Življenje slovaškega premiera so rešili zdravniki, družbene rane bodo celili politični voditelji.
Minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han vesel, da so začeli športu vračati tisto, kar si zasluži.
Pogovarjala se bosta o trgovini, Ukrajini in Gazi, njuna strateška pogleda pa sta usmerjena daleč prek teh tem.
Med hišnimi preiskavami je sodelovalo 21 kriminalistov policijskih uprav Ljubljana in Maribor. Nobena osumljena oseba ni bila pridržana.
V družbi nestrpno čakajo na odločitev evropske komisije o protidampinškem postopku zaradi titanovega dioksida iz Kitajske.
Tulec z dvema pločevinkama red bulla je na maturantskem plesu ustaljena praksa, ki očitno zmoti le starše.
Slovenija je upala, da se bo ESČP pri obravnavi tožb slovenskih ribičev spustilo v bolj vsebinsko razpravo o veljavnosti meddržavne meje.
Potem ko so pri nas odpustili glavnega trenerja biatlonske reprezentance Ricca Grossa, si je slednji našel novo službo. Njegov naslednik najbrž Janez Marič.
Matjaž Rakovec, prvi mož Hokejske zveze Slovenije, zadovoljen s sezono risov in risinj. Optimističen pred olimpijskimi kvalifikacijami v Rigi.
Hrvaška vlada je pevcu za uspeh na letošnjem tekmovanju za pesem Evrovizije namenila petdeset tisočakov.
Izvršna direktorica agencije Europol Catherine De Bolle je v pogovoru za Delo razkrila ključne izzive Evropske unije pri pregonu kriminala.
Z majhnimi spremembami pri košnji lahko pripomoremo k nastanku nektarja za kar 10-krat več čebel in drugih opraševalcev.
»Služba njunih sanj se je izkazala za nočno moro,« je dejala mama aktualne mis in dodala, da sta bili dekleti »zlorabljeni, ustrahovani in stisnjeni v kot«.
Luka Dončić je z najboljšo predstavo letošnje končnice povedel Dallas do zmage nad Oklahomo s 104:92. Domači gledalci so se z vzkliki Luka je zanič opekli.
»Morda imam uporniško dušo, ampak saj samo dokumentiram resnico. Zakaj ne morem pokazati resnice?« je dejala v svojem zadnjem intervjuju pred izginotjem.
Ribič Jan Virant, čigar tožbo je Evropsko sodišče prav tako zavrnilo, je prejel že za 480.000 evrov kazni.
Zlorabe segajo od konca osemdesetih let pa vse do leta 2014, med obtožbami pa so tudi trditve, da je tri ženske pred spolnim odnosom omamil.
V prodajalni sta bili poleg prodajalke še dve osebi. Moški se je sam predal policistom.
Moštvo s Kodeljevega ima visokoleteče ambicije, prihaja Uroš Zorman. Močne okrepitve v slačilnici in pisarni. Bo Denič jutri Zormanu odprl pot k dvojni kroni?
V uredništvu Dela smo za vas pripravili najbolj zanimive in povedne fotografije iz sveta v zadnjih 24. urah.
Zuzana Čaputová in Peter Pellegrini bi rada preprečila, da bi včerajšnji poskus umora premiera Roberta Fica privedel do nastanka novih delitev na Slovaškem.