08/24/2019 09:14 AM
ŠPANIJA. Detaljno ovde...

Malo mesto u španiji potresa ljubavni skandal u kojem je glavni lik njihov mladi sveštenik, 27-godišnji Samuel Martin Martin. Otkriveno je da se on prostituirao, a svoje je usluge u novinama nudio za 120 eura na sat i to kako ženama tako i parovima. On je objavio svoj oglas u novinama, gde sebe opisuje kao obdarenog muškarca. On je čak priznao da je zloupotrebio novac vernika jer ga je potrošio na vruće telefonske linije. A radi se o iznosu od oko 17 hiljada eura !!!
08/23/2019 09:14 AM
ITALIJA. Detaljno ovde...
45-godišnji Italijan iz Napulja, koji je bio u kućnom pritvoru, vratio se u zatvor da bi pobegao od žene koja mu je neprestano nešto prigovarala. On je došao usred noći i zakucao na vrata zatvora moleći stražare da ga puste nazad u ćeliju jer, ne može više da podnese ženine kritike !!!
08/22/2019 09:14 AM
KINA. Detaljno ovde...
Gospođa Vang, kineska bogatašica organizovala je doček za svog novog psa, što ju je sve koštalo čak četiri miliona juana - više do 400.000 evra). Ona je nakon dugotrajne potrage kupila skupocenog tibetskog mastifa, vrstu koja je posebno cenjena u Kini. Na aerodromu grada Hsian ona je svog ljubimca dočekala u društvu prijatelja, a za tu prigodu angažovala je 30 mercedesovih limuzina. Kako ona kaže: 'Sve ima svoju cenu, ali ne i tibetski mastif' !!!