Ovo voće je zvanično proglašeno za najzdravije na svetu, a jedan kilogram košta 150 dinara 1Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) objavio je da je najzdravije povrće potočarka. Ova salata osvojila je maksimalnih 100 bodova, a zatim slede: kineski kupus, blitva, cvekla i spanać.
Iz Makrona izbija nacionalni ponos: Ovo je Francuska 2Ako se suditi po grandioznom spektaklu od svečanog otvaranja 33. letnjih olimpijskih igara u Parizu, koji je u scenskom delu istakao sav istorijski i kulturološki značaj zemlje Gala, Francuska će biti domaćin za primer.
Olimpijske igre u Parizu 2024: Otvorene OI spektaklom na Seni, olimpijski plamen lebdi nad glavnim gradom Francuske. 3
Prvi put u istoriji, ceremonija je organizovana na reci, a više od 10.000 sportista plovilo je više od šest kilometara u posebnim brodovima.

Olimpijski plamen upaljen na poseban način - lebdi nad Parizom u podnožju balona (VIDEO, FOTO) 4Florijan Iser, koja je podoficir Nacionalne žandarmerije, dojahala je na belom konju na Trokadero u srebrnastom oklopu tajanstvenog viteza.
Podsmevanje vojvođanskoj kulturi 5Kao i prethodnih godina, najveći deo sredstava namenjenih za sufinansiranje projekata filmske umetnosti i ostalog audio-vizuelnog stvaralaštva u AP Vojvodini u 2024. godini, završiće u Beogradu.
Hoće li opozicija pristati na poziv Ane Brnabić da učestvuje u skupštinskoj komisiji za litijum? 6Veliki broj stranaka opozicije je, nakon današnjeg poziva Ane Brnabić da se priključe formiranju i učestvovanju u radu skupštinske komisije o litijumu, izjavio da učešće u takvoj komisiji sada ne bi imalo smisla, kao i da bi bolje bilo organizovati posebnu sednicu Skupštine Srbije na tu temu.
U Parizu tokom Igara različiti bezbednosni perimetri za kretanje 7Tokom Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Parizu i njegovom širem području turisti i sami stanovnici moraće da žive sa različitim bezbednosnim perimetrima koji ograničavaju saobraćaj i kretanje u blizini mesta sportskih takmičenja, preneo je večeras pariski list Mond.
(VIDEO) Predsednik Vučić pozdravio olimpijski tim: Pokažite svetu šta znači biti sportista iz Srbije 8Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozdravio je večeras olimpijski tim Srbije, koji je prodefilovao na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu.
Karnevalom na Seni svečano otvorene Olimpijske igre u Parizu: Kiša otežala akterima svaki segment ceremonije (VIDEO, FOTO) 9Završen je spektakularni rečni karneval 205 brodova na Seni sa zemljama učesnicama na ceremoniju svečanog otvaranja 33. letnjih olimpijskih igara u Parizu.
Šolc: Nemačka će nastaviti sa rigoroznim graničnim kontrolama 10Nemačka će nastaviti sa rigoroznim graničnim kontrolama kako bi zauzdala neregularne migracije, izjavio je danas kancelar Olaf Šolc.
Džastin TimberlejkAdvokat pop zvezde Džastina Timberlejka izjavio je danas da pevač nije bio u alkoholisanom stanju kada ga je prošlog meseca zaustavila saobraćajna policija dok je vozio u otmenom njujorškom primorskom letovalištu Hemptons.
Netanjahu poklonio Trampu kapu sa natpisom 'Totalna pobeda' 11Premijer Izraela Benjamin Netanjahu poklonio je danas bivšem predsedniku SAD Donaldu Trampu kapu sa natpisom "Totalna pobeda", što je aluzija na rat protiv palestinske islamističke organizacije Hamas u Pojasu Gaze, javljaju izraelski mediji.
Holandska Mokro mafija počela da hara zapadnom Nemačkom 12Sve je veći strah od mogućih mafijaških ratova između holandskih i nemačkih kriminalnih mreža. Stvari su počele da eskaliraju nakon što su u Kelnu ranije ovog meseca kidnapovani i mučeni jedan muškarac i jedna žena.
Sindrom auto-vrenja: Misteriozna bolest koja opija bez kapi alkohola 13
Bolest koja opija ljude bez kapi alkohola, sindrom auto-varenja pogađa mali broj ljudi.

omiljena salata Kejt MidltonKada su napolju velike vrućine, Kejt Midlton najviše voli da jede jednu specifičnu salatu koja je osveži u svako doba dana.