Završeni su mečevi poslednjeg kola i u grupi F, nakon kojih su poznata još 2 učesnika nokaut faze. To su reprezentacije Hrvatske i Maroka, koje će se (vjerovatno) ukrstiti sa Španijom i Njemačkom.
Specijalna državna tužiteljka Lidija Mitrović, kao postupajući tužilac, podigla je optužnicu protiv Olivere Injac, bivše ministrake odbrane u Vladi Crne Gore, saopšteno je Portalu Analitika.
Političar iz Gane iskoristio je njegove greške da isproziva jednu od najbitnijih figura u državi, potpredsjednika i bivšeg guvernera.
Mark Braun (41) proglašen je krivim za ubistvo prostitutke Lee Ver i Aleksandre Morgan, a Aleksandrine ostatke je spalio pa je policija identifikovala po zubima.
Makrona su pitali o Putinu i tome da li je još uvijek moguće da se sa njim sjedne za pregovarački sto.
U Crnoj Gori je u oktobru u kolektivnom smještaju ostvareno 91,26 hiljada dolazaka turista i 268 hiljada noćenja, pokazuju preliminarni podaci Monstata.
Isplivali su novi snimci razorenog gasovoda Sjeverni tok 1, a sve je snimila robot-podmornica na dubini od 79 metara.
Ćerka pjevača Mileta Kitića i Marte Savić, mlada pjevačica Elena Kitić, najnovijom objavom napravila je opštu pometnju na društvenim mrežama.
"Vlasnici “Džek pota” Branislav Brano Mićunović i Sava Džigi Grbović, uz plaćanje mjesečne nadoknade, mogu i dalje da drže kazino u bečićkom hotelu sve do pravosnažne sudske odluke", navode Vijesti.
"Specijalni američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar, kazao je u intervjuu za Atlantski savez da se Crna Gora mora hitno fokusirati na dvije stvari - izbor sudija Ustavnog suda i organizovanje prijevremenih parlamentarnih izbora", pišu Vijesti.
Od ukupnog broja čekova za isplatu dječijih dodataka koje je Ministarstvo rada i socijalnog staranja predalo Pošti Crne Gore korisnike na šalterima pošta još uvijek „čeka“ oko 2 % (dva odsto) neisplaćenih dodataka.
Pjevač Milan Stanković, kojeg već neko vrijeme nismo imali prilike da vidimo na televiziji, pokazao kako sada izgleda.
Kontroverzno imenovanje Aleksandra Vulina za šefa srpske BIA na svom twitter nalogu prokomentarisao je Raško Konjević.
Sve zanima šta će biit sa Dušanom Vlahovićem i da li će ga selektor Dragan Stojković uvrstiti u startnu postavu protiv Švajcarske.
Tijelo pukovnika Vadima Bojka (44), zamjenika načelnika Pacifičke više pomorske škole Makarov u Vladivostoku, pronađeno je 16. novembra sa višestrukim ranama od vatrenog oružja.
Ogroman kit koji je težak čak 27 tona i dugačak 13,5 metara je šokirao kupače u Kejptaunu u Južnoj Africi.
Marija Kulić se slomila nakon što je saznala da je Miljana bila intimna s Bebicom pred svima u Zadruzi, pa je ćerki svašta izgovorila dok je grcala u suzama.
Glumac kog je domaća publika upoznala u hit seriji "Klan" i filmu "Nečista krv", Feđa Štukan progovorio je o teškim trenucima u životu, porocima i borbi s heroinom.
Sestra trudnice je istakla da je njihov zet stalno prijetio porodici vatrenim oružjem.
Godišnji m:roming tiket samo u decembru za 29,9 eura!
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković poručio je na današnjoj konferenciji za medije pred Švajcarsku da ima plan i da će ići na pobjedu, dok je odgovorio i na kritikama. /od reportera MONDA Milutina Vujičića iz Katara/