Danas nešto posle 11 časova došlo je do požara u baraki u Ulici Isidore Sekulić u novosadskom naselju Satelit.
Građane Šepka juče je uznemirio prizor gasa koji curi sa jedne benzinske stanice u tom mestu blizu granice Srbije i Republike Srpske, a sada je otkriveno da se iza svega krije pokušaj krađa automobila.
Priča o dadilji koja je pre dva dana u Kruševcu ukrala tuđu bebu, a zatim otišla kod bivšeg dečka i predstavila dete kao njihovo zajedničko, šokirala je Srbiju. Međutim, iza tog dramatičnog događaja krije se podjednako bizarna, ako ne i još bizarnija priča!
Stariji muškarac (84) je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći jutros oko 7.15 sati u Ulici mira u Boljevcima.
Bivši rektor Univeziteta u Kragujevcu Nebojša Arsenijević i njegova desna ruka bivši dekan Medicinskog fakulteta Predrag Čanović uhapšeni su danas po nalogu kraljevačkog Tužilaštva za organizovani kriminal. Njih dvojica uhapšeni su zbog zloupotrebe službenog položaja među kojima su i malverzacije vezano za diplome koje su izdavali Albancima i državljanima Hrvatske i pribavili višemilionsku korist.
Kolumbijski farmeri proizvode više kokaina nego u vreme Pablo Eskobara, a kriminalne grupe, pre svega srpske, preuzele su prevlast nad tržištem kokaina u Austriji.
Optuženi članovi zloglasnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića - Bojan Hrvatin, Nikola Spasojević, Željko Kodžić i Srđan Lalić spremni su da pred sudom objasne kako su ubijali ljude, ko je to od njih tražio, koji su bili motivi i ko je tačno imao koju ulogu.