Veliki ciljevi, predan i marljiv rad, osnovni su preduslovi za velika dostignuća. Ali kada želja za uspehom, slavom ili bogatstvom postane preterana, ambicija se pretvara u bolest. Koliko ste vi ambiciozni? Malo, mnogo ili preterano? Da li patite od megalomanije? Naš test će vam pomoći da to saznate.
Da li vam gužva u autobusu, ili prijatelj koji mesecima zaboravlja da vam vrati omiljen CD, mogu pokvariti dan, ili burno reagujete samo na veliku nepravdu? Da li se lako naljutite i prasnete zbog najmanje sitnice, ili nepravdu koja vam je naneta radije prećutite? Odgovorite na ponuđena pitanja i saznajte koliko ste temperamentni, kako podnosite frustracije i da li se lako razbesnite. Kada pročitate rešenja, iskreno se zapitajte vredi li u životu uludo trošiti nerve i energiju?
Mada većina žena tvrdi da žele da ih muškarci vole i poštuju zato što su inteligentne i sposobne mnoge se ipak razočaraju kada primete da partneri ignorišu njihovo telo i doživljavaju ih kao drage, ali ne i ljubavno poželjne. Zato se i događa da razočarana žena prevari svog partnera s muškarcem uz koga se ponovo oseća lepom i poželjnom. Naime, svaka žena ima potrebu...
Da li kroz život jurite 200 na sat ili se kao pužić krećete 'polako, ali sigurno'? Ovaj test će vam pomoći da otkrijete koji je vaš pravi ritam...
Ovaj interesantan test ličnosti otkriva vašu suštinu, stavljajući vas u zamišljene, ali veoma važne životne situacije. Odluke u takvim okolnostima otkrivaju suštinu vaše ličnosti. Test se rešava brzo i lako, zabavan je, i u velikom broju slučajeva i tačan. Odgovorite na postavljena pitanja, a onda dole pogledajte analizu odgovora.
Mnogo toga može da prikaže vaš karakter i vaše skrivene osobine. Na osnovu nekih stvari mogu da se sa priličnom tačnošću kažu neke stvari o vama. Tako, na primer, ovaj test na osnovu raznih oblika u stanju je da vam pokaže koji su tipični poslovi za vas.
Odaberite jednu od ponuđenih slika u kojoj se osećate 'kao kod kuće' i saznajte gde želite da provodite svoje vreme, fizički i psihički?Pogledajte objašnjenje zašto ste odabrali baš tu sliku.