Avtomobili postajajo vse bolj kompleksni in vanje v veliki meri prihajajo tudi nove tehnologije, s katerimi se do zdaj v avtomobilih nismo srečevali.
Skušajte se usmeriti v tiste stvari, ki vas osrečujejo.
Vlada je danes na dopisni seji razrešila državno sekretarko za vzpostavitev dialoga s civilno družbo in koordinacijo državljanskih pobud v kabinetu predsednika vlade Maksimiljano Polak.
Življenje slovaškega premierja Roberta Fica je še vedno ogroženo, je na večerni novinarski konferenci povedal notranji minister Matuš Šutaj Eštok in pojasnil, da operacija še poteka.
"Takšen je kot jaz in Eddy Merckx," pravi legendarni kolesar.
Mladi slovenski reprezentančni napadalec je vroč kot žemljica.
Fifa bo izumitelju pršila morala plačati nadomestilo.
Jonathan Milan zmagovalec 11. etape Gira.
Vladni urad za komuniciranje (Ukom): Na spletu kroži lažen video z zlorabljeno podobo in glasom Goloba.
V Parku slovenske himne v Kranju je potekala slovesnost ob dnevu Slovenske vojske, kjer so se zbrali visoki gostje in pripadniki Slovenske vojske.
Slovaški premier je v današnjem streljanju po srečanju vlade v kraju Handlova blizu Bratislave utrpel hude poškodbe in je življenjsko ogrožen, je sporočila vlada na svojih kanalih na družbenih omrežjih. Osumljenca za streljanje so prijeli.
Premier Robert Golob je danes ob obisku v Murski Soboti povedal, da je v koalicijskem usklajevanju novela zakona o zdravstveni dejavnosti, ki bi prinesla "jasno in dokončno" razmejitev javnega in zasebnega zdravstva. Med drugim naj bi bilo delo preko ur v zasebnih zavodih bistveno bolj oteženo, najverjetneje celo prepovedano, je navedel.
Slovaškega premierja Roberta Fica so ustrelili pred poslopjem v kraju Handlova, kjer naj bi imel vladni sestanek.
Slovenski kolesarski as se mora sprijazniti z nekoliko drugačnimi odločitvami.
Ozračje bo jutri postalo bolj nestabilno. V nekaj urah lahko pade veliko dežja, opozarja agencija za okolje.
Tajski dirkač Alexander Albon je podpisal dolgoročno pogodbo z Williamsom.
Vsi poznamo njena srčna dejanja, njeno vztrajnost in željo pomagati tistim, ki jo potrebujejo. Organizacija spreminja ime v Zveza Anita Ogulin & ZPM.
Zaposleni na 34 od 58 upravnih enot od danes dalje stavkajo do izpolnitve zahtev. Še na 15 upravnih enotah ohranjajo stavkovne srede.
Na kolesarski dirki v Franciji je po trčenju z avtomobilom prišlo do padca dveh kolesark.
Na Brdu pri Kranju se odvija tretji predsedničin forum, posvečen krepitvi kulture mirnega sobivanja in strateškim ukrepom za preprečevanje nasilja.
Evforija pred nogometnim evropskim prvenstvom je lepa priložnost za zaslužek.