На данашњој сједници Скупштине Општине Никшић, лидер коалиције "За будућност Никшића" Марко Ковачевић изабран је за предсједника Општине.

The post Ковачевић ИЗАБРАН за предсједника Општине Никшић appeared first on ИН4С.


Професор Александар Липковски не испуњава услове за избор јер му је радни однос на Математичком факултету престао на крају школске године, у којој је напунио 65 година животаКомисија за спровођење избора утврдила је коначну листу кандидата за ректора Универзитета у Београду: поред актуелне ректорке др Иванке Поповић, редовног професора Технолошко-металуршког факултета, на листи се налази […]

The post Само два кандидата за избор ректора Универзитета у Београду appeared first on ИН4С.


Наставак разговора у коме Борисав Јовић,Стјепан Месић и Васил Тупурковски за „Политику“ суочавају виђења и ставове. На сајту су објављени делови разговора који је у целости пренет у штампаном издању „Политике“. Како сте ви функционисали као председништво, пошто сте имали таква уставна овлашћења и какав је то однос био између вас и армије, поготово што […]

The post Митеран је позвао Милошевића и слагао га, а ми смо сматрали да су нам Французи највећи пријатељи appeared first on ИН4С.


Црвена звезда се налази на два корака од обарања светског клупског рекорда у броју освојених бодова у једној сезони. Црвено-белису у 36 мечева Супер лиге Србије сакупили 102 поена, победивши 33 пута, уз три нершена меча.

The post Звезда на два „корака“ од светског рекорда: Црвено-бели „детронизују“ Селтик appeared first on ИН4С.


Сјајни центар је добио прилику да заигра у финишу меча, на терену је провео свега четири минута, али је за то вријеме уписао седам поена уз два скока.

The post (ВИДЕО) Америка у шоку због Бобанове „српске тројке“! appeared first on ИН4С.