Jedna penzionerka iz Eseksa prešla je automobilom 43 kilometra ignorišući policijsku poteru koja je poslata za njom, vozeći brzinom od 16 do 32 kilometra na sat. Prema Dejli Telegrafu, incident se dogodio kada je ova 76-godišnja Kerolajn Tarner skrenula mimo propisa, nakon čega je za njom krenuo policijski automobil, koji je uskoro upalio rotaciona svetla. I 'brza' potera je počela !!!
Amerikanac Mark Bergen šokirao je policajce kada je počinio kradju u pauzi sudjenja na kojem je optužen za isto krivično delo. Mark je ušetao u prodavnicu antiknog nakita Voltons u Franklinu u Tenesiju i iz nje odneo nakit vredan 30.000 dolara. Potom se vratio u sudnicu gde mu se sudilo zbog pljaške. Ipak, novi plen ostavio je van zgrade !!!
Britanka Kler Ormiston iz Birmingema tražila je od svoje ćerke da joj za proslavu jubilarnog 100. rođendana organizuje žurku sa striperom. Ćerka Margareta je rekla: 'Pitali smo je šta bi želela da joj poklonimo za rođendan, a ona je rekla - put na Mesec'. Pošto to nismo mogli da joj organizujemo, setila se stripera. Nisam mogla da verujem. Znam da je njen smisao za humor uvrnut, ali umalo nisam pala sa stolice'. Porodica je stogodišnjakinji i ispunila želju - na njenom rođendanu je nastupio Džon Grin koji je došao u uniformi mornara i sam je izjavio: 'Bavim se striptizom 16 godina, ali ovo je prvi put da sam nastupao na nečijem stotom rođendanu' !!!