Ovaj par je doputvao u Egipat i delovalo je da sve u najboljem redu, dok jednog jutra nije primećena devojka koja dovlači kofer svoga dečka pored bazena.
Neobičan i duhovit snimak sivog automobila čiji vozač zbunjeno, ali uporno vozi po uskoj stazi za bicikle pored autoputa privukao je mnogo pažnje.
Postoji veliki broj vrsta ajkula koje dobro podnose zarobljeništvo u akvarijumima. Uglavnom možete da vidite mnoge vrste, ali nikada veliku belu ajkulu, evo i zašto.
Neimenovani 37-godišnji Saudijac je iznajmljenim maseratijem prošao Španskim stepenicama u centru Rima i sada se suočava sa optužbama zbog navodnog nanošenja štete obeležju, saopštila je policija u glavnom gradu Italije.
Ružičasti zec koji leži na jednoj od padina planine Koleto Fava (5.000 m), na severu Italije, od sada se može videti iz svemira posetom na Internet pretraživaču "Google Earth".
Priča o Edvardu Mordrejku je jedna od najpopularnjiih urbanih legendi na internetu. Navodno je u pitanju Englez koji je živeo u 19. veku, a koji je rođen sa specifičnom anomalijom - drugim licem na potiljku.
Svi koristimo Gugl, a ovo su stvari koje krije od nas.
Vlasnik jednog psa ušao je u nešto što podseća na bazen, a ubrzo nakon toga njegov pas je čuo da se nešto čudno dešava u vodi.
Bazeni, skupoceni nameštaj, pa čak i replike celih gradova...Šta se sve nalazi na najskupljim jahtama na svetu i ko su njihovi vlasnici?
Dva kriminalca pokušala su da opljačkaju ženu na ulici u Meksiku, ali umesto da ona bude još jedna žrtva u nizu, njeni refleksi su joj pomogli da izbegne da joj otmu lične stvari.
Kada je Meri En Biven rođena 1874. godine, bila je lepa i zdrava beba i niko nije sumnjao da nešto nije u redu.
U glavnom gradu Kine živi oko 21 milion stanovnika. Oni su raspoređeni na malo više od 6.000 kvadratnih kilometara, a u tu brojku se ubraja i nekoliko hiljada stanovnika koji žive ispod zemlje. Oni su poznati pod imenom "Pleme pacova".
Fejsbuk je tokom skoro 17 godina svog postojanja postao dominantna platforma na internetu, zaradio enormne sume novca, ali isto tako bio u centru pažnje mnogobrojnih i nimalo naivnih skandala:
Napadi besa su česta pojava dece u prve tri godine života. Za roditelje mogu biti iscrpljujući dok pokušavaju da ih obuzdaju, a rešenje je zapravo poptpuna suprotnost: