07/20/2019 09:14 AM
VELS. Detaljno ovde...

Jedan vrlo srećni pacijent u Velsu zamalo je izbegao smrt, jer dok je bio na operacionom stolu, na glavu mu je tokom operacije pala 15 kilograma teška lampa. Pošto je bio pod narkozom, pacijent nije osetio udarac, niti je reagovao, ali je dobio na sreću lakše povrede na licu, a lakše je povređen i jedan hirurg. Naknadnom istragom je utvrđeno da su popustili šrafovi koji su držali tešku lampu, a sada istraga treba da utvrdi ko je kriv za takav propust !!!
07/19/2019 09:14 AM
KINA. Detaljno ovde...
Slučaj se dogodio u gradu Jičangu, u provinciji Hubei, na istoku Kine stvarno je neverovatan. Šestogodišnji mališan Ming Ming pao je sa osmog sprata kroz prozor, ali mu je glava zapela za rešetke, a u tome su najzaslužnije njegove pomalo klempave uši koje nisu dozvolile da cela glava prođe napolje. Mali Ming je ostao da visi i urliče nad ulicom, dok nisu stigli vatrogasci koji su proširili rešetke i vratili dečaka u stan !!!
07/18/2019 09:14 AM
FRANCUSKA. Detaljno ovde...
Sud u Kanu, u Francuskoj, osudio je 32-godišnjeg muškarca na četiri meseca zatvora uslovno i nadoknadu štete, zato što je bagerom nasrnuo na kuću ljubavnika svoje žene. Šteta je procenjenu na skoro 160.000 evra. Čovek, inače vlasnik firme za zemljane radove, besan što ga je žena ostavila zbog komšije, seo je u bager i porušio deo suparnikove kuće !!!