S. J. (24) iz Sombora uhapšen je u petak u Beogradu zbog sumnje da je silovao devojku (21) kod Novog groblja na Zvezdari, potvrđeno je nezvanično za "Blic".
Porodica ubijenog policajca Nikole Krsmanovića iz Loznice neutešna je posle strašnog gubitka, a njegova sestra Katarina sada je na instagramu objavila potresan video snimak sahrane uz tužnu poruku.
Na kuću u Obrenovcu noćas oko 3 sata je bačena bomba.
Dragan Đorđević, optuženi pripadnik takozvanog Balkanskog kartela kom se sudi za šverc sedam tona kokaina, ponovo je uhapšen sinoć, i to samo desetak dana pošto ga je sudija pustio u kućni pritvor.
Na današnji dan u Srbiji dogodila su se dva masakra, dva masovna ubistva, u Leskovcu i Jabukovcu, po kojima će 27. jul zauvek biti upamćen kao "krvavi" datum.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Nebojšu Mirkovića (54), sa područja opštine Mali Iđoš, za kojim se preko 30 godina tragalo po naredbi Višeg suda u Subotici zbog ubistva.
Vesna A. (53) koja je ubila Mariju A. (91) nije bila njena biološka ćerka, već su je usvojili, saznaje "Blic" .
Braća Panić Uroš i Miloš, okrivljeni za organizovanje prostitucije u saizvršilaštvu sa još četiri osobe, pušteni su juče iz pritvora i braniće se sa slobode.
Dragan R. (37) brutalno je pretučen na Vračaru dok se šetao sa sedmomesečnom bebom. Njega je napao tinejdžer L. T. (19) i naneo mu teške povrede.
Večeras je u beogradskom naselju Boleč izbio požar u jednoj kući.
Teška saobraćajna nezgoda dgodila se danas na auto-putu kod naselja Grmovac u Ugrinovcima.
Meštani Bačkog Petrovog Sela već mesecima unazad žive u strahu i strepnji, a nakon monstruoznog ubista njihove sugrađanke Borbale Peter (74) odlučili su da se za pomoć obrate Ministarstvu.
Uroš Blažić, masovni ubica iz sela u okolini Mladenovca, danas je na pripremnom ročištu za masakr koji je počinio od ostalih prisutnih bio razdvojen rešetkama, u posebnom delu sudnice, nalik na kavez iz kojeg nije mogao da izađe, saznaje "Blic".
Danas je izbio požar iza jednog supermarketa na Futoškom putu u Novom Sadu, a kako prenose društvene mreže, gori nisko rastinje.
Žena Z. P. (38), koja je bila na poternici Interpola, uhapšena je na aerodromu "Nikola Tesla" zbog sumnje da je otela svoje dve ćerke i odvela ih u inostranstvo.
- Dragan je prekjuče operisan, od juče je u svesnom stanju posle pet dana. I dalje nije potpuno orijentisan, njegovo stanje je još uvek teško, ali se popravlja - kaže za "Blic" Jovan Vukčević, advokat muškarca koji je pretučen na Vračaru dok se šetao sa sedmomesečnom bebom.
Policija u Beogradu u četvrtak je uhapsila N. M. i odredila mu zadržavanje do 48 sati zbog proganjanja.
Dana 26.07.2024. godine, u ranim časovima javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten da je realizovana Interpolova poternica raspisana za okrivljenom Z.P, jer je navedena ušla na teritoriju Republike Srbije.
Na putnom prelazu između stanica Divci i Valjevo došlo je saobraćajne nesreće kada je voz naleteo na muškarca koji je u trenutku tragedije nepropisno prelazio prugu.
Dragan R. (37) prelazio je sa suprugom i bebom od sedam meseci ulicu na pešačkom prelazu, kada je automobil u kojem je bio tinejdžer Lazar T. (19) krenuo da se isparkirava. Vozilo je zakačilo kolica sa bebom, nakon čega je usledilo brutalno prebijanje njenog oca. "Blic" je eksluzivno došao do snimka nasilja nad nesrećnim čovekom koji je završio u komi u kojoj je bio četiri dana zbog preloma lobanje.
Na Novom Beogradu danas oko 13 sati došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je nastradala žena starosti oko 70 godina.