Prijave protiv sedam radnika Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu zbog malverzacija sa gorivom 1Vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu Aleksandar Čivović najavio je da će podneti sedam krivičnih prijava protiv zaposlenih u Odeljenju transporta te zdravstvene ustanove zbog malverzacija sa gorivom, objavio je milanovački portal Gminfo.
Đilas čestitao građanima: Vučić priznao da je bojkot uspeo 2"Vučić je najavom vanrednih izbora odnosno skraćenjem mandata Vlade na jednu trećinu priznao da je bojkot uspeo. To je bio prvi korak u našem planu za smenu ovog režima. Čestitam građanima na tom uspehu" - izjavio je danas lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.
Dušan Mitrović (1950 - 2020): Jednostavno dobar čovek 3Redakciju dnevnog lista Danas u utorak je probudila tragična vest.
Festival Slobodna zona od 5. do 10. novembra u Beogradu 4Filmski festival Slobodna zona biće održan od 5. do 10. novembra u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Festival će 5. novembra u 19 časova svečano otvoriti film Nick Cave - Idiot Prayer u Kombank dvorani, Kulturnom centru Novog Sada i niškom Cineplexx-u.
OCD u Srbiji mogu da učestvuju u donošenju javnih politika od nacrta do usvajanja 5Srbija je ove godine zaokružila zakonodavni ambijent koji sada omogućava organizacijama civilnog društva (OCD), građanima i zainteresovanoj javnosti da učestuje u procesu donošenja javnih politika, od nacrta pa do njihovog usvajanja, izjavio je danas direktor Kancelarije za saradnju sa cilvilnim društvom Vlade Srbije Žarko Stepanović i pozvao sve da aktivno učestvuju u kreiranju dokumanata od značaja za zajedincu.
Oslobođenje Beograda: Kako su partizani vodili borbe u kanalizaciji posle 20. oktobra 1944. 6BBCFotografije iz državnih arhiva i muzeja Ruske federacije bile su izložene na Trgu Republike u Beogradu u maju ove godine povodom 75 godina od kraja Drugog svetskog rata Sedam dana posle 20. oktobra 1944. i oslobođenja Beograda od nemačke okupacije nekoliko desetina jugoslovenskih partizana započeli su, po opisima spektakularnu, ali do danas slabo naučno istraženu, […]
Autor "Kratke istorije bezmalo svačega" prestaje da piše 7Objavljivanjem ogromne fotografije na prvoj strani jedan od najstarijih dnevnih listova - Tajms, obavestio je 15. oktobra čitaoce da se čuveni pisac Bil Brajson povlači i prestaje da piše.