuda Tema

Strelac u Horoskopu
2. Deo

   (23. Novembar - 21. Decembar) Otvoreni su, avanturisti i ne vole sputavanje... Vatren, strastan i iskren. Za vernost ne mari jer ni sam nije veran. U vezu nikada ne ulazi sa svim srcem, a zbog površnosti već kod prvog konflikta - beže. U ljubavi nisu izdržljivi. Oni su veseli, zabavni i znaju da naprave štimung. Spontano pričaju o svojim doživljajima i svaki put oduševljavaju prijatelje vedrinom duha.
STRELAC I LJUBAV

Idealan partner: Blizanci
Dobar brak sa: Vagom i Vodolijom
Erotska privlačnost sa: Ovan i Lav
Opreznost sa: Devicom i Ribama
Erogene zone:  Noge, butine i predeo ispod kolena

KLJUČ ZA USPEŠNO OSVAJANJE

ONA:
Njihova urođena gracioznost, duhovitost i šarm, dopunjeni izuzetno negovanom i vitkom figurom prava su poslastica za osvajače. Znaju da se prilagode igri koju muškarac vodi. Ne bi trebalo da pričaju o svojim bivšim ljubavnicima, jer njihovu iskrenost muškarci neće doživeti kao vrlinu.
ON:
Ne treba im ključ, njihova svestranost, urođeni šarm i zabavljački talenat lako ostvare svaki njihov cilj. Ipak, ne bi trebalo na prvom sastanku da izvode svoje šale, jer partnerka može pomisliti kako su neozbiljni i da im pobegne.

KAKVOG PARTNERA ŽELE

ONA:
Želi ambicioznog i preduzimljivog muškarca, koji će biti spreman da vesla sa njom u orahovoj ljusci po otvorenom uzburkanom moru. Trebalo bi da bude maštovit i da prati njene impulse ma kako bili rizični.
ON:
Želi damu, ljubavnicu, domaćicu koja će rado da ode sa njim na košarku, a posle da bude nežna i graciozna kada zajedno odu u posetu prijateljima. Mora da se oduševljava njihovim dosetkama, jer će u protivnom izgubiti privilegiju obožavane žene.

VI I OSTALI ZNACI U LJUBAVI

STRELAC I OVAN:
Evo dva tipa koje vezuje nepresušni entuzijazam i optimizam. Sve što rade, radiće punim srcem, sagorevajući za ideale. Idealan su i erotski spoj. Mogli bi da ostvare dugotrajnu i srećnu zajednicu. Ovnovom temperamentu odgovara Strelčeva izdržljivost i kondicija. Pošto je privlačnost obostrana, bez okolišenja stupaju u erotske veze. U samom činu imaju jednaku toplinu, tempo i takt. Ljubavni i prijateljski odnosi - podjednako jaki i prijatni.

STRELAC I BIK:
Mogli bi da imaju divnu avanturu-brak, ali uspešan - teško. Njihove životne filozofije se totalno razlikuju. Bik ima osobinu da se čvrsto ukopa u zemlju i bavi ovozemaljskim stvarima, dok je Strelac čovek ideja, energičan i neuhvatljiv. Mogli bi da se slože samo ukoliko bi pronašli zajednički cilj i u tom slučaju će Bik realizovati (finansirati) Strelčeve ideje i snove. Tako da, ova veza je gotovo nezamisliva, jer su razlike tako ogromne, da se neće slagati ni u kom podledu, čak ni u ljubavi.

STRELAC I BLIZANAC:
Polet, ideali i entuzijazam je njihov hleb nasušni! Biće oduševljeni jedno drugim. Oba znaka su izuzetno intelektualna, aktivna, vene tuđu slobodu i nisu posesivna. U ljubavi su odlični partneri, a njihov brak je dugog veka. Što se tiče Blizanaca, za njih je ova veza najidealnija. Oba partnera su intelektualna, nestalna i ne polažu mnogo na vernost. Veseli su i lepo im je dok su zajedno. Konstruktivno troše svoje vreme i dosta ga provode u praktikovanju ljubavi. Erotske misije počinju uz nežno milovanje i lake vazdušaste poljupce, da bi stigli do eksplozivnog orgazma. Ovo je divan primer klupka jakog erosa. Savet: neka se Blizanac potrudi da zadrži Strelca. Teško da će mu s nekim drugim biti lepše!

