-Naša je suverena procjena koga želimo proglasiti nepoželjnim u Hrvatskoj. A mislim da su ove osobe to i zaslužile, jer su pogoršali odnose Crne Gore i Hrvatske, rekao je hrvatski ministar.
Milačić tvrdi da je prošlog mjeseca turski vojno-transportni avion A400M Atlas (REG: 18-0094) tri puta za 30 dana prevozio vojnu opremu u Sarajevo”, a da Igman iz Konjca planira uvesti i treću smjenu
"Imam kraste po bradi i tijelu, druga drugarica ima kraste oko usne, treća po leđima. Dobila sam i temperaturu i svrab po cijelom tijelu", rekla je jedna od čitateljki 24sata.hr.
„Osumnjičeni su bježali policiji, no lišeni su slobode nakon potrage“, rekao je Šćepanović na konferenciji za medije u vezi sa akcijom koja se, kako je rečeno, dogodila jučer.
Izgleda za početak da kod Trojke ne funkcionira njihov Mehanizam koordinacije, jer će s ovim stavom Nikšića saglasiti NIP-ov Zvizdić.
Crnogorski intelektualci u Otvorenom pismu pišu da su "duboko zgroženi i razočarani usvajanjem Rezolucije o Jasenovcu" jer je ta odluka "nepromišljena i štetna". O pismu crnogornskih itelektualaca opširno piše zagrebački analitičar Vlado Vurušić čiji tekst prenosimo u cijelosti.
On je istakao da će bošnjački narod, uprkos, kako je ocijenio, kratkovidoj i po njemu apsolutno pogrešnoj političkoj odluci rukovodstva BS, u velikom broju, "jednako kako je to uvijek činio, ponosno, hrabro i beskompromisno, ruku pod ruku sa svima ostalima kojima je slobodna i samosvjesna Crna Gora na srcu, nastaviti nimalo jednostavnu, ali jedino racionalnu borbu za državotvorne, građanske i bazične civilizacijske vrijednosti".
Dodaje kako virus postupno evoluira.
Uzgajivači pretpostavljaju da je uzrok pomora školjki izrazita toplina mora, na ovome dijelu nezapamćena, gotovo 30 stepeni.
-Stoga je poslednji čas za odlučno i nedvosmisleno odbacivanje francusko-nemačkog plana i Ohridskog aneksa, za proglašenje Kosova i Metohije za privremeno okupiranu teritoriju i za jasan stav da se pomirenje u regionu ne može ostvariti parcijalnim i neistinitim posmatranjem istorijskih procesa, kazao je on.
Đedović Handanović i EPS očigledno kriju podatke od javnog značaja
"Pili smo kafu u dvorištu, kada smo ispratili komšije i familiju ona je ustala i samo se srušila", priča jedan od članova porodice
Ispada, braćo i sestre, da su hrvatske kaznene mjere na širenju antifašizma i crnogorstva učinjele više od tomova novinskih tekstova.
"Ne mogu miriti druge narode dok ne riješimo probleme u našoj avliji i našem dvorištu. Ja u pomirenje čvrsto vjerujem i ne samo u pomirenje između bošnjačkog i srpskog naroda, nego i u njihovo prijateljstvo”, rekao je ministar Zukorlić.
"Napredovanje Crne Gore prema Europskoj uniji, de facto, zaleđeno"<br />
“Od čitave povike da će Hrvatska nanijeti štetu kolektivno Crnoj Gori, sve se svelo na jednu reakciju vezanu za tri političara”, kazao je.
Kako navodi bne IntelliNews, tokom prvog Trumpovog mandata je Bijela kuća bila aktivna u regiji, posebno preko specijalnog izaslanika Richarda Grenella.
MVEP je ranije u četvrtak priopćio kako Hrvatska zbog narušavanja dobrosusjedskih odnosa proglašava nepoželjnima prosrpskog i proruskog predsjednika crnogorske skupštine Andriju Mandića, zastupnika Milana Kneževića te potpredsjednika vlade iz redova demokrata Aleksu Bečića. 
Gordan Grlić Radman, ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske rekao je da je "njihova suverena procjena koga će proglasiti nepoželjnim u Hrvatskoj"
Podsjećamo, djevojčica Danka Ilić je nestala 26. marta u Banjskom polju kod Bora.