Naime, poduzeća cijelu godinu plaćaju predujmove poreza na dobit i već su definirale poslovne planove za izazovnu 2023. godinu u trenutku kada je novi porez najavljen.
Informativno edukativno događanje koje okuplja iskusne developere kao i stručnjake za razvoj IT proizvoda i rješenja održat će se 8. prosinca u 17 sati u prostorima Caffe Bara Peppermint.
Prve povećane satnice trebale bi biti isplaćene već u siječnju.
Kako bi se izradio popis, EIU je usporedio cijene više od 200 proizvoda i usluga u 172 grada
"Najvažnije je da smo motivirani i unatoč očekivanim izazovima ne ulazimo u zonu panike nego fokusirane navigacije, a to nam omogućuju naša strategija i poslovni plan", istaknula je. 
Hrvatska gospodarska komora predstavila HGK Puls, na dnevnoj razini pratit će se i ažurirati podatke statističkih ureda uz popratne komentare analitičara.
Priliku da sudjeluje u natječaju za koncept i dizajn interijera, uz bok austrijskim dizajnerima, dobila je i zagrebačka Brigada, čije je rješenje u konačnici i pobijedilo.
Postotak proteina u ovom popularnom doručku vrlo je mali.
Glasnogovornik Hrvatske pošte Krešimir Domjančić komentirao je navalu građana na pakete euro kovanica koji se od danas mogu kupiti po cijeni od 100 kuna.
Donaciju od 200.000 kuna Konzum će raspodijeliti na deset organizacija diljem Hrvatske.