Због квара на гасоводу потрошачи у Суботици, на Келебији и Палићу неће имати гас у четвртак, 29. октобра, у периоду од 9 до 21 час, саопштило је ЈКП „Суботицагас".

The post Важно обавјештење за Суботичане: Велики дио града биће без гаса, ево и када appeared first on ИН4С.


Јоцић у телефонском разговору открива зашто до сада није проказао Ђукановића

The post „Национал“ дошао у посјед аудио снимка – Јоца Амстердам свједочи: Мило Ђукановић је наредио убиство Ива Пуканића! appeared first on ИН4С.


Посланици Демократске партије социјалиста и Социјалдемократа који су уједно и министри у техничком мандату Владе, примаће, до формирања нове владе, министарске зараде, јер за посланичке нијесу били заинтересовани, пише Побједа. Скупштина је 23. септембра верификовала посланичке мандате, а из Владе, осим премијера Душка Марковића, на листи посланика су и Милутин Симовић, Мевлудин Нухоџић, Предраг Бошковић, […]

The post Посланици ДПС-а и СД-а нијесу ЗАИНТЕРЕСОВАНИ за посланичке плате, задржали министарске зараде appeared first on ИН4С.


Цетињски лист ,,Глас Црногорца'' 1908. г. године извијестио је о посјети књаза Црне Горе, Николе Првог Петровића Његоша, Петрограду и посебно нагласио како је он градоначелнику руског града срдачно захвалио на СРПСКОМ језику на топлој добродошлици и вриједним поклонима.

The post ,,Глас Црногорца“ 1908. о посјети владара Црне Горе царској Русији: На добродошлици књаз је срдачно захвалио на СРПСКОМ језику appeared first on ИН4С.


Организатори "Евровизије" су најавили да ће полуфинале такмичења у Ротердаму бити одржано 18. и 20. маја наредне године, а финале 22. маја, упркос недоумицама око формата догађаја због пандемије ковида 19.

The post Ради се на 4 могућа сценарија за такмичење: Евровизија 2021? appeared first on ИН4С.