PROROČANSTVA BABA VANGE. ... Detaljno ovde...
   Doći Će Zlatno Doba. 2046. uzgajat će se ljudski organi, a 2076. vladaće komunizam - tvrdila je Vangelia Gušterova. Slepa bugarska proročica Vangelia Gušterova, poznatija kao Baba Vanga, slavu je stekla i izvan svoje zemlje zahvaljujući Internetu i ispunjenim proročanstvima o svetskim katastrofama. Vidovita starica umrla je 11.augusta 1996. godine, a još dan danas sve zadivljuje tačnošću svojih reči.
TAJNA AVELJEVOG KOVČEŽIĆA. ... Detaljno ovde...
   Šta Se Tamo Krilo? U dvorcu u Gatčinu, nekada stalnom mestu boravka imperatora Pavla I, bila je jedna manja sala u čijem je središtu na pijedestalu stajao ukrašen kovčežić - zaključan i zapečaćen. Oko njega je na četiri stubića kroz obruč bio provučen debeli crveni gajtan, koji je sprečavao pristup gledaocima.
MODERNE VEŠTICE. ... Detaljno ovde...
   Na Metli Do Zvezda. Veštice smatraju da je ljubavni odnos sveta i prirodna stvar. One veruju u višeslojnu stvarnost, i za razliku od većine monoteističkih religija, oni ne izjadnačavaju materiju i telo sa zlom. Za njih je fizički nivo samo jedan deo spektra, odnosno celine sveta, jednako važan, i vredan poštovanja.
HERCEGOVAČKI PROROCI. ... Detaljno ovde...
   Oblaci Će Trovati Ljude. Jedno od najlepših i najupečatljivijih proročanstava sa prostora bivše Jugoslavije, nazvano je 'Hercegovačko proročanstvo' i smatra se da je prepisano 'vo vremja Ercega Stjepana u gradu Foči'. Zanimljivo je da je ovo proročanstvo koje govori 'šta će se zbiti od sozdanija do skončanija svijeta', prilikom prvog objavljivanja, pripisano bezimenom proroku ('bezimeni prepisač').
TREĆA VIZIJA MILOJKA KREMANCA. ... Detaljno ovde...
   Viđenje Nebeskog Sveta. Predstavljamo vam treću viziju velikog proroka Milojka Kremanca. Vizija puna mudrosti i lekcija za naš ovozemaljski život. Veliki nauk za Srbe i Hrvate... Bilo je to negde uz žnjetvu žita. Kako te noći od sparine nisam mogao da spavam u kući, izneo sam ponjavu pod lipu i legao u odeći. Kroz modru su krošnju blago treperile zvezde i, tek ponegde, u travi, svetlucali svici. Onda sam čuo potmulu tutnjavu, kao da grmi iz dubine.
VIZIJE VIDOVNJAKA SA PATMOSA. ... Detaljno ovde...
   Tumačenje Apokalipse. Od vizije vidovnjaka sa Patmosa, koje obuhvataju događaje na Zemlji i u duhovnom svetu, mnogo šta je već postalo vidljivo ili se upravo nagoveštava. Ali je daleko više onoga što tek predstoji, ili se pak izvršava u nevidnjivome svetu. Jovan nije ma koji vidovnjak među mnogima. Mnogo je dokaza da je on bio jedan od učenika Isusa Hrista, i to naročito blizak Gospodu, 'omiljeni učenik' kako ga zovu.
PROROČANSTVO IZ FATIME. ... Detaljno ovde...
   Tajna Treće Objave. Prošlo je preko devedeset godina otkako je pastirica Lusija duš Santuš, u Fatimi, u Portugaliji, primila treću poruku Presvete Bogorodice, a koja se odnosi na današnje vreme. Da podsetimo samo one koji ne znaju: najpre je troje dece pastira, 13. maja 1917. godine, u Fatimi, mestu u portugalskoj provinciji Estramadura, doživelo ukazanje Majke Božije.