12/14/2018 08:14 AM
BELGIJA. Detaljno ovde...

Neimenovani muškarac upao je u jedan kafić u belgijskom gradu Liježu tražeći od osoblja da mu preda pazar. Misleći da je naoružan, jedan od konobara mu je pružio novčanicu od 50 evra s kojom se nepoželjna mušterija odmah uputila prema automatu za igre na sreću koji se nalazio u samom lokalu. Dok je on iskušavao svoju sreću na aparatu, osoblje je pozvalo policiju koja ga je uhapsila na licu mesta !!!
12/13/2018 08:14 AM
ENGLESKA. Detaljno ovde...
Šarlot Prajs, žena iz Notingema promenila je svoje ime u 'Blještavo Roze i Sve Lepe Stvari'! Ova kozmetičarka jedna je od 100.000 ljudi koji su nedavno promenili ime u Britaniji zahvaljujući novom zakonu koji to omogućava. Ona je majka troje dece rekla je da je opsednuta roze bojom i da u njenoj garderobi, kući i kozmetičkom salonu preovladava ova boja. Dva najbolja prijatelja iz Notingema, 23-godišnji Danijel Noks-Hevson i 22-godišnji Kelvin Borbidž takođe su promenili svoja imena. Noks-Hevson se sada zove - Vladar Spajdermen Gandalf Volverin Skajvoker Optimus Prajm Goku Havijer Rju Zvučni Oblak Supermen Eman Betmen Treš, dok je njegov drug svoje ime promenio u Baron Venom Barlog Sajbertut Vejder Megatron Vegeta Robotnik Magneto Bizon Sefirot Leks Lutor Skeletor Džoker Grind. Neka druga neobična imena u Britaniji su - Lian Madona Vog Na Naslovnoj Strani Magazina Em Si Hol Doson, njena sestra bliznakinja Ema Madona Ispovest Na Podijumu Za Igru Em-Si-Hol Doson, dok se njihova najbolja prijateljica zove Džema Stvarno Plavi Udarac Poza Kerol Em-Si-Hol Doson Ja Ja Inman !!!
12/12/2018 08:14 AM
KINA. Detaljno ovde...
Amerikanac Denis Hof planira da otvori bordel sa 'damama' iz naučno-fantastičnih knjiga i filmova. On je poznati vlasnik bordela iz Nevade, koji ima i svoj rijaliti šou 'Ranč mesečevih zečica', a njegov novi projekat je javna kuća povećena SF žanru. Ako vam se dopadala Mila Jovović u 'Petom elementu' ili više volite Nejtiri iz 'Avatara', Hof planira da izađe u susret vašim željama i pronađe vam baš takvu devojku. Hostese i konobarice u bordelu takođe će biti u 'ful' kostimu SF dama kao što je princeza Leja iz 'Ratova zvezda'. Nevada je jedina država u SAD-u u kojoj je držanje bordela dozvoljeno. U Nevadi se nikad ne vadi !!!