Novozelandski sveštenik Gari Husbend, pokušava spasiti mesto u kojem je ponestalo ženskih gaća. Grupa žena iz anglikanske crkve u malome mestu Inglevudu, koji je 280 kilometara severozapadno od glavnoga grada Velingtona, upozorila ga je na novonastalu krizu kad je jedina trgovina odećom prestala držati ženske gaće. Husbend je smislio rešenje za taj nimalo duhovni problem: dobrovoljci će žene koje nemaju prevoz odvesti u dvadesetak kilometara udaljeni Nju Plimut u kupovinu donjega rublja. Muških gaća u Inglevudu nije nestalo !!!
Policija u nemačkom gradu Ahenu primila je neobičan telefonski poziv. Nezadovoljna supruga pozvala je dežurne policajce da intervenišu budući da njen suprug nije hteo ispuniti svoje bračne dužnosti. Nakon što je ovaj bračni par nekoliko meseci spavao u odvojenim krevetima, bez ikakva ljubavnog kontakta, 44-godišnja supruga odlučila je prekinuti takvu praksu, probudivši svojeg 45-godišnjeg supruga usred noći, tražeći da dotični obavi svoju bračnu dužnost. S obzirom da ju je suprug odbio, izbila je žestoka svađa nakon koje je iznervirana Nemica pozvala policiju ispričavši o čemu se radi i zatraživši njihovu intervenciju !!!
Mlada žena koja je pokušala ukrasti automobil odustala je kad je otkrila da auto nema automatski menjač. 20-godišnja kradljivica izbacila je iz auta koji je stao na semaforu 49-godišnju ženu, ali nije uspela pobeći jer ju je zbunio menjač. Ljudi koji su se zatekli u blizini zadržali su je i pozvali policiju koja je protiv nje podnela prijavu za napad i pokušaj krađe automobila !!!