Na Jesenicah se je začel letošnji polfinale hokejskega državnega prvenstva. gre za "finale pred finalom", saj se merita najboljša slovenska kluba.
Znano je, kakšen naj bi bil predlog pomoči tistim, ki so se zaradi visokih stroškov ogrevanja znašli v težavah.
Lani je na Euru izgubil zavest na tekmi Danske s Finsko, na terenu so ga zdravstveni delavci morali oživljati.
Alpski smučarji so se merili na nočnem slalomu v Schladmingu.
Pediatri odločevalce pozivajo, da spremenijo sistem, "ker tak kot je, je nevzdržen".
Obsodili so ga zaradi vohunjenja, je sporočil njegov odvetnik, ki je obtožbe označil za neutemeljene.
V nevarnem poskusu prečkanja Sredozemskega morja je danes umrlo sedem migrantov, je sporočil župan italijanskega otoka Lampedusa Toto Martello.
Na prvem grand slamu sezone sta znana po dva polfinalista v moški in ženski konkurenci.
Nekdanji minister za zdravje meni, da bi vlada lahko v prvih valovih epidemije covida-19 v nekaterih primerih ravnala bolje.
Lani je bilo zaradi kršitev predpisov v povezavi z brezpilotnimi zrakoplovi izrečenih za 10.900 evrov kazni. Nadzore bodo še okrepili.
Grško prestolnico je zajelo močno sneženje, ki je povsem ohromilo mesto.
Izbruhi virusa covid že povzročajo težave vnovič tudi v domovih za starejše. Zaradi preprečitve širjenja okužbe je grad Turn, v katerem delno deluje Dom starejših občanov Preddvor, zaprt za obiskovalce.
Kot so lani novembra napovedal ob njenem prvem obisku v Sloveniji , so pri slovenskem uvozniku Opla še pred koncem zime začeli prodajati novo opel astro in to kar obe karoserijski različici hkrati: petvratno kombilimuzinsko astro in karavan astro sports tourer. To so cene.
V tem letu je bilo že več kot 140 vdorov covida na oddelke UKC Ljubljana, težave pa se pojavljajo tudi pri kadrovski odsotnosti. V UKCL beležijo tudi že prve primere gripe.