GOTOVO cijela Europa je ukinula obvezu služenja vojske. Zbog opasnosti koja dolazi od Rusije neke zemlje ponovo ju uvode.
I DALJE traje toplinski val. Posebno vruće očekuje se danas, temperature će se penjati i do 40 stupnjeva.
U 48 SATI prije nego što je otvorio vatru na bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, 20-godišnji Thomas Matthew Crooks se nekoliko puta zaustavio u i oko svog rodnog grada u predgrađu Pittsburgha.
NAJZANIMLJIVIJE transfere i glasine s nogometnog tržišta u ljetnom prijelaznom roku pratite uživo na Indexu.
89-GODIŠNJI P.P. jučer je u selu Topolnica kod Majdanpeka u Srbiji s leđa puškom ubio bračni par i ranio još jednu osobu.
ŠPANJOLCI su proslavili naslov europskih prvaka.
NA SPLITSKOM Parku mladeži se od petka do nedjelje odvijao festival Ultra Europe, a po završetku festivala svoje kritike iznijeli su iz splitskog ogranka stranke Možemo.
SITUACIJA je sada postala malo kompliciranija nego što je ranije bila.
OBJAVLJENA je nova snimka kultne borbe.
MNOGI zatvorenici u Ukrajini bi radije išli u rovove nego ostali u zatvoru. To nezgodno podsjeća na praksu u Rusiji i na skupinu Wagner, ali razlika ipak ima.
15 OSOBA dovedeno je sinoć na Okružni sud u Dublinu zbog nereda koji su izbili tijekom prosvjeda protiv gradnje novog centra za tražitelje azila.
VEDRAN Rohatinski (38), sin bivšeg guvernera HNB-a Željka Rohatinskog, pojavio se na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu u lisicama i u pratnji pravosudnih policajaca, šest godina nakon pravomoćne presude za nasilničko ponašanje u obitelji i prijetnje smrću partnerici koja je tada provela dva mjeseca u sigurnoj kući s malom bebom.
AMERIČKI predsjednik Joe Biden rekao je jučer za NBC News da je pogriješio što je poticao svoje pristaše da Donald Trump bude njihova "meta".
RALF SCHUMACHER natjecao se u Formuli 1 od 1997. do 2007. godine.
JOHNNY Depp se 2017. godine razveo od Amber Heard.
BIVŠI savjetnik ukrajinskog ministarstva unutarnjih poslova Anton Geraščenko objavio je snimku.
SVE JE BILO dogovoreno, no javio se novi kandidat za njegovo dovođenje.
DONALD Trump trijumfalno se pojavio tijekom prve večeri republikanske nacionalne konvencije, dobivši buran pljesak vjernih sljedbenika stranke dva dana nakon što mu je u pokušaju atentata meta
AKO POBIJEDI na američkim predsjedničkim izborima u studenom, Donald Trump će brzo zatražiti mirovne pregovore između Rusije i Ukrajine, ustvrdio je mađarski premijer Viktor Orbán.
PUTNICI, uglavnom navijači engleske nogometne reprezentacije, suočili su se s problemima pri povratku kući iz Njemačke.
MAJKA mu se borila s ovisnošću, a otac je napustio obitelj kad je JD bio malen. Za nekoliko mjeseci mogao bi postati potpredsjednik SAD-a.