Pri rešavanju testa koristite čulo vida i moć zapažanja: morate da zatvorite oči i da do detalja zamislite scenu koju smo vam opisali. Zatim izaberite jednu od ponuđenih opcija, onu koja najviše odgovara slici koju ste stvorili u glavi...
Ljudi koji se muče s prekomernom težinom trebaju se držati podalje od kuhinje kad su nezadovoljni, tužni te uznemireni jer loši osećaji potiču prejedanje. Rešite test i doznajte jeste li slatkoljubac, emotivac, usamljenik ili povodljivac... Uputstvo za rešavanje testa: Na list papira zabeležite broj izjave koja odgovara vašem ponašanju i razmišljanju ...
Pripreme velikog porodičnog okupljanja mogu biti veoma stresne. Dugi redovi u prodavnicama, traganje za poklonima, sati provedeni za šporetom... Odgovorite na ponuđena pitanja i otkrijte da li umete da uživate u praznicima ili vas oni čine nervoznim i napetim ...
Da li vas uzbuđuju snažni muškarci ili oni sa izrazitim smislom za šalu, možda vas privlače samo veoma obrazovani pripadnici jačeg pola ili oni koji su izrazito lepi? Psiholozi tvrde da ne možemo sa sigurnošću znati šta je to što u nama budi ljubavnu želju. Nekada je to partnerov izgled, drugi put njegovo ponašanje ili reči koje je upravo izgovorio? Odgovorite na ponuđena pitanja i otkrijte da li zaista znate šta je to što u njegovom ponašanju, izgledu ili karakteru najčešće aktivira vaš erotski okidač.
Svaka osoba na različit način pristupa ljubavi, pa tako i zavođenju. Svako ima svoj način. Lepši pol ima svoj način, ako i muški svoj. Rešite ova dva testa, jedan za devojke a drugi za muškarce i otkrijte koji je vaš adut u zavođenju?
Uzajamno poverenje, osećaj zajedništva i lojalnost osnove su svakog iskrenog prijateljstva, a imati prave prijatelje nemerljivo je bogatstvo. Kakav je vaš stav prema prijateljstvu? Rešite ovaj test i otkrijte umete li da budete pravi prijatelj.
Svaka licnost poseduje - svoju karizmu, tj. osobine koje čine nasu ličnost posebnom i daju joj specifican šarm i jedinstveni pečat. Da li dovoljno dobro poznajete svoju unutrašnju stranu? Da li na Vašu ličnost najviše utiču Sunce, Mesec, Zemlja ili zvezde? Kako možete da iskoristite svoju unutrašnju - skrivenu energiju, da biste...
Često vam govore da ste rođeni da budete princeza? U potpunosti se slažete sa tim mišljenjem, međutim, istovremeno se pitate da li bi vaš život tada podsećao na Pepeljugin ili biste bili moderna Uspavana lepotica? Ali, možda vam to govore zato što se ponašate kao Princeza na zrnu graška? Ukoliko želite da otkrijete da li se u vama zaista krije princeza iz bajke odgovorite na ponuđena pitanja i saznajte svoj kraljevski profil.
Umete li da na pravi način izjavite ljubav i da li od partnera očekujete da vam stalno govori da vas voli?Odgovorite na ponuđena pitanja i otkrićete da li ste od onih koji olako izgovaraju 'volim te' ili ste vrlo 'štedljivi' na tim rečima?
Popravi, sklopi i bude sam svoj majstor. Ali, nisu svi podjednako vešti. Kako se vi snalazite sa alatom? Da li ste od onih koji sve što zamisle odmah i naprave ili ste toliko smotani da posao stalno odlažete a kada radite, napravite više štete nego koristi? Ovaj test će vam pomoći da otkrijete kakav majstorski potencijal se skriva u vama. Kakav ste vi majstor?
Da li ste stalno u žurbi ili radije živite u svom, laganom ritmu? Jeste li zadovoljni svojim načinom života? Umete li da se ponekad 'isključite' i uživate u lenstvovanju, sanjarenju i slatkom neradu? Rešite ovaj test i otkrijte da li je vreme da malo 'smanjite ili dodate gas'?
Ljubavna iskustva, bilo lepa ili ružna, nikada se ne zaboravljaju. Čak, naprotiv, svaki sledeći put kada vodimo ljubav sećanja na ranija iskustva imaju presudnu ulogu. Kako vaše erotske uspomene utiču na kvalitet vašeg ljubavnog života? Rešite ovaj test i saznaćete!
Već nekoliko godina radite u istoj kompaniji, vredni ste i odgovorni i verujete da posedujete dovoljno znanja i iskustva za upražnjeno šefovsko mesto. Odgovorite na ponuđena pitanja i otkrićete da li zaista posedujete sve osobine neophodne za uspešnog rukovodioca i da li ste uopšte spremni da postanete šef.
Kako reagujete kada se pogledate u ogledalo? Da li narcisoidno uživate u svom odrazu, ili skrećete pogled izbegavajući da se suočite sa svojim nesavršenim izgledom? Odgovorite na pitanja iz našeg testa i otkrićete kako vidite sebe.