Pevač Halid Bešlić je 2009. godine doživeo saobraćajnu nesreću i tom prilikom ostao je bez desnog oka i njegov život se promenio.
Ruška Jakić se tri puta udavala, a na društvenim mrežama se pojavila retka fotografija sa jednog od njenih venčanja.
Voditeljka Snežana Dakić pre nekoliko godina razvela se od supruga Vladimira Mikića, sa kojim je dobila ćerku, a o njihovom razvodu, odnosima i kroz šta ej prošla nakon kraha braka, otvoreno je govorila.
Pevač Nikola Rokvić, nakon 13 dana hodočašća, stigao je do Hrama Sv. Nikole, gde će sa porodicom večeras dočekati Vaskrs.
Pevačica Jelena Gerbec po drugi put se razvela od bivšeg supruga Vladana, te sada sa njihovim ćerkama najveći hrišćanski praznik provodi u rodnom Vrdniku kod roditelja.
Nikola Rokvić pre 13 dana krenuo je na pešačenje od Beograda do Egine, a pevač će preći 1.060 kilometara kako bi stigao do manastira Nektarija Edinskog gde će se pokloniti i završiti svoje hodočašće.
U današnjem izdanju emisije Naj od naj, koja se svake subote od 13.30h emituje na Blic TV, videćete koje pesme su postali veliki hitovi iako nisu odnele pobedu na "Pesmi za Evroviziju".
Danica Crnogorčević imala je zakazan koncert 8. maja u Crnoj Gori, u Nikšiću, koji je iznenada otkazan.
Pevačica Katarina Grujić sa ćerkom Katjom otišla je u Atinu kako bi praznike provele se Markom Gobeljićem-
Voditeljka i pevačica Ena Popov, pažnju javnosti privukla je pre 12 godina kada je pred kamerama rijalitija započela vezu sa Markom Miljkovićem.
Glumac iza sebe ima nekoliko uloga gde je tumačio Nobelovca Iva Andrića, što smatra da mu se mnogostruko vratilo u karijeri i životu.
Darko Lazić sa suprugom slavi Vaskrs i sprema Đurđevdan. Pevač kaže da voli život u Brestaču jer je u svom selu i dalje samo običan komšija, a ne zvezda.
Pevačica Indira Levak vodi miran porodični život sa svojim suprugom Miroslavom, sa kojim je godinama u braku.
I ove nedelje u 16.30 sati uživajte u emisiji "Balkanskom ulicom" koja se emituje samo na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117.
Pevačica izvorne i tradicionalne muzike Danica Crnogorčević imala je zakazan koncert 8. maja u Crnoj Gori, u Nikšiću, koji je sada iznenada otkazan.
Pevačica često privlači pažnju ljudi zbog automobila koji vozi, a sada nam je otkrila kakav je vozač.
Fudbaler Nemanja Gudelj nedavno je imao tešku povredu zbog čega je morao da ode na operaciju, a njegova supruga Anastasija Ražnatović podelila je sada njegovu prvu fotografiju nakon nezgode i pokazala kako se oporavlja.
Pevačica i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Zorja Pajić, nedavno je progovorila o najtežim životnim trenucima.
Kreativni direktor "Granda" tokom svoje karijere stvorio je brojne pevačice i pevače koji su svoje prve korake počeli upravo u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".
Učesnik muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", Oliver Roland, rođenog brata upoznao je sa 53 godine, a njegova priča je mnogima naterala suze na oči.
Najstarija sestra Rodić, Nataša Rodić, dospela je u centar medijske pažnje kada se njena sestra Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, a potom i kada se njena druga sestra Bojana udala za Mirka Šijana.