POKUŠALI ga prevariti pa mu prijetili. Sve je snimio.
NAKON Zagreba, provjerili smo kakvo je stanje na prometnicama u drugim hrvatskim gradovima.
RAVNATELJ civilne zaštite Damir Trut gostovao je večeras u HTV-ovom središnjem Dnevniku te rekao da se sustav vrlo uspješno nosi s rizicima s kojima je suočen, a govoreći o klimatskim promjenama rekao je da je budućnost izazovna.
STRANKA Zelena alternativa - održivi razvoj Hrvatske (ORaH) poručila je s izvještajne skupštine, održane danas, da se zalaže za okupljanje svih progresivnih snaga na predstojećim izborima.
SVOJE masaže ne naplaćuje, ali mu klijenti mogu ostaviti donaciju.
U PAKRACU je obilježena 33. obljetnica napada na policijsku postaju Pakrac i početka Domovinskog rata.
DANAS nešto poslije 15 sati u šumskom predjelu između Dragoslavca i Frkanovca pronađena je nestala 48-godišnjakinja, izvijestila je međimurska policija.
BIVŠI zastupnik u Hrvatskom saboru i Europskom parlamentu Nikola Vuljanić umro je danas u Karlovcu u dobi od 74 godine.
SNAŽNO nevrijeme praćeno jakom kišom, tučom i grmljavinom nakratko je nešto iza podneva pogodilo Split i njegovu širu okolicu, no, kako se doznaje od dežurnih službi, nisu zabilježene nikakve štete.
SPLIT je pred koji dan nakratko izgubio jedan od svojih simbola, ali uskoro će ga dobiti natrag.
SINDIKAT Preporod i tri nastavničke grupe organizirale su novi prosvjed pod nazivom Mijenjajte koeficijente zbog nezadovoljstva uredbama o koeficijentima koje je donijela vlada.
KAKO je i bilo najavljeno, snažna sredozemna ciklona utječe na vrijeme na cijelom Jadranu.
MOST JE na konferenciji za medije u Splitu, na kojoj je govorio o malverzacijama unutar HNK i o nekadašnjoj gradskoj pročelnici Maji Đerek, kao primjer zlouporabe vlasti oštro osudio rad trenutn​e gradske uprav​e pod vodstvom gradonačelnika ​Ivice Puljka.
MJEŠTANI Tugara, Naklica, Čažinog Dolca, Dočina i Poduma-Račnika, mjesta nedaleko od Omiša, i ove su subote prelazeći pola sata preko pješačkog prijelaza u svom mjestu prosvjedovali zbog neispunjenog obećanja o rekonstrukciji ceste prije otvaranja Omiškog mosta.
POVODOM Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite RH, na Jarunu je danas organizirana manifestacija Zajedno za otporniji Zagreb.
NA ZAGREBAČKOM Črnomercu mlađi muškarac oštrim je predmetom usmrtio 51-godišnjeg člana obitelji, objavila je policija.
NOVI banjolučki biskup don Željko Majić zaređen je danas na liturgijskom slavlju u Banjoj Luci.
GRADONAČELNIK Ivica Puljak je danas u Marmontovoj ulici otvorio izložbu Dani projekata Grada Splita na kojoj je ustvrdio da je stranka Centar preporodila grad.
POTPISIVANJEM povelje o suradnji danas je proširen politički savez "Naša Hrvatska" te se, Socijaldemokratima i HSS-u, nakon Hrvatskih laburista - Stranke rada, pridružila i stranka Demokrati.
STANOVNICI karlovačke jezgre Zvijezde plaše se da ono što je oštećeno za radova neće biti vraćeno u prvobitno stanje.
SVAKE prve subote u mjesecu diljem hrvatskih gradova, točno u podne, čuje se sirena. S obzirom na to da je ovo prva subota u mjesecu, brojni građani upravo su čuli sirene.