Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ 
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
 HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
 

MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI 

BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

SMS Čestitke - No 3

Kada se probudiš i otvoriš oči,
pusti neka ljubav tvoje srce vodi,
kad Sunce obasja planetu
biće mir Božiji - HRISTOS SE RODI!!!

U proljeće ranokad se priroda budi zbog dana jednog srećni su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće Isus je došao, napustiti nas neće. Sretan Uskrs!

Sa Hristom u srcu radujte se suncu, njegovu dobrotu nađite u životu. Nek HRISTOS VASKRESE i sreću i zdravlje vam donese.

Neka ti radost uskrsnuća vrati veru u život, neka nestane zlo a prevlada dobro, neka ti ljubav bude oslonac, a sreća večni pratilac! HRISTOS VASKRESE!!!

Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima. SREĆAN BOŽIĆ!

Ide Božić, idu dani sveti, da se bogat siromaha sjeti, da obidje zdrav bolesnoga, da veseo tješi žalosnoga, da se sretnik s nesretnikom druži, odbačenomda se ruka pruži, zavadjeni svi da se pomire i da LJUBAV BOŽJU svijetom šire, da dostojno dočekamo HRISTA i njegovi budemo zaista. SREĆAN BOŽIĆ !

Noćas usnijte divan san s mirom slavite Badnji dan, nek vam radost kroz dom teče, s mirom slavite Badnje veče, nek vam srećom dom zablista
na rodjendan sina HRISTA, nek vas sreća kroz život vodi SREĆAN BOŽIĆ - HRISTOS SE RODI !

Dok nebom lete pahulje bijele.  Dok se sada poljupci i darovi dijele. Anđeli nek poruku ponesu na krilima bijelim, da ti najstretniji Božić od srca želim !
U dalekom gradu u zimskoj noći Isus spasitelj otvori oči. Od radosti i sreće anđeli zapališe svijeće, a jedan od njih reče: 'Srećan Božić i mnogo sreće!'

Kad badnjake unesete, nek vas svaka sreća sretne. Sretala te milost Boga i u kući svakog tvoga. Želje, sreću i tvoj san, doneo ti BADNJI DAN.

Sve dok čovek živi na zemlji ko srce i dušu ima, dok gledaju na zvezde visoko razdragane dečije oči, dok duboko u okorelim srcima bude i plamičak ljubavi, dotle će uvek biti Božić obasjan i belim plastom pokriven na kugli zemaljskoj. SRETAN BOŽIĆ !

Na ovaj ekran zelene boje ne mogu stati sve želje moje, ali mogu stati 24 slova neka ti je srećna godina nova !!!

Nek ti Nova godina ispuni želje sve, a meni samo jednu - da opet voliš me...

Koliko se zemlja oko sunca kreće toliko ti želim uspeha i sreće.

Život nek ti bude ko najlepši san, iz srca ti želim srećan rodjendan.

Neka ti badnja noc ono što želiš zaboraviti izbriše, a božićno jutro pod badnjakom osvetli poklon ispleten od sreće, mira i lubavi! Hristo se rodi!

Neka ostroski vasilije cuva tvoje najmilije a nebeska dobra vila u pomoc ti vazda bila a bog dragi neka rece SRETNO BILO BADNJE VECE.

Neka ti se dani u tvom životu što lepše i što sretnije troše, neka te pogodi sve što je lepo i neka te promaši sve što je loše... Sretan rođendan.

Kad zadnji badnjak dogori, poslusaj srce koje govori, nek te sreca kroz zivot vodi, SRECAN TI BOZIC, HRISTOS SE RODI!

Neka ti Bog podari ono što nemaš, a želiš, a zadržiš ono što imaš a voliš SRETAN TI ROĐENDAN !!!

Volim ovu zemlju, volim ovaj grad, volim ovo nebo, volim ovo sunce, volim stare bake, volim male bebe, volim ovaj dan, jer je donio TEBE !!!

Večeras je dušo, rođendan tvoj, još malo pjesma naša će proć...vino i sveće, na stolu ruže dve, a znam da ipak nečeš doć.

Zamisli sebi nesto najlepše, najsladje, dodaj tome beskrajnost, proširi sa večnošću, ukrasi zvezdama, tek tada ćeš znati koliko ti toga želim za rodjendan!

Samo delić onoga što ti želim biće dovoljan da budeš srećan celi život....Srećan ti rodendan.

Zelim ti 12 mjeseci bez briga 53 nedelja srece 365 dana bez bolesti 8760 sati provoda 525600 minuti ljepih trenutaka i 31536000 sekundi ljubavi! Happy Birthday

Ova poruka je poslata iz kosmosa pre 1000 godina u nadi de ce pronaci NAJSLAĐE bice na zemlji. Ovog trenutka misija je zavrsena. SRETAN RODJENDAN !!!

Ovu pjesmu ja poklanjam za rođendan TEBI mili, nek' te sreca uvijek prati, snovi ti se ostvarili...sretno ti bilo moje milo, iskreno ti zelim to...

Rođendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije vazan broj, samo da su sve od srece. Josgodina sto nek te prate pjesme nase i u ime to podignite u vis case.

Na dan tvog rođenja padala je kisa to je bog plaka jer je izgubio svog najdrazeg andjela sad ja placem ali od srice jer mi je taj andjeo postao najdraze bice.

Laz je da sve je tesko kada si ostavljen i sam, evo vec godine su prosle, a ja o tebi ne razmisljam. Samo ponekad, na tvoj rodjendan osetim bol u grudima, samo ponekad na tvoj rodjendan, osetim da nemam nikoga!
SMS PorukeSMS Poruke - Sve Kategorije
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu