Čega biste se sve odrekli zbog voljenog čoveka? Da li biste pristali da se preselite u drugi grad ili na drugi kontinent, da napustite rodbinu i prijatelje i promenite posao?Odgovorite na ponuđena pitanja i otkrijte da li 'poludite' od ljubavi ili uspevate da sačuvate zdrav razum i kada ste zaljubljeni.
Divno je biti sa osobom koju volite, ali ozbiljnu, stabilnu vezu nije nimalo lako izgraditi. Da bi vaša veza zaista bila uspešna, ljubav koju osećate jedno prema drugom nije dovoljna. Treba, pre svega, da naučite da komunicirate jedno s drugim, da istinski slušate kada vam partner nešto govori, da umete da se stavite u njegov položaj, da pokažete razumevanje prema njegovim potrebama. Odgovorite na ponuđena pitanja i otkrijte koliko je razvijena vaša emotivna inteligencija i da li ste savršen, dobar ili loš partner.
Trenutno ste u srećnoj vezi, ali da li ikada pomislite da vašoj sreći može doći kraj? Pitate li se kako biste tada reagovali? Da li biste uspeli brzo da se oporavite ili bi vas njegovo 'zbogom' trajno pogodilo i ostavilo neizbrisiv trag na vašoj duši? Odgovorite na ponuđena pitanja i otkrijte koliko bi vam vremena trebalo da ga prebolite i nastavite dalje.
Danas se i naučnici slažu sa starom narodnom izrekom 'kakav na jelu, takav na delu'. Oni ističu da su sva telesna uživanja, pa i ona koja proističu iz potrebe za hranom i ljubavnim odnosom, međusobno isprepletena i slična, kao i da onaj ko zaista uživa u jelu ume da uživa i u ljubavnom odnosu, i obrnuto. Odgovorite iskreno na ponuđena pitanja i možda ćete u odgovorima o odnosu koji imate prema hrani otkriti iznenađujuće podatke o sopstvenoj ljubavi.
Naučnici tvrde da mozak 15-20 odsto muškaraca funkcioniše kao da je ženski, dok 10 odsto žena razmišlja na muški način. Odgovorite na pitanja koja je osmislila britanska genetičarka i autorka bestselera 'Zašto muškarci ne peglaju - fascinantne i nepremostive razlike između žena i muškaraca' i otkrijte da li razmišljate kao žena ili kao muškarac?
Mnogi su već odabrali novogodišnje poklone kojima će obradovati najmilije, ali ima i onih koji izbor i kupovinu poklona ostavljaju za poslednji čas. Ali, makoliko da ste ovih dana rastrzani između želje da dragoj osobi poklonite ono što će joj se najviše dopasti i nade da ćete joj tim poklonom uputiti pravu poruku ljubavi, birajte vrlo pažljivo! Naime, izbor poklona koje darujete dragim osobama mnogo toga govori o vama.
Kako vladate rečima? Da li ste od onih koji umeju da u svakom momentu nađu pravu reč i da duhovito odgovore na svaki verbalni napad, ili najčešće 'kasno palite'?Mislite da vaše vijuge savršeno funkcionišu i da svakoga možete da 'poklopite'? Dokažite to rešavajući naš test...