02/20/2019 08:14 AM
Otkačene vesti... Detaljno ovde...

Pogled na masu plišanih igračaka u automatu u tržnom centru u mestu Karvina na istoku Češke toliko je očarao jednog dvoipogodišnjeg dečaka, da je iskoristio nepažnju majke i uvukao se u carstvo igračaka, ali iz automata su morali da ga vade vatrogasci. Dete se provuklo kroz otvor kroz koji ispadaju plaćene igračke i, zaigran, nimalo se nije sekirao što nema mame, sve dok oko automata nisu počeli da se okupljaji ljudi. Tada se rasplakao, a obezbedjenje i šokirana majka pozvali su vatrogasce da pažljivo razbiju staklo i izvuku dete koje je zarobio automat. Slučajem se bavi policija zbog nepažnje majke a takodje zato što će ona morati da plati štetu na automatu i razbijeno staklo !!!
02/19/2019 08:14 AM
Otkačene vesti... Detaljno ovde...
Maks Melicer godinama je živeo kao beskućnik, a dane je provodio lutajući od jednog do drugog skloništa za beskućnike gurajući kolica za kupovinu koja su mu bila jedina imovina. Njegova porodica nije znala je li Max uopšte živ. Kada je njegov brat u Njujorku preminuo, ostavio je u nasledstvo Maksu milione. No, kako niko nije znao gde se Maks nalazi, porodica je unajmila privatnog detektiva koji je putem medija krenuo u potragu. Detektiv je Maksa pronašao u jednom parku te ga obavestio o nasledstvu. Dotadašnji beskućnik s jedne strane se šokirao, dok s druge je izrazio beskonačnu sreću jer više nikada neće trebati brinuti o hrani, smeštaju i zdravstvenom osiguranju !!!
02/18/2019 08:14 AM
Otkačene vesti... Detaljno ovde...
Jedan 43-godišnji Kanadjanin odgovaraće na sudu zbog krađe tuđe kuće. Vraćajući se kući, jedan stanovnik Bramptona shvatio je da je ostao bez doma - kuće na točkovima dimenzija 14 sa sedam metara i vredne 30.000 kanadskih dolara. Kuća je ubrzo pronađena na zemljištu u privatnom vlasništvu u Sautgejtu, nedaleko od mesta krađe. Osumnjičeni koji je tvrdio da je vlasnik kuće policiji je na uvid dao dokumentaciju za koju je potom utvrđeno da je lažna. Metod krađe nije poznat. Traktor sa snažnim motorom sa tegljačem ili veliki kamion i kran neophodni su za premeštanje takve vrste kuća, veoma popularnih u Severnoj Americi od 1960-ih godina !!!