04/04/2020 09:14 AM
KOSOVO - PROROČANSTVA, VIZIJE I OBJAVE. ... Detaljno ovde...
   Pomažu Nam Nebeske Snage. Mnogi od vas danas se pitaju zašto se sva svetska izopačenost okomila na Srbiju i Kosovo? Kažu 'stručnjaci' da je to zbog uglja i droge iz Albanije... Ali, ne. Nisu u pitanju samo ugalj, čije su količine na Kosovu enormne kao i druge vrlo retke vrste skupocenih ruda. Pravi razlog je što je Kosovo i Srbija poslednja linija odbrane od zla, zla koje želi da porobi celu planetu.
04/04/2020 09:14 AM
HRISTOVA NEPOZNATA PROROČANSTVA. ... Detaljno ovde...
   Ljudi i Bića Sa Sunca. Nakon obilaska Galileje, Isus odlazi u Jerusalim, na jevrejski praznik senica, i u hramu podučava narod. Obezduhovljeno judejsko sveštenstvo, međutim, u tome vidi samo zgodnu priliku da uhvati Isusa.
04/04/2020 09:14 AM
NESMIRENE DUŠE VEŠTICA IZ SALEMA. ... Detaljno ovde...
   Salem, gradić u americkoj državi Masačusets je mesto, u kojem je u 17. veku zbog 'vestičarenja' pogubljeno 13 žena, šest muskaraca i dva psa. Nadimak mu je 'Veštičji grad'. U ovom gradu ispisana je jedna od najstravičnijih stranica američke istorije. Naime, nevina dečja igra prouzrokovala je 1692. godine epidemiju straha i užasa čije uzroke i danas ispituju naučnici i mnogobrojni radoznalci kojima se pruži prilika da prelistaju originalne, rukom pisane dokumente sa monstruoznog suđenja salemskim vešticama.
04/04/2020 09:14 AM
JOŠ SAMO JEDAN PAPA A ONDA - KRAJ.... ... Detaljno ovde...
   U aprilu 2005. godine izabran je 265. papa po redu, ali je on možda i pretposlednji, s čijim naslednikom bi se završilo ne samo institut papstva, već i duga istorija Rimokatoličke crkve, a moguće i sama istorija sveta! Ovako govori čuveno Malahijevo proročanstvo o papama. Malahijev proročki spis o papama čamio je četiri veka u lavirintima Vatikana.
04/04/2020 09:14 AM
PROROČANSTVA BABA VANGE. ... Detaljno ovde...
   Doći Će Zlatno Doba. 2046. uzgajat će se ljudski organi, a 2076. vladaće komunizam - tvrdila je Vangelia Gušterova. Slepa bugarska proročica Vangelia Gušterova, poznatija kao Baba Vanga, slavu je stekla i izvan svoje zemlje zahvaljujući Internetu i ispunjenim proročanstvima o svetskim katastrofama. Vidovita starica umrla je 11.augusta 1996. godine, a još dan danas sve zadivljuje tačnošću svojih reči.
×