STRELAC I RAK:
Rakovi su verni i nežni, a Strelci uglavnom veliki avanturisti, pa je ova veza od samog početka u opštem haosu. U ljubavi je Strelac brzoplet, a Raku treba lagano i jako uzbuđenje. Sam ljubavni čin je dosta neuspeo. Na poslovnom i prijateljskom planu će sve divno funkcionisati. Ali ne i na ljubavnom. Rak je taj koji bez ušuškanog, divnog doma ne može i nikada neće moći da razume nemarnog Strelca koji i ne raspakuje kofere, stalno jureći za svojom zvezdom. Nije da Strelac ne ume da bude nežan i pažljiv, već je on toliko obuzet planovima i važnim poslovima da, jednostavno, nema kad da misli na to kakav rusvaj ostavlja u životu isprepadanog Račića.

STRELAC I LAV:
I Lav i Strelac su vatreni znakovi. Ljubav im je dinamična i zanimljiva, ljubavni odnos zdrav, jak i uzbudljiv. Erotski spoj je doboda. Biće nerazdvojni! Dve 'vatre' pod istim krovom se nikako neće dosađivati! Umeće da uživaju u životu strasno i potpuno. Ukoliko Lavica poželi nešto više, tu je Strelac koji će je obožavati i ugađati joj. Strelčev nemir i večita prostodušnost počeće da joj smeta.  Savet: Lav bi trebalo da toleriše Strelčevu sklonost ka sitnim flertovima.

STRELAC I DEVICA:
Privlače ih iste stvari: putovanja, filozofija i sticanje znanja. Vatreni Strelac će umeti da probudi uspavane strasti Device, dok će ona otkrivati prepreke i opasnosti na Strelčevom putu. Mogli bi mnogo da postignu zajedno. Ali, nestalni Strelac nije u stanju da Devici pruži neophodnu ljubav i sigurnost. Budući da je Devica ljubomorna, smeta joj Strelčev avanturizam i flertovanje. Erotski spoj je u početku za radoznalu Devicu interesantan, ali pošto je njoj potrebna velika nežnost, obično ostaje prikraćena za orgazam.

STRELAC I VAGA:
Ova dva znaka mogu pristojno da žive zajedno. I Vaga i Strelac vole da flertuju, a vole i avanture. Njihov odnos je jako liberalan i nikako neće biti u konzervativnoj vezi. Dvoje šarmera će umeti sebi da ulepšaju život u potpunosti. Vatra i Vazduh su idealna kombinacija i za druženje i za brak. Ukoliko pomalo razmažena Vaga ne bude prebacivala Strelcu da joj ne posvećuje dovoljno vremnea, sve će biti lepo da ne može lepše. Uživaju u erotskim igrama uz dosta ljubljenja, što ih vodi ka fantastičnim doživljajima u krevetu.

STRELAC I ŠKORPIJA:
Ovo nije najboilja kombinacija jer teško da će Škorpija moći da podnese nestalnog i prevrtljivog Strelca. Mračnjak i dubioza, tih i opasan tip koji će u svemu isčeprkati 'drugu stranu medalje' sa veseljakom, nepopravljivim optimistom, brbljivcem i lutalicom imaće sve samo ne harmoničan i dosadan odnos. Stvoreni su da jedan drugome idu na nerve. Škorpija će prebacivati Strelcu da je površan i nestabilan, dok će Strelca nervirati Škorpijina opsednutost mračnim stranama života. Još kada se tome doda da su oboje izuzetno inteligentni, strastveni, nezavisni i obožavaju izazove, bilo bi pametno na vreme se izvući kad ukrste mačeve. U ljubavi se dobro slažu, jer je Škorpija sposobna da zapali Strelca sa velikom dozom strasti. Njihove ljubavne igrarije su veoma zanimljive.

STRELAC I STRELAC:
Dobra kombinacija. Strelac obožava avanture. Oba partnera ne razmišljaju mnogo o osećanjima, imaju iskren i sređen intimni život. Dozvoljavaju jedan drugom potpunu slobodu. To neće biti dve vatre pod istim krovom, već pod vedrim nebom! Kada se jednom sretnu, prijatelji će ih retko viđati - dve lutalice, avanturisti, strastveni romantičari skoro nikada neće biti u kući. Njihova veza može da bude divna, puna razumevanja i uživanja.

