Advokat koji je vozio osumnjičenog za Vanjino ubistvo je pozvan u policijsku stanicu.
U Beogradu je uhapšen muškarac zbog nasilja u porodici.
Novi uspjeh Sarbriken, tima za koji mnogi nisu ni čuli do početka ove sezone.
Saznajte šta sve o novom nastavku GTA serijala, koji nam stiže 2025, može da se zaključi i prvog zvaničnog trejlera, kao i iz materijala developera ranije procurelih na internet
Evo ko je gošća koja će oduševiti publiku na poslednjem koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu!
Poznati su novi detalji izručenja glavnog osumnjičenog za otmicu i ubistvo Vanje Đorčevske, Ljupča Palevskog Palča.
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski je danas izjavio da će Kijev pobijediti Moskvu, uz poruku: “Bilo je teško, ali smo opstali”.
M.S. (29) iz Kosjerića, osumnjičen je da je fizički nasrnuo na svoju djevojku A.R. (19) iz Rusije, u alkoholisanom stanju. Za njim je raspisana potraga, kako se saznaje, dok se djevojka oglasila nakon što su se proširile vijesti da je pretrpjela nasilje.
Selafild je najopasnije nuklearno mjesto u Velikoj Britaniji.
Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović reagovao je na navode da je Vojislav Dragović jedan od kandidata za direktora Uprave policije.
Sjednica Savjeta za prevenciju narkomanije je održanaa zbog slučaja koji je privukao veliku pažnju javnosti, a tiče se pronalaska narkotika u nalazima jednog od štićenika ustanove na Kakarickoj gori .
Litkabelis - Budućnost Voli 81:83. Prvi trijumf ,,Plavih'' u gostima u Evrokupu nakon 11. januara.
Donosimo vam najsvježije priče!
Riječ je o flagship telefonu sa oznakom Porsche Design, koju će budući Magic6 telefon ponijeti prvi put nakon prekida saradnje njemačkog dizajn studija i nekadašnjeg vlasnika Honora, kompanije Huawei
Momak i djevojka iz Srbije se vjenčali zahvaljujući polovnim automobilima.
Pokret Evropa sad predložiće novog čelnika policije narednih dana, a ukoliko ne bude pravnih prepreka možda i već do kraja nedjelje.
Mirka Vasiljević je u jednoj emisiji otkrila kako bi reagovala da je suprug Vujadin Savić prevari.
Velibor Manev, jedan od osumnjičenih za otmicu i ubistvo Vanje Đorčevske (14), ispričao je u Tužilaštvu kako je došlo do dva teška zločina.
Izrael je od 2016. primio 320 miliona dolara američke vojne pomoći za razvoj tehnika koje bi im omogućile uništavanje Hamasovih podzemnih tunela.
Zbog cetinjske drame 4. i 5. septembra 2021 godine tokom koje je došlo i do sukoba policije i građana, koji su se protivili ustoličenju Joanikija u Cetinjskom manastiru, formiran je veći broj predmeta, ali ni u jednom još nema pravosnažne presude.
Ovakvu promjenu Breskvice niko nije očekivao!