Ponuda Tema

SMS Zabava - No 4

Mladic, SSS, 26.godina, materijalno situiran,
vlasnik stana, stidljiv i povučen, traži žensku osobu sličnih osobina
kojoj bi prodao 10 kubika bukove gradje
Pišemo Vam iz uredništva revije 'Moj pas'. Obaveštavamo Vas, da ste ispali iz uzega izbora. Drugi puta dodjite bolje sredjeni!

Možeš mi skinuti majicu, možeš mi skinuti pantalone možeš mi skinuti i donji veš.Ali molim te da štipaljke ostaviš na žici.   Obavestenje MUP-a RS: Obavestavamo vas da vam se briše prijava voznje u alkoholisanom stanju. Ustanovljeno je da ono sto ste duvali saobracajcu nije bio ALKOTEST.

Ja sam ljubavni virus i nalazim se u tvom telefonu, necu izaci iz njega sve dok ti ne izadjes samnom.

Obavestenje iz sluzbe za korisnike: S obzirom na sirenje SMS perverzija prisiljeni smo blokirati vasu karticu. Sluzba drzavne bezbednosti.

Uvek smo vruce, zagrijane za tebe. Puno pozdrava od... kiflica iz pekare.

Vas mobilni stvara velike smetnje u MOBTEL mrezi. Zato Vas molimo da ga stavite na zemlju i pogodite sto vecim kamenom. Unapred hvala vas MOBTEL-Mi mislimo na vas!

Dragi, uzmi me i nezno dodiruj svojim prstima. Obozavam da mi sapuces na donju rupicu. I da me ponekad napunis do kraja. Voli te zauvek tvoj mobilni aparat.

Znam i sama koliko ti znacim, koliko ti nedostajem. Kako sam ti potrebna u ovom trenutku. Zao mi je sto sam te zauvek napustila....tvoja pamet!

Organizacija Spermatreade d.o.o. vam se zahvaljuje na darovanoj spermi s kojom smo oplodili svinju. Povodom toga vas pozivamo da pogledate svoje potomke.

  Prodajem kravu 91 godiste hi-fi urlanje, SDI dojke sa progusivacima, niskoprofilne sumke, aluminijumaska kopita, cena 2000dm ili menjam za konja koji ovo cita.

Vazno obavestenje: suvise ste glupi za mobilnu komunikaciju. Molimo vas, ostavite vas mobilni telefon i prihvatite se krampa i lopate. Hvala na razumevanju. Vas Telekom Srbija!

Postovani korisnice. MOBTEL vas obavestava vas da vas mobilni ometa nasu mrezu pa vas molimo da ga lagano spustite na zemlju i snazno zgazite.

25, 24 ,23 ,22 ,21 ,20, 19 ,18, 17, 16 ,15, 14 ,13, 12, 11, 10 ,9, 8, 7, 6 ,5 4, 3, 2, 1. UPRAVO STE PRIMILI MOJIH 25 cm, KAKO SE OSECATE?

Iz specijalne bolnice za neuroloska i psihijatrijska oboljenja 'Laza K. Lazarević' javljamo vam da smo videli Vas zdravstveni karton te Vas nazalost ne mozemo primiti jer imamo i mi svoj UGLED !!!

Ja sam mali vanzemaljac i zivim u tvom mobilnom telefonu. Svakim pritiskom na taster poceses me po jajima, a po tvom osmehu vidim da ti prija.

Obavestenje Psihoklinike Beograd: Vec vas duze vreme promatramo i zakljucili smo da ne mozete dobiti mozdani udar, jer bi to bio udarac u prazno...

Mlad, lijep, zgodan, pametan, situiran, posjedujem kucu, vikendicu na moru. Imam dva mobilna, nov auto i jahtu. Ne trazim nista, no se hvalim!

Ova poruka luta svemirom 15 milijardi godina u potrazi za najglupljim stvorenjem u celoj vasioni! HVALA BOGU najzad je njena misija zavrsena!

Obavestenje RTS-a: Postovanii obavestavamo Vas da se sutra u 15 sati snima emisija o vasem gradu stoga Vas radi lepote prizora molimo da ne izlazite iz kuce.

Obavestavamo vas da je Vas tretman za depilaciju otkazan jer KOMBAJN jos nije stigao!!!

Hitno trazim osobu za otvaranje rent a kara. Zaradu delimo pola-pola, meni renta tebi kara.

Volim kad me diras njezno svojim prstima, volim kad mi sapuces na donju rupicu, volim kad me napunis do kraja, voli te tvoj MOBILNI APARAT!

U Americi su vrsena istrazivanja koja su pokazala, da oni koji drze mobilni u desnoj ruci nisu dobri ljubavnici. U kojoj ti ruci drzis mobilni?

Pritiskom na taster pokrenuli ste program samounistenja. Molimo, sto pre se udaljite od svog mobilnog aparata. 5... 4... 3... 2... 1...

Ova sms poruka nije Vama namenjena, zato je ne smete pročitati. Ako ste je već pročitali, onda s glavom udarajte u zid, dok je ne zaboravite!

Stojeći sam je molio, sedeći mi je dala, od pozadi sam je polizao, spreda pritisnuo, a ipak se nije branila. Oh ta mala poštanska marka!

Znas li da zbog svog sastava ANDOLI se gutaju a MIDOLI se sisaju zato gutaj ANDOLE a sisaj (MI)DOLE…

Pas je covekov najbolji prijatelj jer krava ne ume lepo da se ponasa ali, ti si to naucila pa smo zato najbolji prijatelji.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA