Bivši pripadnik „OVK“ i kandidat za poslanika dobio poziv Specijalnog suda 1Još jedan poziv za ispitivanje iz Specijalnog tužilaštva u Hagu stigao je na adresu bivšeg borca OVK, a u pitanju je sadašnji kandidat PDK za poslanika, Nezir Čočaj, objavio je portal Kossev pozivajući se na pisanje prištinske Kohe koja navodi to potvrdilo i Udruženje veterana OVK.
CIK Kosova: Optuženi imaju pravo glasa 2Ostalo je još dva dana za registraciju osoba van Kosova za glasanje na izborima, a još nije poznato da li će bivši pripadnici OVK, koji se nalaze u pritvoru u Hagu, glasati 14. februara, jer na to, prema stavu Centralne izborne komisije imaju pravo, prenosi Kosovo onlajn.
Bajden se emocionalno oprostio od Delavera i krenuo u Vašington 3U emocionalnim oproštajnim izjavama pred odlazak iz države Delaver za Vašington na svoju inauguraciju izabrani predsednik SAD Džo Bajden je obećao da će "uvek biti ponosan sin države Delaver".
Izložbu nagrađenih radova sa ULUS-ovih izložbi 2020. godine u Galeriji ULUS 4Izložba nagrađenih radova sa izložbi Udruženja likovnih umetnika Srbije u 2020. godini, otvara se sutra uveče u 19 sati u Galeriji ULUS.
Na području Petrinje, Gline i Siska do sada prijavljeno oko 45.000 oštećenih objekata 5Na potresom pogođenom području Petrinje, Gline i Siska do sada je prijavljeno nešto manje od 45.000 oštećenih objekata, a pregledano ih je oko 22.000, izjavio je danas potpredsednik hrvatske vlade Boris Milošević i upozorio da svaki novi potres donosi i nove štete.
Mekonel: Tramp isprovocirao nerede kod Kongresa 6Lider većine u američkom Senatu, republikanac Mič Mekonel, izjavio je danas u tom domu da je predsednik Donald Tramp "isprovocirao" nerede u Kongresu 6. januara čime je eksplicitno za te događaje okrivio odlazećeg predsednika.
Tokio će ipak biti centar sveta 7Dileme više nema i Japan je odlučio da će Olimpijske igre sigurno biti održane ovog leta u Tokiju.