01/27/2020 08:14 AM
KINA. Detaljno ovde...

37-godišnji Kinez Wang Zhijia za kojim policija traga već 10 godina, pronađen je u zatvoru i to kao - zatvorski čuvar. On je osuđen jer je supruzi naneo teške povrede udarajući je komadom cigle. Policija je otkrila da se uspeo zaposliti 260 kilometara od svoje kuće, u zatvoru u pokrajini Anhuiju i to predstavljajući se kao svoj brat. Njegova žena koja se posle preudala još uvek pati od amnezije !!!
01/26/2020 08:14 AM
SAD. Detaljno ovde...
Zabrinuti muž je policiji prijavio neobičan slučaj silovanja svoje žene dok je on pored nje ležao u krevetu. Dok je žena spavala u krevetu, nju je sliovao - nevidljivi muškarac. Muž je ispričao kako se njegova draga usred noći skinula gola i počela se dirati po telu, a pritom je i glasno stenjala, mada je u svari svo vreme spavala. Muž veruje da je neko nad njom načinio crnu magiju i tako joj ukrao dušu !!!
01/25/2020 08:14 AM
RUMUNIJA. Detaljno ovde...
Novi porodični zakon u Ruminiji kažnjavaće one koji žele svom detetu dati ime koje 'ne zvuči dobro i šteti opštem moralu'. Kao primer navode se imena: Mercedes, Policija, Tarzan, Vinetu i Televizor. Zakon je odlučio dohvatiti i one verenike koji prekinu veridbu, a oštećena strana može tražiti materijanu odštetu od bivše ljubavi !!!