Beba koja je danas spašena iz Morače stabilnog je zdravstvenog stanja, ali rizik od komplikacija uvek postoji, jer je u pitanju dete koje nema ni dva meseca, saopštio je za Portal RTCG dežurni lekar iz Odeljenja intezivne nege Instituta za bolesti dece.
U Srbiji muškarac pristupi navijačkoj grupi već sa 11 godina života, a takav hobi neretko sa sobom donosi i kriminalne aktivnosti. Ozloglašene kriminalne grupe su se skrivale pod paravanom navijačkih grupa kako bi činile razna zlodela. Istraživali smo koliko su navijači prisutni u Srbiji, šta razlikuje prave navijače od huligana, ali i kolika je granica između huligana i kriminalca.
Granična policija u Ulcinju oduzela je oko 97 kilograma skanka, a Odeljenje bezbednosti uhapsilo je jednu osobu, dok se za jednom traga. Uprava policije saopštila je da je policija u mestu Darza zaustavila vozilo marke "škoda" albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao K. P. (29) iz Albanije.
Na stotine vozača kvadova i motora danas je prošlo ulicama Aleksandrovca da bi se oprostilo od Dragana Vujića Gargija. Župljanina koji je poginuo ovog vikenda na Kopaoniku vozeći motorne sanke.
"Kamion se kretao unapred kada je naleteo na ženu. Ona se zaglavila između dva točka!", priča za "Blic" očevidac nesreće u Skojevskom naselju kada je JKP "Gradska čistoća" pregazio ženu S.M. (58) koja je nakon nesreće preminula u Urgentnom centru.
Potresan snimak stravične nesreće u Grockoj u kojoj je poginuo muškarac M. V. (55) dok je njegova ćerka M. N. (18) koja se nalazila na mestu suvozača zadobila teške povrede pojavio se na društvenim mrežama.
Novosađanka Irena R. (35) koja je poginula u nesreći na Kopaoniku kako saznajemo biće sahranjena u sredu a njena majka Izabela nije mogla da sakrije suze, tugu i bol i samo je kratko u izjavi za "Blic" rekla: "Užas! Nema je više! Strašno!". Plačući nam je kratko potvrdila da će njena ćerka biti sahranjena na gradskom groblju u Novom Sadu u sredu u 14.15 časova.
Adnan Dibrani, švedski poslanik, bio je deo posmatračke misije Parlamentarne Skupštine Saveta Evrope koja je pratila izborni dan u Crnoj Gori i verovatno ni u snu nije mogao da zamisli da će tokom svog radog zadatka spasiti jedan život. On je danas na Morači pomogao da se spasi beba koju su hrabri radnici Zelenila Aldin Ibrahimović, Almir Mujak i Demaj Špejtim izvukli iz hladne Morače.
- Uhvatio sam se za plutu za sedenje i na njoj plivao do obale - reči su Maneta K., muškarca koji je sa trojicom svojih prijatelja seo u čamac kod Ade Huje gde se on, iz za sada nepozantih razloga, prevrnuo. Nenad Trivković (38), Miloš Marković (37) i Milan Nikolić (36) se vode kao nestala lica, a njihov nestanak podigao je Beograd na noge.
"Gotovo ništa ne znamo, ali radimo ono što je u našoj moći. Policija nam ne daje sve podatke kako se ne bi valjda ugrozila istraga. Ne znamo ništa, nailazimo samo na neke tragove... Sto verzija nam je u glavi, ovo se pre nikada nije desilo, ništa nije ukazivalo da bi on ovo uradio".
Policija u Leskovcu uhapsili su R. S. (46) iz ovog grada zbog bezbednosti javnog saobraćaja.
Ranac sa dokumentima jednog od mladića nestalih pre dve noći kod Pančevačkog mosta pronađen je danas u Dunavu, saznaje "Blic".
Povodom teške nesreće koja se dogodila jutros u Skojevskom naselju, u kojoj je ženu S. M. (58) pregazio kamion "đubretarac", a ona potom preminula u Urgentnom centru, oglasili su se i iz JKP "Gradska čistoća".
"Sa njim je te večeri bio njegov prijatelj Miloš, takođe iz Aleksandrovca. Kada su povezli te dve devojke, krenuli su različitim putevima. Tako da Miloš nije odmah ni znao šta se dogodilo, jer je Dragan otišao neobeleženom stazom i naišao na tu uvalu koja je nažalost bila kobna."