STRELAC I JARAC:
Oboje su jake i inteligentne ličnosti. Na žalost, najdublja emocija koja će da ih poveže biće jedino veliko poštovanje, a od strasti ni traga. Njih dvoje se veoma razlikuju. Jarac obožava da živi u sadašnjosti, onako marljiv, razuman i pametan, dok je Strelac nekonformista, slobodnjak, sa glavom u oblacima. Tako da, ovo je dosta loša kombinacija. Ovi partneri imaju osrednji ljubavni život. Relativno su verni jedan drugom. Ako Strelac posegne za avanturom, strpljivi Jarac to stoički podnosi.

STRELAC I VODOLIJA:
Zanimljiva kombinacija. Biće najbolji prijatelji na svetu! Spaja ih oduševljenje, zanos i revolucionarne težnje. Njihova veza je predivna i veoma dugotrajna. Jedno drugo neće sputavati, poštovaće nezavisnost, erotski život će im biti divan. Skoro kao u bajci. Vodolija može da nađe opravdanje za svoje izlete u Strelčevim avanturama van veze. Oboje su otvoreni i povremeno raskalašni - kombinacija koja uspeva samo kod izrazito slobodoumnih!

STRELAC I RIBE:
Imaće izuzetno neobičnu vezu! Malo im treba da se spoje, ali isto toliko da se raziđu. Spajaće ih romantika, snovi, entuzijazam i avanture. Riba je sentimentalna, ali Strelac nije u stanju da joj pruži potrebnu pažnju. U ljubavi se slažu, jer je Strelac energičan, a Riba izdržljiva. Obožavaju ljubljenje i maženje. Za kraće druženje, može im biti divno. To se ne bi moglo reći za brak. Ribi je potreban neko ko će joj se posvetiti, neko pouzdan i uvek njen. Strelac, opet, ne trpi bilo kakvo svojatanje i nerviraće ga Ribina plačljivost.

JELOVNIK STRELČEVA

    Srdačnom i otvorenom Strelcu odgovara sve što je novo i neobično. Vrlo dobro začinjena jela, a poseban užitak ćete im prirediti ako pripremite ukusnu paštetu od pileće džigerice, prelivene tartar sosom i uz nju specijalno pripremljen koktel. Strelac će se okolo hvaliti kako ste ga lepo dočekali.

ONO ŠTO VOLIM...

DRAGO KAMENJE:
Smaragd i safir.

BOJE KOJE OBOŽAVAM:
Plavo tirkizne nijanse i boje peska.

MOJ DAN:
Četvrtak.

ŽIVOTINJA:
Kamila, pas, slon, jagnje, konj.

ODEVNI PREDMET:
Safari stil, sporska odeća neutralnih boja, hipi izgled, često vrlo damski obučena u elegantne večernje haljine. Voli velike tašne preko ramena.
POZNATE LIČNOSTI ROĐENE U ZNAKU STRELCA

POLITIČARI:
Španska revolucionarka Dolores Ibauri, danske kraljice iz 19.veka Mod i Aleksandra, škotska kraljica Marija Stjuart, Katarina Aragonska,prva žena Henrija VIII, engleskog kralja, švedska kraljica Kristina iz 17.veka, Meri Linkoln - supruga prvog američkog predsednika Abrahama Linkolna koji je poginuo u atentatu, Neron - rimski car, Francisko Franko - španski diktator, Đovani de Mediči,( papa Lav X ) italijanski sveštenik, Vinston Čerčil - engleski premijer, Josef Staljin, Leonid Brežnjev, predsednici SSSR, Franc Ferdinand - austrijski nadvojvoda, ubijen u Sarajevu 1914, Aleksandar Suvorov - ruski vojskovođa, Nikola Pašić - srpski političar, Vili Brant, Ante Marković - poslednji predsednik Saveznog izvršnog veća SFRJ, premijer, Kurt Valdjahm, Aleksandar Karađoređević - kralj Srba, Hrvata i Slovenaca, Aleksandar Ranković - srpski političar, Rod Bjagojevič - američki biznismen srpskog porekla, Miloš Aligrudić - narodni poslanik, Dušan Bajatović - narodnni poslanik, Milan Milutinović - predsednik Srbije od 1998.-2002, Mlađan Dinkić, Milan Panić - američki biznismen, Srbin, premijer Jugoslavije od 1992.-1993.

