"Ako neko prepoznaje osobu sa snimka, neka se javi", navodi se u opisu snimka koji je objavljen na društvenim mrežama a na kojem se vidi muškarac koji je navodno pokušao da obije stan u Žarkovu.
B.B. (29) uhapšen je zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici nad ocem D. B. u kući u Zemunu.
Dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odredio je zadržavanje prema N.M. (1981) i D.A. (1986) u trajanju od 48 sati, zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo Teška dela protiv opšte sigurnosti u kom roku su isti saslušani na okolnost krivičnog dela koje im je stavljeno na teret.
Policija u Beogradu uhapsila je, u utorak B.L. zbog nasilja u porodici.
Mladić S. K. (24) iz Sijarinske Banje izvršio je juče samoubistvo vešanjem u tom mestu Motiv samoubistva poznat, a iz policije kažu da nema elemenata nasilne smrti. Obavešteno je tužilaštvo.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, uhapsili su D. B. (42) iz Čačka, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Dženisa Ž. (27) iz Novog Pazara zbog sumnje da je neovlašćeno radi prodaje držao 457,06 grama opojne droge amfetamin.
Carinski službenici su 14. i 15. maja 2024. godine u saradnji sa policijom, na graničnim prelazima Batrovci, Vrška čuka, Horgoš i Preševo sprečili nekoliko pokušaja krijumčarenja i zaplenili firmiranu garderobu i obuću, luksuzne tašne, tehničku robu i tepihe, ukupne vrednosti veće od 140.000 evra.
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Branislava M. (29) zbog sumnje da je 10. aprila ove godine pokušao da izvrši krivično delo razbojništvo na štetu dva strana državljana.
U stanu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu juče je pronađeno telo žene L. S. (55) koja je bila nasmrt izbodena, a pored nje je ležao i muškarac N. L. star oko 45 godina koji je izvršio samoubistvo.
U Višem sudu u Beogradu majka dečaka koji je u OŠ Vladislav Ribnikar počiono masakr, M. K. negirala je krivicu i izazvala gnev roditelja koji su rečima "ne mogu da slušam literarne radove" i "dosta je bilo laži" komentarisali njeno izlaganje.
Majka Dejana Dragijevića (50), osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, Svetlana Dragijević preminula je juče u selu Zlot, a Više javno tužilaštvo u Zaječaru naložilo je obdukciju tela preminule žene.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikoj Plani, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Velikoj Plani i Policijskom upravom za grad Beograd, uhapsili su Vladicu Popovića (39) iz Čačka, zbog sumnje da je izvršio krivično delo oduzimanje maloletnog lica.
Milan Ilić, deda Danke Ilić (2) koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju, a za čije ubistvo su 4. aprila uhapšeni Dejan Dragijević i Srđan Janković, skoro dva meseca nakon što je ostao bez unuke oglasio se za medije.
U Danilovoj ulici u beogradskom naselju Mirijevo jutros u 8.30 desila se nesreća na gradilištu.
Sin ubijene L. S. (55) bio je sinoć prisutan u stanu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu kada je emotivni partner njegove majke nasrnuo na nju i počeo da je tuče, ali je iz stana otrčao po pomoć.
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je uhapšen Dragan Mijatović iz Sombora, zbog pretnje ugrožavanja sigurnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Uroš Blažić tokom noći 4. maja počinio je stravičan masakr u Malom Orašju i Duboni, kada je ubio devetoro, a ranio 13 ljudi. Najmlađa žrtva imala je 14 godina, dok je najstarija imala 25. Među onima čije srce je te kobne večeri prestalo da kuca bili su i brat i sestra Milan i Kristina Panić, a sastav koji je ova devojčica pisala jutro pre nego što je ubijena ostavlja bez reči.
"Rekao mi je da sina probudim u 7 sati da odu po auto. Izašli su iz hotela i od tada ih više nema", ovim rečima za "Blic" započinje ispovest Ankica Popović, bivša supruga Vladice Popovića kojeg srpska policija potražuje zbog sumnje da je izvršio krivično delo - oduzimanje maloletnog deteta, odnosno svog sina V. P. (14).
"Neverovatno mi je da je Ana samo isparila, mesec i po dana nema ni traga ni glasa od nje. Nemam nikakve informacije o njenom nestanku. Poslednji put je viđena kako izlazi iz autobusa na Vidikovcu. Molim se da se što pre pronađe!", rekao je za "Blic" I.J, bivši suprug nestale Ane Ličnik (34) iz Beograda.
Osumnjičenom Z. I. za ubistvo iz nehata Z. I. u ugostiteljskom objektu u Zemunu prošle godine danas je određen pritvor.