serije koje gledaoci smatraju precenjenimKorisnik društvene mreže Reddit pokrenuo je diskusiju sa drugim korisnicima, rezultat je spisak najpopularnijih serija za koje gledaoci tvrde da su precenjene.
Olimpijske igre u Parizu postale deo francuske izborne kampanje 1Posle raspuštanja francuskog parlamenta, Olimpijske igre (OI) u Parizu postale su deo turbulentne francuske izborne kampanje.
Negativni uticaj medija po decu: Koliko je opasno otkrivanje identiteta majke koja je napala nastavnicu? 2Za manje od nedelju dana, u Srbiji je zabeleženo tri napada na prosvetne radnike. Jedan od njih je slučaj iz osnovne škole "Jovan Dučić" na Novom Beogradu, u kojoj je majka učenika petog razreda pretukla nastavnicu biologije, nezadovoljna zbog ocene. Pojedini mediji su ubrzo nakon toga "otkrili" identitet okrivljene. Ipak, kako objašnjavaju sagovornice Danasa, time samo štete detetu okrivljene.
Policija pucala u čoveka nakon što im je pretio sekirom pred utakmicu na EURO 2024 3Policija Hamburga potvrdila je da je pucala na čoveka koji im je pretio krampom i "zapaljivom napravom" u blizini mesta gde su se okupili navijači Holandije uoči utakmice na Evropskom prvenstvu 2024.
Siljanovska Davkova: Pomažemo Ukrajini i više no što nam dozvoljavaju ograničeni kapaciteti 4Predsednica Severne Makedonija Gordana Siljanovska Davkova izjavila je danas u švajcarskom Bugenštoku da njena zemlja podržava Ukrajinu čak i više nego što joj ograničeni kapaciteti to dozvoljavaju.
EPS: Đilas obmanjuje javnost, prodaja EPS-a nije tema 5Preduzeće Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je danas da lider Stranke slobode i pravde svesno obmanjuje javnost, da nema plana o prodaji EPS-a i da je novi direktor veliki profesionalac.
Holivudske glumačke zvezde prikupile 28 miliona dolara za Bajdenovu kampanju 6Džordž Kluni, Džulija Roberts i mnoge druge holivudske zvezde su na donatorskoj večeri za kampanju predsednika Džozefa Bajdena prikupile 28 milona dolara, što predstavlja veću sumu sa jednog događaja nego za bilo kog demokratskog kandidata u istoriji.
Kompanija Rio Tinto tvrdi da projekat Jadar može da bude bezbedan 7Kompanija Rio Tinto saopštila je danas da studija procene uticaja na životnu sredinu, koje su realizovali nezavisni stručnjaci, pokazuje da se projekat Jadar može razviti na bezbedan način i u skladu sa najvišim standardima zaštite životne sredine, Republike Srbije i EU.
Konferencija u Švajcarskoj: Teritorijalni integritet Ukrajine mora biti osnova mira 8Predstavnici više od osamdeset država koje su u Švajcarskoj prisustvovale mirovnom samitu o Ukrajini potpisali su danas deklaraciju u kojoj se navodi da je "teritorijalni integritet" Ukrajine osnova za bilo kakav mirovni sporazum kojim bi se okončao rat.
Ekološki ustanak: Rudnika Jadar neće biti ma šta Vučić pričao 9Pokret "Ekološki ustanak" poručio je danas da rudnika "Jadar" neće biti, ma šta govorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Ukrajinski LGBTQ vojnici ponosno marširali u Kijevu, traže više prava 10Više stotina ukrajinskih vojnika, pripadnika LGBTQ zajednice marširalo je danas u Kijevu zahtevajući više prava, ponosno ističući službu svojoj zemlji u ratu sa Rusijom.
Srđan Milivojević: Dramatične najave da će Vučić dozvoliti nastavak iskopavanja litijuma 11"Svakoga dana dobijamo nove i zabrinjavajuće informacije da je pitanje dana kada će Aleksandar Vučić, bivši predsednik Srpske napredne stranke, dozvoliti nastavak iskopavanja litijuma u Srbiji", izjavio je narodni poslanik iz redova DS-a Srđan Milivojević.
Vremenska prognoza RHMZ za leto 2024: Kakvo nas vreme očekuje u naredna tri meseca? 12Naredne sedmice Srbiji očekuje sunčano vreme i visoke dnevne temperature, pokazuje prognoza vremena Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).
Kipar: Drugi smrtni slučaj od toplotnog udara, dok temperature i dalje rastu 13Zdravstveni zvaničnici sa Kipra su saopštili da je danas druga osoba umrla od sunčanice pošto je ta zemlja već nedelju dana pogođena toplotnim talasom koji je doneo rekordne temperature za ovo doba godine.
Muškarac je pretio policajcima sekirom nekoliko sati pred početak utakmice na Evropskom fudbalskom prvenstvu.