KOMPOZITORI,
PIJANISTI I SLIKARI:
Ludvig van Betoven, Đakomo Pučini, Hektor Berlioz, Jan Sibeliujus, Anton Rubinštajn, Manuel de Sika, Aleksandar Šandorov, Anri de Tuluz Lotrek, Edvard Munk, engleski pisac i slikar Viljem Blejk.


NAUČNICI, FILOZOFI,
PISCI I NOVINARI:
Džon Fleming, Anders Celzijus, Mileva Ajnštajn, Baruh de Spinoza, Fridrih Engels, Emili Dikinskon, Džejn Ostin, Džonatan Smit, Džon Milton, Gistav Flober, Aleksandar Solženjicin, Mark Tven, Artur Klark, Noel Kauard, Hajnrih Bel, Hajnrih Hajne, Lope de Vega, Alberto Moravija, Jovan Grčić Milenko, Stevan Sremac, Jovaj Jovanović Zmaj, Jakov Ignjatović, Slobodan Jovanović, Aleksandar Tijanić, Nebojša Pajkić, Isidora Bjelica, Dunja Lango.

LIČNOSTI
JAVNOG ŽIVOTA:
Džon Kenedi Junior - sin,ubijenog predsednika Džona Kenedija, Pablo Eskobar - kralj droge, Mišel de Notr Dam - poznat kao Nostradamus, lekar, astrolog i prorok, Kerolajn Kenedi - kći američkog predsednika Džona Kenedija, Kristina Onazis - kći brodskog magnata Aristotela Onazisa, Jovanka Broz - udovica Josipa Broza Tita, Miranda Vidak - manekenka, Đani Versaće - modni krator (ubijen).

GLUMCI, REŽISERI,
PEVAČI, MUZIČARI:
Deril Hana, Tajra Benks, Keli Bruk, Kim Bejsindžer, En Nikol Smit, Brenda Li, Rita Moreno, Dajan Vorvik, Britni Spirs, Ana Stanić, Teri Hačer, Džudi Denč, Liv Ulman, Mila Jovovič, Džejn Fonda, Džulijan Mur, Dženifer O Koneli, Kristina Agilera, Nikol Apleton, Ketrin Bigelou, Lusi Lu, Mišel Vartan, Tina Tarner, Dženifer Bils, Kejti Holms, Debora Seka, Vera Fišer, Gabriela Spanik, Edit Gonzales, Snežana Nikšić, Dara Džokić, Svetlana Bojković, Anita Lazić, Ružica Sokić, Mariji Vicković, Renata Ulamanski, Mirjana Joković, Volt Dizni, Džef Bridžis, Bo Bridžis, Kenet Brana, Oto Preminger, Don Džonson, Bred Pit, Žan Lik Godar, Vudi Alen, Stiven Spilberg, Kifer Saderlend, Džon Kasavetis, Kristofer Palmer, Džon Malkovič, Ben Stiler, Bendžamin Bret, Brus Li, Bil Pulman, Vinsent Kasel, Čad Mek Kvin, Džejms Kič, Ralf Fajns, Ed Haris, Franko Nero, Kurt Jirgens, Horst Buholc, Žan Luj Trentinjan, Rej Liota, Boris Milivojević, Aljoša Vučković, Zijah Sokolović, Stefan Kapičić, Slobodan  - Boda Ninković, Vladan Živković, Dragan Petrović, Uroš Đurić - slikar i glumac, Emir Kusturica, Dragoslav Lazić, Džim Morison, Frenk Zapa, Beni Anderson (ABBA), Ozi Ozborn, Džimi Hendriks, Semi Dejvis jr, Nele Karajlić, Boris Bizetić, Željko Bebek, Nenad Knežević-Knez, Miroslav Ilić.

SPORTISTI:
Ketrin Vit - američka klizačica, Monika Seleš - jugoslovenska teniserka, Jasna Šekarić - streljačica, Havijer Saviola - aregentinski fudbaler, Džoe di Mađo - bejzbol igrač, prvi suprug Merlin Monro, Vladimir Grbić - odbojkaš

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA